|
Bildirim
Xiaomi mi5 telefonumu Erdi bey dikkate alın diyorsa iyidir, Çinli olsa da malzeme kalitesi ve yazılımı o kadar fena değil demekki diyerek 1250 tl.ye almıştım. Ufak tefek sorunları var mı var. Ama fiyat/performans parametresi baz alınarak değerlendirilirse gayet başarılı. 1, 5 senedir beni yarı yolda bırakmadı ve kendinden soğutacak kadar yavaş hissettirmedi.Erdi Bey bayram bayram bir telefon için oturup video çekiyorsa, bu telefon takibe alınmalı ve yeni bir telefon alma düşüncesi olanlar için listeye kesinlikle dahil edilmelidir diye düşünüyorum. İnceleme için de çok teşekkür ediyorum. İşini severek yapan, işine ve kendisine saygısı olan insanların bu ülkede hala var olduğunu görmekte güzel doğrusu.
|
Erdi abi, son sözlerinle duygulandırdın, 50 kez yazdım, etrafıma da 300 kez söyledim, burada yeniden yazıyorum ki "Sen Türkiye'de bu işi yapanlar arasında EN İYİSİSİN". Bu yüzden değil 18 dakika, 1800 dakika video da çeksen sıkılmadan izlerim...
Pocophone'a gelince, Meizu 16th/16th Plus'dan sonra beni hiçbir telefon heyecanlandıramaz, Poco da çıksa çıksa en fazla 380 dolara filan çıkar diyordum ama 300 dolarlık fiyat gerçekten şaşırtıcı ve heyecanlandırıcı, bayram bayram neden dayanamadığını fiyatı duyunca anladım. Benim için telefondaki en önemli ikinci şey olan kameraya gelince, ana kamera çok güçlü, Sony IMX363 iyi bir sensör ve dual piksel halen daha rakipsiz bir netleme sistemi, daha iyisine ihtiyaç duyulacağını da düşünmüyorum zaten, yalnız diyaframdan bahsedilmemiş, umarım 1.8'den kısık değildir çünkü niyeyse IMX 363, bir alt sensörü olan IMX362'nin (Google Pixel 2/ Pixel 2 XL) gücüne sahip değil ya da Google haricinde o sensörün hakkını tam veremiyorlar. Bir de tabi ki ikinci kamera 5 megapiksellik sadece derinlik algılayıcıya sahip ama işin komik kısmı son zamanlarda Xiaomi'nin ön kamerlarına koyduğu yazılımsal derinlik algılama ve sahte bokeh efekti piyasanın en iyisi, yani aslında ikinci kamera ile yapılabilenden daha iyi bokeh efekti tek kamera ile verilebiliyor bu yüzden Poco'daki ikinci kamerayı tamamen gereksiz buluyorum. Ön kamera eğer Mi 8'in aynısı ise hayli hayli yeterli, yine de otomatik netleme olsa daha iyi olurdu |
Cihaz 10 numara 10.
Sd845 4000mh pil 3.5 jack girişi Hafıza Kartı desteği Ve tüm bu özellikler sadece 300$ Şimdiden bu cihaz için para biriktirmeye başlıyorum |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alighieri -- 22 Ağustos 2018; 23:39:25 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAA9DFD80 -- 24 Ağustos 2018; 4:8:38 > |
|
|