Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Operatorlerde iPhone 5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bugun vodafone da üst düzey bir yonetıcı abımızle yemek yedik en merak edılen soruyu sordum kesın bılgıler aldım tabı kı kendı deyımıyle kesın bılgıler ıphone 5 turkıye de aralık ılk haftası resmı olarak satısa cıkacakmıs fıyatı 2300 tl olacakmıs
  • diyoruz aralığı bulur diye anlamıyonuzki
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

apple kasım ayı içerisinde türkiyede cihazın resmi olarak satılacağını söyledi fakat 1 2 hafta sarkabilir

bu doğru mu resmi olarak??

ben ip5 fiyatlarının uçuk olmayacağını düşünüyorum. 1600-1700 tl den başlar .

iphone4s'i bile hala 1799'dan satan ciddi yerler var. iphone5'i 2500 liradan başlarlar; önce ilk mesajdaki arkadaş gibi iphone5'siz yaşayamayacak olan zor durumdaki kişilere sonra da yavaş yavaş düşürerek orta-üst ekonomik gelirli kesime yayarlar.
  • Arkadaslar adam elmahkum dedi diye dalga geciliyor ama zaten cogu kisi aleti erken alip modasi gecmeden kullanmak istiyor 2500 gibi bi fiyat turkcell e vericekse 500 daha verip hemen almak adamin isine gelebilir bu da bir nevi el mahkumdur kimse iphone5i ihtiyac icin almiyor suan iphone5 alanlarin %99u zaten iphone4 ile yapabileceklerinden farkli birsey yapmiyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

apple kasım ayı içerisinde türkiyede cihazın resmi olarak satılacağını söyledi fakat 1 2 hafta sarkabilir

büyük ihtimal aralıkta gelcek hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.