Şimdi Ara

Oppo BDP 93-95-103-105-203-205 kullanıcıları bilgi paylaşım alanı. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.803
Cevap
34
Favori
146.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artı Yukarda Oppo 95 e resimdeki pitbullu yakıştırdık daha ne yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

Tarafsız yazılı basım bulmak çok zor maalesef,en doğru sonuçlar biz gibi gerçekten ticari kaygısı olmayan

(+ fanatik marka taraftarlarını da dışlıyorum) kullanıcı yorumlarıdır.

Bu şekilde kullanıcı bulmak çok zor ve nadir çıkar.

insanlar kıt kaynaklarıyla sistem kuruyorlar bu sebepten objektif olamıyorlar.

Ama HIDEFMAN arkadaşımız genellikle objektif olmaya çalışıyor...

whathifide ürünün övülen değilde eksi görülen taraflarını okumak ne olursa olsun faydalı.sonuçta firmalar ürünleri 5 yıldız aslın diye kaynak verselerde kimsenin malına para karşlığı çamur atamazsın

Katılıyorum abi , kimileri de elindeki malı yüksek fiyata satmak için över, muadilini yerden yere vurur

• quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

Suzanin yani doldu kardesim :)

Kardeşim koca suzan , sağlı sollu yatarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

Tarafsız yazılı basım bulmak çok zor maalesef,en doğru sonuçlar biz gibi gerçekten ticari kaygısı olmayan

(+ fanatik marka taraftarlarını da dışlıyorum) kullanıcı yorumlarıdır.

whathifide ürünün övülen değilde eksi görülen taraflarını okumak ne olursa olsun faydalı.sonuçta firmalar ürünleri 5 yıldız aslın diye kaynak verselerde kimsenin malına para karşlığı çamur atamazsın

Kendimden örnek vereyim. 2011 EISA AVR ödülü Pioneer VSX-921 verildi merak ve uygun fiyattan dolayı aldım.Bilenler bilir daha önce ayrı zamanlarda 2 tane Pioneer LX-73 kullanmıştım.

Neyse,bir parlaklık hissettim seste acaba kablodanmıdır diye WDTV ile Pioneer 921 arasında 4 tane HDMI kablosu değişik zamanlarda almak zorunda kaldım ve 400 tlden daha fazla param gitti.

Pioneer VSX-921 için bakın Whathifi ne yazıyor "bright, brash edge to the sound" ne yazıkki ürünü ben aldıktan sonra incelemişler.Yani zaten 921 parlak ses veriyormuş

Demek istediğim bu işte ürünlerin eksilerini okumak her halukarda faydalıdır.

• oooo c.tesi organizasyonu yapılmış, epeyce de kalabalık olacak anlaşılan
    programım olmasaydı ben de gelmek isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Ben whathifi de yorumları vs okurum.Diğerlerini de elimden geldiğince..
    Fakat son zamanlarda bu yıldızların ticari kaygı ve şirketlerden gelen reklam vs bağlantısıyla doğru orantılı artmaya başladığını düşünmeye başladım.

Refik kardeş yanlış algılamaya sebep olmak istemem bugün imkanım olsun gözüm kapalı Oppo-95 i alırım

ama bütçe olarak önceliğim amfimi güçlendirmek olduğu için daha uygun fiyatlı LX55 i yabana atmak istemiyorum...
  • Hersey gonlune gore olsun Sefik bey.
  • Birden parliyor forum :) Yine bir inceleme var sanırım, kimde toplaniyorsunuz ?
  • almaya değer mi onu deyiverin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephistopheless

almaya değer mi onu deyiverin

Oppo 95 i soruyorsan deger evet, suanda en gozde cihazdir kendisi.
  • Takarken panele uymamazlık falan sorun olur mu? Harbi ilgimi çekti. focus 2000 var bende
  • quote:

Takarken panele uymamazlık falan sorun olur mu? Harbi ilgimi çekti. focus 2000 var bende

Nasil yani? Oto icin mi dusunuyorsunuz?

Kafam karisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

quote:

Takarken panele uymamazlık falan sorun olur mu? Harbi ilgimi çekti. focus 2000 var bende

Kafam karisti.

uuu baby - evsinema sistemi bu. ilk sayfada alıntıda resim vardı - oto paneli içindi. (çaktırma hayt huyt hoo)

• quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Hersey gonlune gore olsun Sefik bey.

Sağol kardeşim gönlümde B&W 802D var bakalım ömür ne gösterir

Senin tüm sistem kablolar hariç referans sayılabilir. onuda hallettinmi keyfini çıkar artık, yoksa sonu yok bu arayışın. aksi taktirde bizi cennet paklar

edit:noktalama eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 13 Şubat 2012; 22:28:55 >
  • quote:

quote:

quote:

Kafam karisti.

uuu baby - evsinema sistemi bu. ilk sayfada alıntıda resim vardı - oto paneli içindi. (çaktırma hayt huyt hoo)

• Beyler sizleri Cumartesi günü saat 16:00 dan sonra misafir etmeyi düşünüyorum.
    Problem olur mu?
    Gelecek olanlar tekrar PM atarlarsa adres veriyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rgokdemir -- 14 Şubat 2012; 11:29:02 >
  • Gelmeyi çok istiyorum , inş. bir aksilik çıkmazda gelirim, kimler gelecek buradan da yazsalar , en azından teşvik olur , tabii ev sahibinin müsadesi olursa
  • Sanirim muhtemel misafirler HIDEFMAN, by@li, astramastra, SertacS , ersinclk ve eresgu. Kesin bir liste yok.
    Son dakika degisiklikler olmazsa tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rgokdemir -- 14 Şubat 2012; 22:37:06 >
  • ersin eldivenlerini de getir unutma
  • quote:

ersin eldivenlerini de getir unutma

eldiven derken abi anlamadım valla ;)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.