Şimdi Ara

Operatör mesajlarının bazen ulaşmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tesadüfen farkettiğim kadarıyla, Türkcell'e ait size gönderilen hatırlatma veya bilgilendirme kaynaklı bazı SMS'ler telefona bazen ulaşmıyor. Örneğin "telsiz kullanım ücreti tahsil edilmiştir mesajı" bir ay ulaşırken diğer ay ulaşmıyor veya haftalık bir paket/servisin "yenileme hatırlatması" mesajı bazen telefona düşmüyor. Lakin Türkcell bunu eksiksiz gönderdiğini iddia ediyor ve Dijital Operatör uygulamasında da gerçekten gönderilmiş görünüyor.

Cihazım Galaxy S5 ve normal SMS gönderme ve almada sorunum yok.

Sorunun şebeke kaynaklı olduğuna ve birçok kimsenin dikkat bile etmediğine eminim.

Sizde durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Mayıs 2020; 20:7:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oluyor hocam herkese oluyor. Sırf sana değil. Ben şahidim. :) Ben işimi mesaja bırakmam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorunu GNÇ çatlat yaptığımda yaşıyorum. Bilgilendirme Sms’i 30 dakika sonra geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaptikBirHataKomiserBey

Oluyor hocam herkese oluyor. Sırf sana değil. Ben şahidim. :) Ben işimi mesaja bırakmam.
    Sanki Türkcell mesaj gönderdiğini zannediyor veya gerçekten gönderiyor ama şebeke ulaştırma aşamasında buhar olup uçuyor. En az 2 kez dikkatle tespit ettim. Arada kaynama durumu var operatör mesajlarının. Normal mesaj bir de. Servis popup mesajı da değil yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de turkcell kullanıyorum bende de aynı proplem oluyor nedenini bende merak ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.