Cepten internet erişimi için hangi operatör daha ucuz diye araştırayım dedim, fenalık geçirdim. Şu anda Turkcell kontörlü hattım var ama en uygun operatöre (faturalı ya da kontörlü) geçmeyi planlıyorum.
Sınırsız olarak internet erişimi paketi kullananlar , hangi operatöre, hangi tip (kontör/faturalı) hat için aylık ne ödediklerini yazabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
Hangi operatör daha ucuz diye birşey yok.Kullanım alışkanlıklarına göre her tarifenin iyi bi yanı var.Genel olarak net birşey söylemek zor.
Sayın Mobilist,
Yanıtınız için teşekkürler. Aslında, benim derdim hangi operatörden ucuz konuşacağım değil. Herhalde tam açık yazamadım, sınırsız internet erişimi kullananların deneyim ve ödedikleri ücretleri öğrenmek istemiştim.
cepten sınırsız internet diye bişey kalmadı. turkcell de ve vodafone da 1 gb sınırlı internet var.
kontörlü hatlarda; turkcell 1 gb internet paketi 600 kontör, vodafone 1 gb ise 750 kontör.
Ben TURKCELL 1GB lik kullanıyom.. 60 ytl filan... bağlantı iyi .... ama AVEA da daha ucuz diyolar 1GB si 30 ytl ye geliyomuş,,, Türkcelle göre Yarı yarı ...