Touchpad, rastgele zamanlarda çalışmayı durduruyor ve bir kaç saat ya da 1 gün sonra yeniden çalışmaya başlıyor.
Aşağıdaki işlemler tekrar tekrar denendi ve her biri uygulandıktan sonra bilgisayar yeniden başlatıldı.
-Bios güncellendi.
-Windows 11 en son güncellemeleri yapıldı.
-Lenovo vantage uygulaması güncel ve donanım taraması yapıldı.
-Aygıt yöneticisinden insan arabirimi aygıtlarından dokunmatik yüzey aygıtının sürücüsünün güncellenmesi ve tamamen kaldırılması işlemleri uygulandı.
-Aygıt yöneticisinden dokunmatik farenin sürücüsünün güncellenmesi ve tamamen kaldırılması işlemleri uygulandı.
-Harici olarak takılan fare söküldü ve sürücüleri tamamen kaldırıldı.
-Yeniden başlatıldığında donanımı tanıma sorunu olmasın diye biostan secure boot özelliği devre dışı bırakıldı. Burada önemli bir husus var, normalde bios arayüzünde çalışan touchpad (fare) biosta da çalışmıyor.
-Tüm bu işlemler sonrasında bilgisayar defalarca yeniden başlatıldı.
Ek bilgiler:
-Vantage uygulamasında touchpad kilidi devre dışı.
-FN+F10 tuşu kullanılarak kontrol edildiğinde touchpad kilitlenmedi, açık durumda.
-Aygıt yöneticisin veya Windows ayarlar kısmından dokunmatik yüzey aygıtı görülüyor, ayarları yapılabiliyor, düzgün çalıştığı görülüyor.
-Aygıt yöneticisinden sürücü güncelleştir denildiğinde, bilgisayarda yüklü bulunan sürücü başarıyla güncelleniyor ve herhangi bir hata alınmıyor. Düzgün çalıştığı görülüyor yazılım arayüzlerinde.
-Bilgisayar güvenli modda açılarak da aygıtlar kaldırılıyor veya güncelleniyor.
Tüm bu işlemler neticesinde touchpad saatler sonra yavaş yavaş kendiliğinden çalışmaya başlıyor ancak takıla takıla, düzgün bir şekilde değil. 24 saat civarı geçtikten sonra bakıyoruz ki çalışıyor düzgün bir şekilde. Aradan bir kaç gün geçince, birden yeniden çalışmadığını fark ediyorum.
Sorun en son tekrarladığında hiç bir şekilde harici fare takılmadan kullanıldı. Bir hafta sonra yeniden bozuldu.
Sorun donanımsal mıdır sizce? Bu touchpad arızalı mıdır? Desteklerinizi rica ediyorum.
İthalat ücreti depozitosu dahil, satıcı Amazon Germany. 60 lira kadar kargo ücreti çıkıyor. Müthiş fiyat, kaçırmayın.
Merhaba. Kadın ev giyimi ürünleri için (pijama takımı, eşofman takımı, gecelik v.s.) daha önce de bir kaç kez alışverişim olan bir firma. Ürünleri oldukça kaliteli zaten özellikle Trendyol mağazalarındaki ürün yorumlarını inceleyebilirsiniz. Kendi internet sitelerinde dün bir çok üründe net %50 indirim yapmışlar. Trendyol mağazalarındaki indirim oranı bu kadar yüksek değil. Fiyatların net bir şekilde düştüğünü gözlemlediğim için (önce bindirim sonra indirim şeklinde bir durum söz konusu değil) ve özellikle bu kategorilerde hem kaliteli hem de ucuz ürün arayanların mutlaka ilgisini çekeceğini düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim. Bütün ürün açıklamalarında kumaş karışımları, kalite ve ölçü tablosu bilgileri mevcut.
Ben erkek eşofman takımı kategorisinde şu ürünü aldım (Erkek kategorisinde çok az ürünleri var):
%50 İndirim tüm kategorilerde ve neredeyse ürünlerin tamamında mevcut. İncelemenizde fayda var diye düşünüyorum: hhtps://www.monamise.com.tr
Mağazanın Trendyol sayfasını da ürün yorumları ve mağaza yorumları hakkında fikir edinmek için inceleyebilirsiniz. Trendyolda da net indirim mevcut ama oranlar %50 kadar değil, %25 civarı, üstü çizili fiyattan belli. Kendi sitelerinde net %50 yapmışlar.
RX 6600 için soğutması en iyi kartlardan biri ve sanıyorum diğer markalarda bile bu fiyatları hiç görmedi.
https://www.hepsiburada.com/msi-radeon-rx-6600-mech-2x-8g-6600-8gb-gddr6-ekran-karti-p-HBCV00000VZN6Q?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.20.3
LPG TANKI NEREDE BOŞALTILIR?
|
A320m-s2h anakart ile ikinci m.2 ssd kullanabilmek?
|
LG G4 Ekran Parlama-Beyazlama Sorunu
|
SSD aldım bir türlü sistem kuramadım yardım edin
|
|
|
İlgi Alanları: Sinema, Futbol
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 246
İkinci El Bölümü Mesajları: 79
Konularının görüntülenme sayısı: 24.833 (Bu ay: 253)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar