Şimdi Ara

Operatörden (Avea) Alınabilecek Akıllı Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar Biliyorum telefon tavsiyesi üzerine bir çok konu açıldı. Bunların büyük kısmınıda inceledim. Aklımda ir kaç fikir olustu ama yinede sizlerinde görüşünü almak istedim.

Ben operatörden bir telefon almayı düşünüyorum. ( Avea) İlk olarak şunu belirteyim daha önce android kullanmadım Sizler kadarda bu teknolojiye hakim değilim. Buraya verdiğiniz cevapların benim gibi insanlara faydalı olacağına eminim. Şimdi aşşağıda belirttiklerime göre sizden tavsiye istiyorum şimdiden saolun

Benim için önemli noktalar:

İlk söylemem gerekne şu sürekli telefon değişen bir insan değilim alacağım telefonu en az 2 3 sene kullanmak istiyorum ben çok önemli.

Diğer önemli mesele konuşma performansı ben sakar bir adam oldugumdan genelde düşürmemek için kablosuz kulaklık kullanıyorum alacagım modelin kablosuz performansının iyi olması sart. Karsıdakinin sesini net duyabilmem önemli. Bu kısımda bana önerdiğiniz telefon için biliyorsanız bir kablosuz konuşma aparatıda önerirseniz sevinirim.

Ekran boyutu çok büyük olmamalı ama mümkünse HD olmalı

Düzgün resim çekmeli arkasında yazan sayılar önemli değil 1920 x1080 ekranda memnun etsin bilgisayarda düzgün dursun yeterli

SD kart olsun ( Yeterli derseniz olmasada olur 1 2 oyun biraz program geneli resim müzik atarım sanırım)

Birde yavaslama filan olmasın genel kullanımda internetde filan o kadar.

Fiyat olarakta bu kriterleri ne kadar uyguna alabileceksem o kadar

Bu kriterlerime göre Bu operatörden (Avea) alınabilecek telefonlar hakkında görüşleriniz nelerdir acaba. Marka ve Model adıyla belirtirseniz sevinirim.

Aveanın genel linkini atım size zaman ayırabilen arkadaslar varsa bakarsa cok mutlu olurum. Benim gibi insanlarada faydası olur diye düşünüyorum.

http://www.avea.com.tr/web/Cihazlar/AkilliTelefonlar?

• Kesinlikle iphone 6'yı öneririm. SD kartı yok ama 16 GB modeli rahat yeter.(isteğe göre 64 alabilirsin.) En az 3 yıl telefonu ilk günkü gibi kullanabilirsin. Kullanım rahatlığı ve kamerasıda iyidir.
  • İphone pek düşünmedim aslında . İos un yapısından pek hoslanmadım nedense. Mesela geçen bir arkadasın telefonuna rehberi silmeye kalktık canımız cıktı bu bile beni sogutdu. Ama bir kac yıl kullanmak istememden dolayı sanırım iphone onerdin anladım kadarı ile
  • Htc nin E8 i hakkında bilgisi olan varmı ?
  • G2 32 GB olabilir ya da G3
  • gskhero G kullanıcısına yanıt
    Z2
  • quote:

Orijinalden alıntı: scofield_66

Z2

Z2 bende düşündüm fakat renklerınde ve camerasında hatalar var yazmıslar. Z3 de düzeltildi filan diye. Birde bazı forumlarda yeni guncellemelerden sonra kasıo denmiş valla zor iş bu seçmek :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskhero

quote:

Orijinalden alıntı: scofield_66

Z2

Z2 bende düşündüm fakat renklerınde ve camerasında hatalar var yazmıslar. Z3 de düzeltildi filan diye. Birde bazı forumlarda yeni guncellemelerden sonra kasıo denmiş valla zor iş bu seçmek :D

z3 ü bilerek önermedim çünkü z2 ile arada dünya kadar fark yok zaten yakında da z4 çıkıcak z3 alanlar tamamiyle pişman olacak Note 4 bakabilirsin(samsungun alınacak tek telefonudur note serisi )

• Çok büyük olmasa Not3 alabilirdim bana yetecektir ama du bakalım oraya gidince ne karar vercez. Bu E8 güzele benziyor ama resim iyi değilmiş. Her telde bir eksik var :D
  • quote:

Çok büyük olmasa Not3 alabilirdim bana yetecektir ama du bakalım oraya gidince ne karar vercez. Bu E8 güzele benziyor ama resim iyi değilmiş. Her telde bir eksik var :D

o zaman note 3 alın fakat z2 deki sağlamlığı beklemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

quote:

Çok büyük olmasa Not3 alabilirdim bana yetecektir ama du bakalım oraya gidince ne karar vercez. Bu E8 güzele benziyor ama resim iyi değilmiş. Her telde bir eksik var :D

Şu anda kafamdakiler HTC E8 M8 XPERIA Z2 yada Note serisine bakcaz sanırım. Fiyat aralıkları cok düşük operatörde. Birde almısken 2 3 yıl gitsin derdindeyim. Lg G2 sd kart yok o G3 de cok ısınıo ve degmes o paraya demişler. Aslında bizim sitedeki incelemelerde firmalara zarar vermeden yfak tiyolar verseler iyi olcak özelliklede ikide bir telefon alamayacak olanlara

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

quote:

Şu anda kafamdakiler HTC E8 M8 XPERIA Z2 yada Note serisine bakcaz sanırım. Fiyat aralıkları cok düşük operatörde. Birde almısken 2 3 yıl gitsin derdindeyim. Lg G2 sd kart yok o G3 de cok ısınıo ve degmes o paraya demişler. Aslında bizim sitedeki incelemelerde firmalara zarar vermeden yfak tiyolar verseler iyi olcak özelliklede ikide bir telefon alamayacak olanlara

saydıklarınızın hepsi 2-3 yıl gider hocam

• Xpeeia Z2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostlar Biliyorum telefon tavsiyesi üzerine bir çok konu açıldı. Bunların büyük kısmınıda inceledim. Aklımda ir kaç fikir olustu ama yinede sizlerinde görüşünü almak istedim.

Ben operatörden bir telefon almayı düşünüyorum. ( Avea) İlk olarak şunu belirteyim daha önce android kullanmadım Sizler kadarda bu teknolojiye hakim değilim. Buraya verdiğiniz cevapların benim gibi insanlara faydalı olacağına eminim. Şimdi aşşağıda belirttiklerime göre sizden tavsiye istiyorum şimdiden saolun

Benim için önemli noktalar:

İlk söylemem gerekne şu sürekli telefon değişen bir insan değilim alacağım telefonu en az 2 3 sene kullanmak istiyorum ben çok önemli.

Diğer önemli mesele konuşma performansı ben sakar bir adam oldugumdan genelde düşürmemek için kablosuz kulaklık kullanıyorum alacagım modelin kablosuz performansının iyi olması sart. Karsıdakinin sesini net duyabilmem önemli. Bu kısımda bana önerdiğiniz telefon için biliyorsanız bir kablosuz konuşma aparatıda önerirseniz sevinirim.

Ekran boyutu çok büyük olmamalı ama mümkünse HD olmalı

Düzgün resim çekmeli arkasında yazan sayılar önemli değil 1920 x1080 ekranda memnun etsin bilgisayarda düzgün dursun yeterli

SD kart olsun ( Yeterli derseniz olmasada olur 1 2 oyun biraz program geneli resim müzik atarım sanırım)

Birde yavaslama filan olmasın genel kullanımda internetde filan o kadar.

Fiyat olarakta bu kriterleri ne kadar uyguna alabileceksem o kadar

Bu kriterlerime göre Bu operatörden (Avea) alınabilecek telefonlar hakkında görüşleriniz nelerdir acaba. Marka ve Model adıyla belirtirseniz sevinirim.

Aveanın genel linkini atım size zaman ayırabilen arkadaslar varsa bakarsa cok mutlu olurum. Benim gibi insanlarada faydası olur diye düşünüyorum.

http://www.avea.com.tr/web/Cihazlar/AkilliTelefonlar?

Hep büyük ekranlı telefon önerileri verdik .. Birde Z3 Compact modelinede bak istersen..

• Z3 compack

• Bu dediklerinize göre sizi pişman etmeyenler: z3,5s,g3,m8, ....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüşlerinizi değerlendireceğim arkadaslar yarın alcam büyülk olasılık burada sizinle paylaşırım yine. Aslında telefonlar 3 assa 5 yukarı aynı gibi ama bakalım insallah güzel bir secim yaparız. Z3 compact da degerlendireceğim ama Su E8 i bir görmek istiyorum resim kalitesi cok iyi değil diorlar ama bana yeterli gelirse sanırım onu alırım. Birde g3 kullanan arkadaslara soracagım bugun forumdan bakalım
  • Z2 yada z3compact alin size tavsiyem

• fiyata göre değerlendirme yaparsak en az vade farkını note 3 de ödersin.yada hattın yeni ise bir yıl boyunca g3 kampanyası ile faturanda 50 tl indirim uygulanır....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatura eski baya o zıkımdan faydalanamıomuşuz biz :D Note 3 de seyden kokruyorum ben kırarım kesin onu cok büyük ::D Bakalım yarın ola hayır ola
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.