Şimdi Ara

Oppenheimer ve Barbie kapışması başladı: İşte ilk hasılat raporları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben 15 yaşındayım ama kardeşim 10 yaşında ve barbie diye tutturdu sizce sıkıntı olur mu 13 yaş üstüymüş barbie yani kardeşim girebilir mi benim yanımda

• Temel içgüdü dür bu. Seks satar. Basic Instinct , Sex Sells. Her zaman demişimdir : Toplumda bir popo, bir profesörün beyninden kıymetlidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oppenheimer'ın Barbie'ye tercih edilişini zeka göstergesi olarak yorumlayanlara söyleyeyim: En ufak bir alakası yok. İlkin Oppenheimer'ı - ilk tercihim olduğu ve sizin kriterinizde Barbie'yi tercih edenlere nazaran daha zeki olduğumun göstergesi olarak - izledim ama sonradan Barbie'yi de izlediğimde Barbie'yi Oppenheimer'dan daha çok beğendim. Barbie'den daha fazla "entelektüel keyif" aldım. Yani her şey göründüğü gibi olmuyor, Barbie'nin çok başarılı biçimde verdiği mesajlardan birisi de bu, ilk izlenimlerin ne kadar yanlış olabileceği, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmayabileceği:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156454112

Bence Barbie'deki bu tarz mesajlar ahlaksız ve haysiyetsiz bir adam olan Oppenheimer'ı bir çeşit kara şövalye gibi lanse etmekten, bilimsel kariyeri ne kadar parlak olursa olsun bir kitle imha silahı tasarımcısını - kısmen - aklamaya çalışmaktan daha anlamlı.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu iki filim karşılaştırmak akılı işi değil biri gerçek sanat eseri
    diğeri işe tırt işler bakanlığı :S Gerçi insanlar neyin daha iyi olduğunu bilse
    ülke bu halde olurmuydu :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.