![]() " Biz hiç bir şekilde xxx oyuna ya da sunucularına düşük ms sunuyoruz şeklinde bir beyan ya da idda da değiliz." Değilseniz neden sitenize girdiğimizde direkt ana sayfada düşük ping ile oynamak isteyenler bizi tercih etsin şeklinde bir bölüm mevcut? Diğer 3 seçenek hakkında yorum yapamam. Bunları sağlıyorsunuzdur mutlaka. Fakat eğer düşük ms sunuyoruz şeklinde bir beyanımız yok diyorsanız bu alanı düzenleyin derim. Tabii abone olma aşamasında bilgiyi veriyor olmanızı ayrı olarak takdir ettim. Bilinçli bir kullanıcı olarak bu ince düşünceniz için teşekkür ederim. Lütfen sözlerimi bir saldırı, aşağılama olarak değil. Öneri ve yapıcı bir eleştiri olarak değerlendirin. |
Operatörlerin Looking Glass sayfaları (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 24 Eylül 2024; 18:37:38 > -
pendc'yi ekledim. tbtnet zaten vardı. eminnet de siteye engel koymuş.
-
Pardon; sileyim mi kalsın mı?
Ben de Eminnet lg çalışıyor; sorunsuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
silmenize gerek yok.
Eminnet'i buraya ekleyemedim. Ulaşmak isteyenler direkt lg sayfasından erişebilir.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://tpc.net.tr/lookingGlass//
Sadece internet servis sağlayıcılarının looking glass sayfalarını birleştirdim. Datacenterların gecikme sürelerinin yüksek olmasından dolayı cevap süresi çok uzun hale geldi. bu sebeple kaldırıldı.
-
Genel Looking glass sayfamıza Turk Telekomu da ekledik :D
-
Superonline ve Kablonet de eklendi. Bu hizmet kendi sitelerinde bile yok
(Firmaların ping sürelerinden kaynaklı başarısıza düşebiliyor tekrar denerseniz yüksek ihtimalle çalışacaktır)
-
-
ping testi sizin cihazınızdan yapılmıyor. Alt kısımda yazılan notta da belirttiğim gibi firmaların belirtilen illerdeki cihazlarından yapılıyor.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X