Şimdi Ara

Opet-YKB Kampanyası / Worldcard’lılara Opet’te 30 TL ekstre indirimi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
8.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 2 tane kart var 2side benim adıma kayıtlı. Biri opet worldcard diğeri normal worldcard. 2 kart içinde mesaj göndersem 2sindende faydalanabilir miyim yoksa sadece birinden mi faydalanabilirim?
  • önümüzdeki günlerde 30 liralık benzin alacağım bakalım ne olacak
  • Ben de kampanya şartlarını yerine getirdim. Lpg'ye de indirim gelmiş. Yarın öbür gün alıp sonucunu göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

İndirim yerine worldpuan verseydi yıkarlardı orayı!

seesli güldüm...nereyi yıkıyorlar hocam :)
  • İndirimli yakıt alan oldumu acaba?
  • 01-10 Ocak 2013 tarihleri arasında bir daha World üyesi OPET istasyonlarından minimum 30 TL akaryakıt alımı yaptığında 30 TL indirim kazanacaktır.
    Kazanılan indirimler 19 Ocak 2013 tarihine kadar kredi kartlarına yansıtılacaktır.
  • Arkadaşlar belki yeri değil ama sormak istiyorum.

Opet world kart almak istiyorum da..Yıllık aidatı nedir? Ve bütün özellikleri ile world karttan farkı yok di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

Arkadaşlar belki yeri değil ama sormak istiyorum.

Opet world kart almak istiyorum da..Yıllık aidatı nedir? Ve bütün özellikleri ile world karttan farkı yok di mi?

bazen kampanyalardan yararlanamayabiliyorsun, yıllık üyelik 75 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

Arkadaşlar belki yeri değil ama sormak istiyorum.

http://www.worldcard.com.tr/kartlarimiz/opet-worldcard/default.aspx

world'ün tüm özelliklerine sahip, ayrıca opet'te %5 'e varan ekstra puan veriyor
  • opet mopet almayın. adios alın. puan biriktirin. bedava tatile çıkın uçak bileti alın.
  • 9 da yani dun ekstrem kesilmiş indirim ile ilgili birşey yazmıyor 30 tl 1-10 arası opetten gaz aldım o ekstrede gorunmuyor acaba onu yazmamışlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan9842

9 da yani dun ekstrem kesilmiş indirim ile ilgili birşey yazmıyor 30 tl 1-10 arası opetten gaz aldım o ekstrede gorunmuyor acaba onu yazmamışlarmı

Sonraki ekstrede gözükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan9842

9 da yani dun ekstrem kesilmiş indirim ile ilgili birşey yazmıyor 30 tl 1-10 arası opetten gaz aldım o ekstrede gorunmuyor acaba onu yazmamışlarmı

19 ocak'a kadar ekstre indirimi yapılır diyor. 19 'una kadar vakti var...
  • Şu an bekliyorum bakalım ne olacak kıllık yapmasalar bari
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: levyeman

quote:

İndirim yerine worldpuan verseydi yıkarlardı orayı!

Kanunen akaryakıt alışverişinin hediyesi ancak akaryakıt oluyor olması lazım.
    Eskiden deterjan bile veriyorlardı yasaklandı.

Olabilir ama; P.Ofisi, Shell vs... Bonus, chip para veriyor. Buda verebilirdi.

Benim opet kartta puanım vardı yetkili illa akaryakıt almanıza gerek yok opet marketten istediginizi alabilirsiniz dedi bende kola-fanta cekirdek bisküvi ne varsa aldım alınıyor yani:)

• indirimi yansıyan varmı?
  • world opet indirimi yansıyan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirbsh

world opet indirimi yansıyan varmı?

Bana yansımadı üstad sana yansırsa veya bana yansıgı an konuya yazalım mumkunse
  • kampanya süresince vakıf world kartımla toplamda 500 tl lik akaryakıt aldım. Gel kör ki yılbaşında tayinim çıktı, ev taşıma işi falan...
    Aklımda kalmadı kampanya.. uçtu bizim 30 tl indirim... :(
  • henüz bana da yansımadı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.