Şimdi Ara

Opet'te Chippin'le 200 TL ve üzeri akaryakıt ödemene 50 TL'ye varan fayda (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
27
Favori
19.812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

OPET uygulamasında görülüyorsa kasada yada kasanın yanında ekrana telefon numarası girerek kullaanıyoruz. Misal 100 lira yakıt alıyorsun içeri girip 30 lira puan 70 lira kredi kartından veya nakit dersen sorun olmuyor. Ben sadece puan kullandım itiraz etmeye çalıştı ama sadece OPET puanla 32 liralık yakıt alıp çıktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sssss5 S kullanıcısına yanıt

görünüyor hocam, işlemi kasada yapıyoruz yani teşekkürler

• MuniteD7 kullanıcısına yanıt
    .
    Chippin 32 TL ile world 20 TL yüklendi ama kişiye özel 30 TL yüklenmedi Opet karta.. işlemi bugün yaptım acaba sonra yüklenir mi sizin anında mı yüklendi?
    Bu sorunu başka yaşayan oldu mu kişiye özel ile genel Chippin birleşmeme sorunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fonseca_ -- 1 Haziran 2022; 12:30:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fonseca_ F kullanıcısına yanıt
    -sorun çözüldü. Genel kampanya puanı Opet kartta görünüyor kişiye özel olanda cep numarasına yüklenmiş . Cep no işe kullanabilirsiniz diyor..

Merhabalar. Kişiye özel puanım benim de opet kartımda görünmüyor opet mh aradım onlar da göremediler siz nereden teyit ettiniz acaba?

• theyar T kullanıcısına yanıt
    Chippin müşteri hizmetlerini aradım onlar söyledi

Opet mh’ne puan sorgulattığımızda sadece 30 puanı görüyorlar. Pompa da denediğimiz zaman inşallah çıkar puan. Yani özet olarak bizim ve müşteri hizmetlerinin göremediği puanı chippin mh görüyor ve pompacı uygulayacak mı?

• Bu chippin çok şark kurnazı ve ben yaptım , olducu bir fima.

Dün hem 200 tl 50 tl hem 300 e 30 tl vardı bugün 300 e 30 uçurmuşlar .

Hiç güvenilmez firma, kafasına göre puan siler vs ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı kampanya yenidenmi başladı?

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    Evet. Aynı kamoanyanbaşladı. Sonrası içinde

Bir sonraki 300 TL ve uzeri akaryakit alisverisinde 30 TL Yakit Puan daha kazanmak icin Opet'te Chippin'le mobil ode! Detaylar icin chippin.com/kampanya/5GWY8OKA SMS almak istemiyorsan CHIPPIN yazip 5653'e ucretsiz SMS gonderebilirsin.Chippin CM 08505029585. Mersis no: 0820020546600014 B002

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cheem kullanıcısına yanıt

Dün akşam 350 liralık yakıt aldım CHİPPİN ile. Bu 30 olanı sanırım sayması. Diğerini saydı..

• cheem kullanıcısına yanıt

biz 200 liraya 50 tl kampanyasından faydalandık diye mi bu sana özel kampanyasına katılamadık acep.

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    Bende yararlandım. Ondan sonra geldi bu kampanya... Şöyle bir kıstas olabilir. Chippin i ben ilk kez kullandım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • doğru dürüst anlatmıyorsunuz rezil oluyoruz benzınlıklerde, banka kartı felan eklemeyın kullanamıyorsunuz, kredi kartı kullanın, saf gibi kazık yiyoruz sonra

• Tomcruise55555 T kullanıcısına yanıt

sondan 3. madde

20 TL Opet Puan kampanyasına Yapı Kredi bireysel kredi kartları dahildir. Banka kartları, ön ödemeli kartlar, Vakıfbank Worldcard'lar, Albaraka Worldcard'lar, Anadolubank Worldcard'lar ve Business kartlar dahil değildir ve Opet Chippin kampanya şartlarından faydalanamazlar. Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler dahil değildir.

dostum karttan puan alma derdinde değildim, sadece chippin puan vermesi için gittim, world kartım yok cunku, ziraat bankartı kaydettim ancak bankakartını kabul etmedi ödemede

• Tomcruise55555 T kullanıcısına yanıt

hocam şartları bu şekilde belirlemişler, yapacak bir şey yok.

• önceki ve şimdiki kampanyayada katıldım

puanlarda sorun olmadı, opet puan hemen yattı.

world kartada gününde yattı...

hocam world kartım yok, başka kart olmuyor mu puan istemıyorum 30 tl opet puan yatsın yeter

• Geçen ay 200TL yakıta 32+20 almıştım ay sonu kampanya yenilendi 200e 32 aldım yeni ay girmedi diye 20 vermemişti. Bugünde 200e 20 alırım diye yakıt aldım 20+32 verdi. Sonra yeni kampanya verdi bana 300e 30 ay sonuna kadar 2 adet 30 kazanma hakkı tanımlandı bilginize

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.