Hocam Ödemeyi yaptığınızda dönem içinde Chippin mi yazdı Opet mi acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam Ödemeyi yaptığınızda dönem içinde Chippin mi yazdı Opet mi acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Markette ödeme nasıl oluyor |
koşulları okurken yoruldum |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Merhabalar, opetten fiziki kart almak zorunda mıyız ? Yoksa uygulamayı indirip kayıt olmak yeterli mi? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben demin istasyonda market görevlisine sordum abi biz bilmiyoz öle birşey dediler. |
Bu tarz uygulamaların amacı , ileride kasiyer çalıştırmamak belki yakında kendin doldur 50 puanda gelir. Sonrasında herkes bunları öğrenince herkesi işten çıkarıp otonom hale gelir |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Arkadaşalar Chippin uygulamaya opet kart nosu eklemek gereklimi ? kartımı hatrılamıyorum |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler hocam. Parafın 200/15 ile birleşir o zaman, demek ki yapı kredi posundan geçmediği için saymıyordur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crt_ -- 1 Mayıs 2022; 14:34:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Opet puan hemen geldi mi, bize 2 tl gelmiş 200'den. (%1 kampanyası) ama 30 tl gelmedi |