Şimdi Ara

Operatörler Arası Geçiş Yapmayı Düşünenler İçeri Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Ankara Bahçelievler 7.Cadde de bulunan Türk Telekom Bayiine gittim.Turkcell Faturalıdan Türk Telekom FATURASIZ hatta geçmek istediğimi söyledim.Böyle bir geçişin mümkün olmadığını yalnızca FATURALI hatta geçiş olduğunu söylediler.Türk Telekom Müşteri hizmetlerini aradım.Geçiş yapmaları lazım dediler.Bayii personeline ilettim.Müşteri hizmetleri geçiş yapmanız gerektiğini söylüyor dedim.Bayii müdürü bayan umursamaz şekilde benimle muhatap olmadan çekti gitti.O kadar gerildim ki elim ayağım titredi.Bu kadar kötü davranışlarla hiçbir bayide karşılaşmamıştım.

Edit 1:BTK dan dönüş oldu. Bayii biz kesinlikle böyle bir şey söylemedik ve yapmadık demiş. Bende itiraz ettim. Yüzleşme istedim. Bakalım dönüş nasıl olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just_justice -- 30 Haziran 2020; 17:13:14 >

• bu tarz tipleri kaale almaya gerek yok,faturalı işlerine geliyor,bayiyi şikayet edin mutlaka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara insanları kazıklamaları hakkını veren devlette suç ,3 operatör de adam soyuyor .Faturalıya geçmek istiyorum deseydin ağızlarının suyu akarak geçirirler.Hele şu bayilerde çalıştırılan kişiler ,3 operatör içinde söylüyorum ,hiç bir halttan anlamayan ,yoldan geçen insanları resmen işe almışlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

bu tarz tipleri kaale almaya gerek yok,faturalı işlerine geliyor,bayiyi şikayet edin mutlaka
    Bayiyi şikayet ettim. Olurya foruma bakan Telekom yetkilisi görür gerekli cezayı keser.
    Neden insanımız dürüstlükten yana değilde böyle yöntem seçer.
    Adalet ve ahlak çok önemli çokkkkk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

Bunlara insanları kazıklamaları hakkını veren devlette suç ,3 operatör de adam soyuyor .Faturalıya geçmek istiyorum deseydin ağızlarının suyu akarak geçirirler.Hele şu bayilerde çalıştırılan kişiler ,3 operatör içinde söylüyorum ,hiç bir halttan anlamayan ,yoldan geçen insanları resmen işe almışlar.
    Size katılıyorum. Devletin bunlara imkan vermemesi lazım. Az aşağıdaki Vodafone bayisine gittim o da geçiş yok dedi. Vodafone müşteri hizmetlerine sorcam. Geçiş var mı yok mu diye.

• Ha birde yeni hat ücreti çıktı. Önceden yeni hat aldığınızda ücret olmuyodu. Şimdi serbest rekabet diye 120,135 ne tuttururlarsa para istiyorlar.

• just_justice kullanıcısına yanıt
    Bayıyi birde btk ya yaz zaten Telekom ceza kesecek bide oradan darbe alsınlar

Sonra bayiden seni arayacaklar taşıma işlemini yapmak için

Sende sizin gibi acemi beceriksiz işini bilmezler ile. Muhattap olmuyorum der kapatırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Bayıyi birde btk ya yaz zaten Telekom ceza kesecek bide oradan darbe alsınlar

Sonra bayiden seni arayacaklar taşıma işlemini yapmak için

Sende sizin gibi acemi beceriksiz işini bilmezler ile. Muhattap olmuyorum der kapatırsınız
    Zaten bayiiden çıkmadan müdürleri değilde diğer bayii elemanları abi yapalım gel demeye başladılar ama o kadar gergindimki bayii verseler almıcak durumdaydım.

BTK ya dilekçe ile mi internet üzerinden mi başvuruluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just_justice -- 16 Haziran 2020; 20:58:35 >
  • just_justice kullanıcısına yanıt
    E devlete giriş yapın önce daha sonra
    Diğer sekmeden bu adrese girin
    tuketicisikayet.btk.gov.tr
    BTK Tüketici Şikayet Bildirim Sistemi
    https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/tsys/giris.html

• quote:

E devlete giriş yapın önce daha sonra
    Diğer sekmeden bu adrese girin
    https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/tsys/giris.html
    Teşekkürler bende araştırırken öğrendim nasıl şikayet edildiğini.

• 3 operatör Faturalı hatta prim vermese böyle sorun olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61

3 operatör Faturalı hatta prim vermese böyle sorun olmayacak.
    Türk Telekom ve Vodafone nun bunu yapmak istememesinin sebebi müşterilerin tekrar geri Turkcell e dönmek için hat değiştirdiklerini düşünmeleri.
    Ama ben gerçekten Turkcell in pahalı internet tarifeleri yüzünden Telekom a geçip orada kalacaktım.
    Aslında onlarda en iyisi Turkcell demiş oluyor böyle yapınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just_justice -- 16 Haziran 2020; 21:30:32 >
  • Buna benzer bir olay dün başıma geldi. İzmitte çarşıda vodafone bayisine gittim. Hatta ana bayi olduklarınıda söylediler. Türk telekom faturalıdan vodafone faturasıza geçmek istiyorum dedim. Çalışan bana işlemi yapamayacağını söyledi. Bende nasıl yapamazsınız bayinin ismi ne dedim o ara müdürleri geldi. Bu şekilde taşıma yapınca sorun oluyormuş müşteri mağdur oluyormuş ve BTK bu şekilde karar aldı falan dedi. Bende ne alaka online başvuru yapıpta (vodafone online başvuru yaparak faturasıza geçiş yapabilir hattı herhangi bayiden alabilirsiniz) gelip burdan hattıda mı alamam dedim, o işleminde yeni olduğunu bu şekilde yaparsam hattı vereceklerini söylediler. Yaptım bende işlemi, yaptıktan 4-5 saat sonra bi şifre geldi o ara izmit çarşıda başka bi alt bayi vardı oraya gittim şifreyi söyledim işlemimi yaptı. İşlemi yaparken başka bi kampanya daha gördüm faturasız 2500dk 25tl gibi ile özel kampanyaymış annemin hattınıda ona taşımak istedim. Çalışan kadın hiç faturalı mısın faturasız mısın hangi operatördesin bile sormadan tabii yaparız dedi. o hatta benim üstüme 2 işlemide gerçekleştirdi. Bu şeyler bayi ile alakalı faturasız hattan kazançları çok düşük bu sebeple ya yapmak istemiyorlar ya da faturalıya yönlendirmek istiyorlar.

• Feak95 F kullanıcısına yanıt
    Bu zaman kadar sorun olmamış da şimdi mi sorun olmuş sallamışlar bende Mart ayında faturalı TELEKOMdan faturasız Vodafone ye geçtim. 2 buçuk günde sorun olmadı

cuma da tekrar başvurcam fatursız telekoma geçmek için 90 günn dolacak

• Ben daha bu geçtiğimiz cumartesi turk telekom faturasıza geçtim. Önce büyük bir bayiye gitmiştim orda bana faturasıza geçerseniz 3 ay içerisinde çıkış yaparsanız cezası var dediler. Ben de bunu duyunca vazgeçmiştim. Bi kaç bayiye daha sordum onlar da aynını deyince ben yine de geçiş yaptım. Ama diyelim ki turk telekomdan memnun kalmadım mecbur 3 ay bekleyip diğer operatöre geçecekmişiz. İlginç bi durum. Benim bildiğim bu...

• BTK ya kadar her yere yazdım. Google haritalar yorumlar dahil. Orada yorumları okurken aynı davranışı başka müşterilere de yapmışlar.
    Ama pes etme yok hak aramak var

• Siigle kullanıcısına yanıt
    ne cezası alabileceklerini sorsaydınız öyle birşey yok neresinden uyduruyorlar gidip taşıyabilirsiniz hattınızı
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bana da geçen 6 ay taahhütlü dendi şaka mı deyip çıktım. 1 yıldızı çaktım hepsine kibar bir dille eleştirip.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Cuma bende taşıcam bakalım ne diyecekler .Gerçi beni tanıyorlar ama
  • quote:

Cuma bende taşıcam bakalım ne diyecekler .Gerçi beni tanıyorlar ama
    Hakkını ararsan ne olursa olsun geçiş yaparlar. Bakalım BTK ceza kesecek mi bayiye. Takipçisiyim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.