Benim bildiğim kadarıyla hepsine bildirim gidiyor. YapıKredi, Opet uygulaması, Chippin vs. Sen istediğinden ödemeyi yapıyorsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OpetPay Cüzdan 850 TL'ye 150 TL Yakıt Puan (12. sayfa)

-
-
-
Opet indirimi düştü mü hocam?
-
Hocam merhaba. Kampanya şartlarına baktım "cep telefonu numarasına yüklenecektir" diye yazıyor. Satanlar kod olarak satıyor ve o kodu Opet uygulamasına mı giriyorsunuz?
vodafone
Red'lilere Özel Opet Kampanyası | Vodafonehttps://www.vodafone.com.tr/kampanyalar/red/opetten-100-tl-indirim -
Opete gittim bin TL'lik akaryakıt aldım konuyu bilemediler bende paycell ile odmek durumunda kaldım hafta içi tekrar deneyeceğim başka bir istasyon da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sms atıyon kodu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 7 Nisan 2025; 12:15:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Opetpay ve digipara musterilerin hesaplarina çöküyor.
6 mart 2025 te opetpay hesabi olusturup hesap ve kimlik dogrulamasi yaptim ve bir miktar nakit para yükledim. Birgun sonra hesaba girmeye çalıştığımda " boyle aktif bir kullanici bulunamiyor " uyarısı vermekte ve tekrar hesap açmamı istemekte deflarca denememe ragmen icindeki nakit paraya ulasamamaktayim. Opeti digiparayi heryeri aradim halen çözülmedi. opet firmasina kesinlikle yakışmadı. Şikayet edeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X