Şimdi Ara

Operatorlerde iPhone 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu arkadaşlar operatorlerde ne zaman çıkacak bu i5 ler ya . yıl oldu 2013 hala hepsiburada 3300 sıktılar atık :/ eğer yakın bi zaman da çıkacaksa operatorlerde bekleyicem yok ama 2 - 3 ay sonra anca çıkar derseniz el mahkum gibi görünüyor?

• Kardeşim parana puluna lafım yok ancak, mevcut şartlarda hepsiburada'dan veya operatörlerden iPhone 5 almak bana mantıksız geliyor. 3Gs kullanıcısıyım ve telefon eskidiği için ilk fırsatta 5 alacağım ben de ancak TR'den alma derim ben. Kendi adıma stokta gördüğüm anda Almanya'ya gidip alacağım. Aynı parayı verip hem gezeceğim hem de ekstradan getirirsem faiş kar koymadan satacağım. En karlısı bence bu. İmkaanın varsa az bekle stoklarda olduğunu öğrenince yurtdışı çalış derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 30 Ekim 2012; 23:58:10 >
  • apple kasım ayı içerisinde türkiyede cihazın resmi olarak satılacağını söyledi fakat 1 2 hafta sarkabilir
  • Paraniza pulunuza lafim yoktur ancak "el mahkum" demissiniz. Bu telefon yemeniz icmeniz kadar gerekli midir? Hangi akla hizmet bir telefona(yaptiginiz is telefonu acip kapamak internette dolanmak oyun oynamak) 3300 TL veriyorsunuz?

Cok istiyorsaniz ayni islevler icin bir iPod Touch ve internet ozelligine sahip telefon yeterli olacaktir. Yazik gunah ya.

Edit: İlla alacam diyorsaniz 3300TL yaklasik 1600 euro. Telefon da 649 euro. Geriye de 1000 euronuz kalacak ucak bileti gidis donus en fazla 200 euro olacaktir. Geriye 800 euronuz kalir buna da gezer tozarsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twincharged Injection -- 31 Ekim 2012; 0:24:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

apple kasım ayı içerisinde türkiyede cihazın resmi olarak satılacağını söyledi fakat 1 2 hafta sarkabilir

kaynak belirtebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

Kardeşim parana puluna lafım yok ancak, mevcut şartlarda hepsiburada'dan veya operatörlerden iPhone 5 almak bana mantıksız geliyor. 3Gs kullanıcısıyım ve telefon eskidiği için ilk fırsatta 5 alacağım ben de ancak TR'den alma derim ben. Kendi adıma stokta gördüğüm anda Almanya'ya gidip alacağım. Aynı parayı verip hem gezeceğim hem de ekstradan getirirsem faiş kar koymadan satacağım. En karlısı bence bu. İmkaanın varsa az bekle stoklarda olduğunu öğrenince yurtdışı çalış derim.

TR'den olayına gelince aslında kişilerin kullanımına bağlı. Mesela ben Turkcell'den Şuanki 4s'in Gold Plus tarifesi ile almayı düşünüyorum. Çünkü zaten internet,sms,konuşma 100 lira gibi bir para yapıyor bana. Eee böyle alırım daha iyi hem TR garantili olur hemde Turkcell Platinum ile cihaz tamirdeyken telefonsuz kalmam. Ha ama bunları kullanmayan biri TR garantiyide çok takmıyorsa yurt dışından alması mantıklıdır. 30 gün içinde giriş yapmış pasaport varsa telefona ek 100 lira kayıt parası alıyorlar. Yoksa birinden 100(geçen sene arkadaşa alırken böyleydi şuan bilmiyorum) lira civarına satın almak gerekiyor.

Bana da yine Turkcell'de tanıdığı olan bir arkadaşım 1-2 hafta içinde geleceğini söyledi ama ortalıkta reklam yok önsipariş yok pat diye gelecek değil diye düşünüyorum.Gönlüm öyle olmasını ister pat diye gelsin 1-2 haftaya ama hadi bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

quote:

apple kasım ayı içerisinde türkiyede cihazın resmi olarak satılacağını söyledi fakat 1 2 hafta sarkabilir

Kaynak belirtebilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple TV ve iPhone 5 iOS 8.1
    10 yıl önce açıldı
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: saqsafoon

Yahu arkadaşlar operatorlerde ne zaman çıkacak bu i5 ler ya . yıl oldu 2013 hala hepsiburada 3300 sıktılar atık :/ eğer yakın bi zaman da çıkacaksa operatorlerde bekleyicem yok ama 2 - 3 ay sonra anca çıkar derseniz el mahkum gibi görünüyor?

bir çok kişi de söylemiş ama ben de söylemeden edemicem. el mahkum ne demek ya. almak zorundaymış gibi konuşuyorsun sanki. almazsan dünyan kararmaz.

telefonun 16 gb lık simkilitsiz modeli amerikadaki vergisiz eyaletlerde 649 dolara satılacakmış. bu da 1166 TL eder. türkiyede kayıt için ödenecek para 100 lira. onunla birlikte 1266 lira yapar. ve bu telefona gözü kapalı 3000 lira veren insanlar var. akıl var nizam var yani hakikaten avrupaya gitsen tatil yapsan alsan gelsen telefonu kayıt ettirsen türkiyede, 3300 lira yapmaz masraf.

zaten bu iphone u ilk kim getirdi iki katı fiyata sattıysa hala aynı adet sürüyor. amerikada yeni model çıktıkça fiyat aynı kalıyor. türkiyede fiyat artıyor. 2-3 sene sonraki modeller 3000-4000 liradan satılırsa hiç şaşırmam yine alan olur. hem de el mahkum alırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

quote:

iphone 4s aralıkta gelmişti galiba.hatta ilk çıktığı hafta içinde doğum günümü kutlamıştık ve ilk geldiği gün almıştım 4s i doğum günü hediyesi olarak iphone 5 de abd de 4s den 2-3 hafta erken çıktı.bu yüzden türkiyeye ip5 in kasımın sonu gibi gelceğini düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

quote:

quote:

quote:

iphone 4s aralıkta gelmişti galiba.hatta ilk çıktığı hafta içinde doğum günümü kutlamıştık ve ilk geldiği gün almıştım 4s i doğum günü hediyesi olarak iphone 5 de abd de 4s den 2-3 hafta erken çıktı.bu yüzden türkiyeye ip5 in kasımın sonu gibi gelceğini düşünüyorum

bana kaynak sormanıza darıldım beyler

http://senseiphone.com/iphone-5-release-date-countries-worldwide-09124718/

Operatorlerde iPhone 5

iPhone 5 release date in India, Albania, Anguilla, Antigua and Barbuda, Argentina, Armenia, Bahrain, Barbados, Bolivia, Brazil, British Virgin Islands, Botswana, Cayman Islands, Bulgaria, Cameroon, C. African Republic, Chile, China, Colombia, Costa Rica, Dominica, Dominican Republic, Croatia, Cyprus, Egypt, Ecuador, El Salvador, Greece, Grenada, Guatemala, Guinea, Guam, Honduras, Jamaica, Israel, Indonesia, Ivory Coast, Jordan, Kenya, Kuwait, Latvia, Macau, Macedonia, Madagascar, Malaysia, Malta, Mexico, Moldova, Montenegro, Morocco, Montserrat, Nicaragua, Niger, Panama, Paraguay, Puerto Rico, Qatar, St. Kitts, St. Lucia, St. Vincit and the Grenadines, Peru, the Philippines, Qatar, Romania, Russia, Saudi Arabia, Senegal, South Africa, South Korea, Taiwan, Thailand, Tunisia, Turkey, Trinidad & Tobago, United Arab Emirates, Uruguay, Uganda, Venezuela, and Vietnam is December 2012.

• December Aralık demek hacı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fail

• quote:

Operatorlerde iPhone 5

iPhone 5 release date in India, Albania, Anguilla, Antigua and Barbuda, Argentina, Armenia, Bahrain, Barbados, Bolivia, Brazil, British Virgin Islands, Botswana, Cayman Islands, Bulgaria, Cameroon, C. African Republic, Chile, China, Colombia, Costa Rica, Dominica, Dominican Republic, Croatia, Cyprus, Egypt, Ecuador, El Salvador, Greece, Grenada, Guatemala, Guinea, Guam, Honduras, Jamaica, Israel, Indonesia, Ivory Coast, Jordan, Kenya, Kuwait, Latvia, Macau, Macedonia, Madagascar, Malaysia, Malta, Mexico, Moldova, Montenegro, Morocco, Montserrat, Nicaragua, Niger, Panama, Paraguay, Puerto Rico, Qatar, St. Kitts, St. Lucia, St. Vincit and the Grenadines, Peru, the Philippines, Qatar, Romania, Russia, Saudi Arabia, Senegal, South Africa, South Korea, Taiwan, Thailand, Tunisia, Turkey, Trinidad & Tobago, United Arab Emirates, Uruguay, Uganda, Venezuela, and Vietnam is December 2012.

yalnız burada aralık'ta çıkacak denilen bazı ülkelerde bu cuma satışa çıkıyor cihaz.
    http://www.macrumors.com/2012/10/26/iphone-5-launching-in-india-and-other-countries-on-november-2/

• quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

quote:

Operatorlerde iPhone 5

yalnız burada aralık'ta çıkacak denilen bazı ülkelerde bu cuma satışa çıkıyor cihaz.
    http://www.macrumors.com/2012/10/26/iphone-5-launching-in-india-and-other-countries-on-november-2/

bu daha olumlu en azından bu ay içinde turkiyeye yetişebilir diğer ülkeler bittikten sonra

• senseiphone.com kimmiş ki inanıyorsunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

quote:

quote:

quote:

Operatorlerde iPhone 5

ortak iyi hoşta aralıkta yazıyor kasım diyosun

• quote:

bu doğru mu resmi olarak??

ben ip5 fiyatlarının uçuk olmayacağını düşünüyorum. 1600-1700 tl den başlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

quote:

bu doğru mu resmi olarak??

ben ip5 fiyatlarının uçuk olmayacağını düşünüyorum. 1600-1700 tl den başlar .

december'ı kasım zannettim aralık dostum
  • http://www.netsiparis.com/detay/94481016010/APPLE-IPHONE-5-16GB--BEYAZ--A1429 2.799 TL akakceden felan baktım hepsiburadada baya pahalı fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

Paraniza pulunuza lafim yoktur ancak "el mahkum" demissiniz. Bu telefon yemeniz icmeniz kadar gerekli midir? Hangi akla hizmet bir telefona(yaptiginiz is telefonu acip kapamak internette dolanmak oyun oynamak) 3300 TL veriyorsunuz?

Cok istiyorsaniz ayni islevler icin bir iPod Touch ve internet ozelligine sahip telefon yeterli olacaktir. Yazik gunah ya.

Edit: İlla alacam diyorsaniz 3300TL yaklasik 1600 euro. Telefon da 649 euro. Geriye de 1000 euronuz kalacak ucak bileti gidis donus en fazla 200 euro olacaktir. Geriye 800 euronuz kalir buna da gezer tozarsiniz.

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.