Şimdi Ara

OPPO'dan fütüristik amiral gemisi telefon geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OPPO, premium amiral gemisi segmentine yeniden giriş yapmaya hazırlanıyor. Şirketin son amiral gemisi 2014 yılında piyasaya sürülen OPPO Find 7 modeliydi. O zamandan bu yana orta sınıf ve premium orta sınıf telefonlara odaklanan OPPO, yaklaşık 4 yıl sonra yeni bir “Find” serisi telefon çıkaracak.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Note 9 için son dakika tasarım değişikliği
    Çinli akıllı telefon üreticisi bugün Weibo ve Twitter hesapları aracılığıyla Find serisinin bir sonraki fütüristik telefonunun yakında tanıtılacağını gösteren bir görsel yayınladı. Söz konusu telefon OPPO'nun kısa süre önce ticari marka olarak tescil ettirdiği "Find X" ismiyle piyasaya sürülecek.

Çentikli ekran ve üçlü kamera

Find X'in çentikli OLED ekran ve Huawei P20 Pro gibi üçlü arka kamera sistemiyle gelebileceğini gösteren bir kaç sızıntı ortaya çıkmıştı. Cihazın teknik özellikleri bakımından şu anda çok fazla şey bilinmiyor. Söylentilere göre akıllı telefon OPPO'nun yakın zamanda patentini aldığı ekrana gömülü parmak izi tarayıcısıyla gelecek.

OPPO Find X'un 5G bağlantı desteği ve 5X optik yakınlaştırma özelliğiyle gelebileceği belirtiliyor. OPPO'nun Super VOOC hızlı şarj teknolojisine sahip olacağı ileri sürülen telefon bu sayede 15 dakika içerisinde şarj edilebilecek. Tüm bunların yanında iPhone X veya Mi 8 Explorer Edition gibi bir 3D yüz tanıma teknolojisi sunacağı da gelen haberler arasında.

• Bi yorum yazabilmek icin forum tarafina geçtim

Server Error in '/' Application.

The resource cannot be found.

Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.

Requested URL: /yorumgonder/Default.aspx

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.7.2623.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 2 Haziran 2018; 10:23:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsim kopyalama tamam

Çentik tamam

Görev tamamlandı.

• Oppo Find 5 i kullandım Find 7 kullandım. İkisi de kendi özgün tasarımına sahip çok kaliteli telefonlar. (one+ en açık örneğidir heralde bu başarının) Özellikle Find 5 i şuanda 845 işlemci ile tekrar çıkartsalar gene alırım. Oppo nun tek sorunu global desteğinin sınırlı olması. Güncelleme desteğini çok kısa tutuyorlar bir telefonları en fazla 2 yıl güncelleme alıyor sonra telefonla başbaşasınız.(gerçi uzun zamandır takip etmiyorum bu sorunu belki çözmüşlerdir) :)

• StarSOzi S kullanıcısına yanıt
    samsung kaç sene veriyor ki?
  • Valla Samsungu Apple bilmem kllanmamda fiyat politikaları bana uymuyor ( her ne kadar bana göre ödediğimiz fiyatın çoğu ar-ge olsa da) ama güncel olarak kullandığım telefon olan xiaomi ile karşılaştırmak gerekirse örneğin çıkarttıkları mi3 telefona bile ki kendisi 5 yılını doldurdu, halen güncelleme gelmekte.
  • Xiaomi, Huawei, Oppo

Ne yaparlarsa yapsinlar, Samsung yada Apple gibi olamiyorlar.

Dunyaya 2 firma yön veriyor. Diğerleri taklit ediyor. Insanlarda taklit cihaz, orjinalinden daha basarili olsa dahi kullanmak istemiyor.

Samsung çerçevesiz tasarima gecti herkes çerçevesiz akimina kapildi. Apple çentik koydu, sonrasi ortada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Apple değil ilk çentik koyan essential

• Çerçevesiz akımı başlatan xiaomi dir hocam :)

• dezan kullanıcısına yanıt
    Mesaji yanlis okumussunuz sanirim.

Ona bakarsaniz centigi de essential phone koydu. Bunu kim bilir, 3-5 kişi.

Mi mix' i kim bilir. Yine 3-5 kişi. 70 milyonluk ülkede Samsung un cercevesiz tasarim yaptigini, Apple in çentiklo tasarim yaptigini herkes bilir.

Bir firmanin birşey yapması akım başlatmis olmuyor yani. Bunu pazarlayarak kullaniciya kabul ettiren akim baslatmis oluyor.

Ayrica mi mix in tasarimi orantisiz oldugundan goze hos gelmiyor. Mi mix ten once de Sharp in cercevesiz telefonlari mevcuttu, bunu da eklemek gerekir.

• Aslında essential phone da değil 😂 motofone f3

• astegon kullanıcısına yanıt
    bitmediler dimi :)

• Çeltiği ilk iPhone nun koymadığını bilenler varmış. Ağlayacağım birazdan.

• StarSOzi S kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi ben de find 5, 2014 yılında find 7 aldım. Halen aktif kullanıyorum. Dediğiniz gibi 1,5-2 sene sonra güncelleme desteğini kestiler. Yine de çok güzel telefonları var hele color os işletim sistemi çok kullanışlı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.