Şimdi Ara

Operatörler Arası Geçiş Yapmayı Düşünenler İçeri Lütfen... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hikaye816

neredeyse sürekli bu davranışla karşılaşıyoruz istanbulda. sürekli faturalıya geçiş yapalım diye ısrar ediyorlar zar zor faturasız geçiş işlemlerini tamamlatıp bayilerden çıkabliyoruz. çok zorlanıyoruz,anlamsızca bir mücadele halindeyiz.

bunun en güzel çözümü internet üzerinden bireysel başvuru yöntemi ile basitçe geçiş işlemi başlatabilmek bana göre.

bu arada geçmiş olsun.
    Evet bence de en güzel yöntem o.
    Bayide böyle bir durumla karşılaşacağım aklıma gelmezdi. O kadar sinir bir durumdu ki, yanında müşteri hizmetlerini arıyorsun. Bayinin geçişi yapması gerek diyor. Ama bayi meydan okur gibi yapmıyor.Bu çok enteresan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: just_justice

Evet bence de en güzel yöntem o.
    Bayide böyle bir durumla karşılaşacağım aklıma gelmezdi. O kadar sinir bir durumdu ki, yanında müşteri hizmetlerini arıyorsun. Bayinin geçişi yapması gerek diyor. Ama bayi meydan okur gibi yapmıyor.Bu çok enteresan.

Alıntıları Göster
    bayiler franchise. ve çok absürt şikayetler olmadığı sürece esas kurumlar bunlara yaptırım uygulamıyorlar. hatta belki esas kurumlar bunlara böyle böyle yapın,müşteriye baskı yapın falan bile diyor olabilirler. kısaca danışıklı dövüş muhabbeti.

olan yine masum ve sade vatandaşa oluyor.

ülkemizde çok genel olarak ceza kavramının tam olarak karşılığı olmadığı için herkes kendi kafasına göre takılıyor diyebilirim.
    aşağı yukarı herşey kağıt üzerinde var ve fakat kağıt üstünde kalmaya devam ediyor.

size nacizane tavsiyem başka bayide şansınızı deneyiniz. bu arada şikayetlerinizi elbette ilgili yerlere yapabilirsiniz.

• just_justice kullanıcısına yanıt
    Yarın 6 buçukta açılıyor hat
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikaye816

bayiler franchise. ve çok absürt şikayetler olmadığı sürece esas kurumlar bunlara yaptırım uygulamıyorlar. hatta belki esas kurumlar bunlara böyle böyle yapın,müşteriye baskı yapın falan bile diyor olabilirler. kısaca danışıklı dövüş muhabbeti.

olan yine masum ve sade vatandaşa oluyor.

ülkemizde çok genel olarak ceza kavramının tam olarak karşılığı olmadığı için herkes kendi kafasına göre takılıyor diyebilirim.
    aşağı yukarı herşey kağıt üzerinde var ve fakat kağıt üstünde kalmaya devam ediyor.

size nacizane tavsiyem başka bayide şansınızı deneyiniz. bu arada şikayetlerinizi elbette ilgili yerlere yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Başka bayiye gitmedim. Turkcell de devam kararı aldım.

Aslında bayinin yapmak istememe sebebi tekrar Turkcell e geçeceğimi düşünmesi. Bu durum bayi tarafından Turkcell in daha iyi çektiği ve daha çok talep gördüğünün kabulü bence.
    Üzüldüğüm konu herkesin alikıran başkasen olması. Vatandaşı mağdur etmeleri. Lafa gelince de en iyi hizmeti sağladıklarını iddia etmeleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Yarın 6 buçukta açılıyor hat
    Hayırlı olsun size. Bende Turkcell de devam

• vodafondan uzk durun adamı ayakta s.kiyorlar...önceden elini veren kolunu kaptırıyordu şimdi elini veren götünü kurtaramıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: just_justice

Başka bayiye gitmedim. Turkcell de devam kararı aldım.

Aslında bayinin yapmak istememe sebebi tekrar Turkcell e geçeceğimi düşünmesi. Bu durum bayi tarafından Turkcell in daha iyi çektiği ve daha çok talep gördüğünün kabulü bence.
    Üzüldüğüm konu herkesin alikıran başkasen olması. Vatandaşı mağdur etmeleri. Lafa gelince de en iyi hizmeti sağladıklarını iddia etmeleri.

Alıntıları Göster
    hayırlısı olsun hocam.

dediğim gibi kurallar,yasalar vs vs var ama kağıt üstünde işte. bir de yalan dünyası var sizin dediğiniz gibi. cebimizden parayı aldıktan sonra arkalarına bakmıyorlar.

çarşıda,pazarda vs her yerde neredeyse benzer davranışları birebir yaşıyoruz istanbulda. yalnız değilsiniz.

• Bu arada başka operatöre geçmek isteyenler sorgusuz sualsiz BİMCELL e geçebilir. Onu da bütün öğrendim.

• 5 gün oldu ne arayan var ne soran😤😤😤

• Numara taşımayı internet üzerinden yapabiliyorsun. Bayilere laf anlatmakla uğraşmaya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Numara taşımayı internet üzerinden yapabiliyorsun. Bayilere laf anlatmakla uğraşmaya gerek yok.
    Bende bir hafta beklemeyim bayi üzerinden hemen geçiş yapayım diye düşündüm.

• ipli jeton kullanıcısına yanıt
    2 bucuk günde tamamlanan süreç önemli bir nedini olmadıktan sonra zaman kaybı sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

2 bucuk günde tamamlanan süreç önemli bir nedini olmadıktan sonra zaman kaybı sadece
    Evet aynen katılıyorum. Turkcell le devam hayata şu anda. Telekom dan hala bir dönüş olmadı.

• BTK dan dönüş geldi. İlk mesaj güncellendi.
    Telekom un ceza kestiği falan yok bana gelen cevaba göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just_justice -- 30 Haziran 2020; 17:17:29 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.