bu sabahta canı full blup kesememiştim. yine canı full buldum ama bu sefer bırakmadım kimseye
Tebirkler.
Force Nukerden memnunmusun?
quote:
Orjinalden alıntı: *£Lv£dA*
Tebirkler.
Force Nukerden memnunmusun?
Pan_M izlemedin galiba hiç
Cold+Force+Heuksal elinde sosun spear var,çok can yakıyor
Gzz
tşeekkürler
silkroadda tüm 90lv FF olan charlar iyidir. hiçbiri kötü değildir. forcede bunlardan biri. Force açmış birini görünce milletin şaşırmasının nedeni yıllarca hiç bi bişe yaramayan bir dal olarak gördüklerinden dolayıdıır
Hayırlı Olsun Kısmet Olursa Yakında Bizde Keser Fotoları Atarız
quote:
Orjinalden alıntı: Ophiafagus
tşeekkürler
silkroadda tüm 90lv FF olan charlar iyidir. hiçbiri kötü değildir. forcede bunlardan biri. Force açmış birini görünce milletin şaşırmasının nedeni yıllarca hiç bi bişe yaramayan bir dal olarak gördüklerinden dolayıdıır
Force acayip işe yarar evet Çok ekmeğini yedim force charın.. Ama bowman olduğumdan.. Açmıyorum force dalını..
Bu arada elindeki silah ne?
tebrikler buildinle ilgili videolar izledim gerçekten harika bi yapılandırma aklımdan çevirmek geçti ama inşallah yaza denicem zaten denemek istedim çok char var mesela dagger warlock
quote:
Orjinalden alıntı: se[R]pentine
quote:
Orjinalden alıntı: Ophiafagus
tşeekkürler
Force acayip işe yarar evet Çok ekmeğini yedim force charın.. Ama bowman olduğumdan.. Açmıyorum force dalını..
Bu arada elindeki silah ne?
85+5 spearla kesdim çünkü magı 85+6 swordumdan daha fazla bide 85+7 br17 shieldim var o kadar
tebrikler buildinle ilgili videolar izledim gerçekten harika bi yapılandırma aklımdan çevirmek geçti ama inşallah yaza denicem zaten denemek istedim çok char var mesela dagger warlock
sunlu charlara çok kolay dayanabilen bir char. sadece silahı sunsa zaten şansı yok pill işide force kullanabilen adam için sorun olmuyor