Şimdi Ara

opet alt limitsiz 30 tl indirim (Sadece Otogaz) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
7
Favori
6.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar 75 tl yi opet marketten tamammlasak kabul olurmu depo almıyor o kadar gazı bilgisi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanboyer

ya arkadaşlar 75 tl yi opet marketten tamammlasak kabul olurmu depo almıyor o kadar gazı bilgisi olan

yok o mümkün değil de şu an 70 liraya çektiler onu da almaz mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    Gaz iyice düştü depo 30 lt ama 25 lt anca alıyor 31 aralık son sanırım elimizde patladı 30 tl

• quote:

Gaz iyice düştü depo 30 lt ama 25 lt anca alıyor 31 aralık son sanırım elimizde patladı 30 tl

Bana verin de ben kullanayım bari hocam

• Vereyim

• Simdi desem ki kullanmayacak olan bana verirse sevinirim ceza alirim

• yesimk06 Y kullanıcısına yanıt
    merhaba bende kayıt yaptırdım 30 tl tel numaranızla alabilirsiniz denildi problem olmuyor değil mi?paro kartım yok
  • çok samimiyetle opetin otogazı yüzünden zarar etmiş biri olarak konuşuyorum bedava da olsa almayın aldırtmayın. katkılı otogaz kullandıkları için sıralı sistem lpg kullanan araçların enjektörlerinin tıkanmasına sebep oluyorlar. enjektörlerde yağlanma yapıyor. tamamen gereksiz. her zaman opet kullanan varsa ona dokunmaz ama diğer tüm otogazlardan kullanıpta ilk defa opet aygaz kullanacak olan varsa sakın bulaşmasın derim.
  • quote:

son kullanma tarıhı 31 ocak 2015 olsa gerek..
    ayrıca en karlı yontemı ben bulmusum haberınız yok..olay soyle oldu..
    bır arkadas benden once lpg aldı 90 tl lık (nasıl bır depoysa artık)..o kart kullanmıyor..benım kartımdan gectım..hıc gaz almadan 37 tl beleş gaz alıp cıktım ıstasyondan..

• 75 tl 'yi aradıklarında şikayet etmiştim depolarımız o kaadar büyük değil limit aşağı çekin diye 1-2 gün sonra arayıp 70 e çektik beyfendi dediler İndirimden sonra belki depo almaz diye dün gidip kullandım sıkıntısız şekilde..
  • benım tank 50 lt %20 guvenlık payını çıkınca 42 lt lpg alıyor 100 tl yi hayli hayli gectiğim için sorun olmuyor
  • ARAKDAŞLAR PARO SİTESİNDE 30 TL indirim gözükmüyor. sizinkinde gözüküyor mu ?

müşteri hizmetleri arayıp kartınıza yükledik . demişti. paro kart kayıp olduğu telefon numaranız üzerine etkinleştirdik dediler.
    boşuna fullemeyelim depoyu.

opet alt limitsiz 30 tl indirim (Sadece Otogaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiko1 -- 13 Aralık 2014; 15:20:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkuren

quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

telefonunuza avantajcepte uygulamasını yüklerseniz orada görebilirisiniz hocam tek sefer 5 lira toplamda 15 lira veriyor..alt limit 50 lira olması lazım

Aynen Gökhan hocam

Vodofone kodu almak için vodafone'li hatlardan AYGAZ yazıp 6666 gönderiyorsunuz.Kod geliyor hocam

Opetlerde bulunan kiosklardan paro kartınızı geçiyorsunuz ,en altta kampanyalar bölümünden vodafoneden aldığınız kodu giriyorsunuz kartınıza yükleniyor.

sadece otogazdamı var hocam mazottada var mı
  • Kullanmayacak/kullanamayacak olan varsa ben alabilirim. Heba olmasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

ARAKDAŞLAR PARO SİTESİNDE 30 TL indirim gözükmüyor. sizinkinde gözüküyor mu ?

müşteri hizmetleri arayıp kartınıza yükledik . demişti. paro kart kayıp olduğu telefon numaranız üzerine etkinleştirdik dediler.
    boşuna fullemeyelim depoyu.

opet alt limitsiz 30 tl indirim (Sadece Otogaz)

Buradan girince kimsede görünmüyor , sadece 75 ₺ lık gaz alınca istasyonlardaki paro sistemlerinde görünüyor birde 70 ₺ ya herkes için mi çektiler acaba bende kullanamadım hala beklemedeyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

75 tl 'yi aradıklarında şikayet etmiştim depolarımız o kaadar büyük değil limit aşağı çekin diye 1-2 gün sonra arayıp 70 e çektik beyfendi dediler İndirimden sonra belki depo almaz diye dün gidip kullandım sıkıntısız şekilde..

Sadece size özel mi yaptılar acaba yoksa genel mi ne kadarlık gaz aldınız ve sıkıntı çıkmadı ?

• Kampanaya ya katılım hala devam ediyormu

• paşalı kullanıcısına yanıt
    genel olarak yaptılar...70 tl lik aldım ve kullandım...
  • Eğer kullanamayan var ise veya kullanmak istemeyen var ise benimle irtibata geçsin teklifim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanAtas -- 18 Aralık 2014; 21:10:27 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.