Şimdi Ara

opet alt limitsiz 30 tl indirim (Sadece Otogaz) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
7
Favori
6.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paro cardi nerden alicaz ? migros miney kart var onun paro ozelligi varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

ben de opete gittim.karta bakti.puan nuan yok bilader dedi . neyseki yakit almamistim.

Bende gittim .Önce sorgulatayim dedim. puan yok dedi. Doldurmadim çıktım gittim.

@Garadayı265 75 TL üzeri LPG almadan sorgulattığınızda sistemde görünmüyor puan.

Ben dün Opet'ten online puan kullanarak benzin almıştım. Verdikleri slipte 30 TL (bu kampanyadan kazanılan) puan olduğu görünüyordu.

Bugün gidip kullanayım dedim. Pompa 74.77 TL'deyken attı, pompacıdan 75'e tamamlamasını istedim. Sistem izin vermiyormuş tamamlayamadı.

Kasada da 75 TL çekme imkanı olmadığı için malesef kullanamadım, normalde Aygaz tercih etmiyorum depoyu fullediğimizle kaldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 23 Kasım 2014; 21:30:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

paro cardi nerden alicaz ? migros miney kart var onun paro ozelligi varmi ?

Opet istasyonları, Koçtaş, Arçelik, Beko, Ford vb. Paro'nun sitesinden diğerlerine bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

ben de opete gittim.karta bakti.puan nuan yok bilader dedi . neyseki yakit almamistim.

Bende gittim .Önce sorgulatayim dedim. puan yok dedi. Doldurmadim çıktım gittim.

@Garadayı265 75 TL üzeri LPG almadan sorgulattığınızda sistemde görünmüyor puan.

Ben dün Opet'ten online puan kullanarak benzin almıştım. Verdikleri slipte 30 TL (bu kampanyadan kazanılan) puan olduğu görünüyordu.

Bugün gidip kullanayım dedim. Pompa 74.77 TL'deyken attı, pompacıdan 75'e tamamlamasını istedim. Sistem izin vermiyormuş tamamlayamadı.

Kasada da 75 TL çekme imkanı olmadığı için malesef kullanamadım, normalde Aygaz tercih etmiyorum depoyu fullediğimizle kaldık

72 liralık da ben aldım durduk yere.her yerde 2.10 iken 2.37den aldık birde

• Marketten 2 3 TL'lik alışveriş yapıp tamamlayasaydınız 75 e

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turgay0651 T kullanıcısına yanıt
    Tankı komple boşaltmadan gitmemek lazım bir dahaki sefere

• 75tl otogazı kaç arabanın deposu alabiliyor. Ne saçma kampanya yapıyorlar.
    Otogaz için kampanya yapacaksan 50 tl yi aşmamalı alınması gereken tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesusozz -- 23 Kasım 2014; 23:50:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 kişi doldu mu acaba? MH bir cevap vermiyor? Yakında kayıt yaptıran var mı?
  • quote:

Hocam 2 kere boşalttım 40 lt.lik tankımı, öyle girdim Opet'e, 25 - 26 litreden fazla gaz almadı meret. 68 lirada kaldı birinde Pompa 75'i görmeden işlem de yapılamıyor bir de. Otogazcıya gidip şamandırayı mı ayarlatmak lazım napsak?
  • Seni keklemisler hocam saka bi yana 20 kuruşluk daha dolum yapabilirlerdi ama yapmamis killik yapmislar sana

• Bu puanı ilk seferde kullanabilmek için en az 105 liralık lpg mi almak gerekiyor?
  • tank tamamen boş olduğunda 32-33 litreyi zorluyor benimki. Kayıt yaptırdık bakalım. Size döneceğiz dediler bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin45

quote:

Hocam 2 kere boşalttım 40 lt.lik tankımı, öyle girdim Opet'e, 25 - 26 litreden fazla gaz almadı meret. 68 lirada kaldı birinde Pompa 75'i görmeden işlem de yapılamıyor bir de. Otogazcıya gidip şamandırayı mı ayarlatmak lazım napsak?

Hocam daha önce 96 TL'lik LPG almışlığım var (2.55-2.60 TL/lt fiyattan), 37 litre almıştı benim tank.

Boş depoya 25-26 litre alıyorsa bir sorun vardır, uzun yolda falan adamı gıcık eder sürekli istasyona uğramak. Bence bir gösterin.

@GokhanAtas, diğer bazı istasyonlarda dediğin gibi zorlayabiliyorsun hatta bazıları arabanın arkasını falan sallıyor Ama burada 68-69 TL'lerde depo zarıldamaya başladı, zorladı, zorladı sonra direkt kapattı 'Full, Complete' gibi bir uyarı verdi.

• 75 tl lik alt limiti 70 e indirmişler sanırım, sitede 70 tl olarak gözüküyor.
  • vay be, daha kampanya 30 tl yi kullanabilen bi babayiğit çıkmadı ha.
  • ben kullandım hocam .

Kullanmanız için 75 TL'lik LPG almanız şart.

Önce pompada 75 ve üstü lpg'nizi dolduruyorsunuz.

Sonra kasaya gidip ekrandan paro kartınızla çekiminizi yaprıyorsunuz.

Vodafone kampanyası ilede birleşiyor .

75 liralık lpg'ye 40 tl ödedim çıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkuren

ben kullandım hocam .

Kullanmanız için 75 TL'lik LPG almanız şart.

Önce pompada 75 ve üstü lpg'nizi dolduruyorsunuz.

Sonra kasaya gidip ekrandan paro kartınızla çekiminizi yaprıyorsunuz.

Vodafone kampanyası ilede birleşiyor .

75 liralık lpg'ye 40 tl ödedim çıktım.

Vodafone kampanyasını anlatabilirmisinix

• telefonunuza avantajcepte uygulamasını yüklerseniz orada görebilirisiniz hocam tek sefer 5 lira toplamda 15 lira veriyor..alt limit 50 lira olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanAtas -- 26 Kasım 2014; 11:46:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

telefonunuza avantajcepte uygulamasını yüklerseniz orada görebilirisiniz hocam tek sefer 5 lira toplamda 15 lira veriyor..alt limit 50 lira olması lazım

Aynen Gökhan hocam

Vodofone kodu almak için vodafone'li hatlardan AYGAZ yazıp 6666 gönderiyorsunuz.Kod geliyor hocam

Opetlerde bulunan kiosklardan paro kartınızı geçiyorsunuz ,en altta kampanyalar bölümünden vodafoneden aldığınız kodu giriyorsunuz kartınıza yükleniyor.
  • LPG'ye yarından itibaren 12 kuruş indirim daha gelmiş.

Biz bu indirimi kullanamayacağız anlaşılan
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.