Şimdi Ara

POCO X4 GT'nin Türkiye fiyatı belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • POCO X4 GT'nin Türkiye fiyatı belli oldu

Fiyat performans oranıyla dikkat çeken akıllı telefonları ile tanınan POCO, geçtiğimiz Haziran ayında yeni amiral gemisi POCO F4 ve POCO X4 GT modellerini tanıtmıştı. Kullanıcılar tarafından merakla beklenen yeni telefonlar arasından POCO X4 GT modelinin Türkiye satış fiyatı belli oldu.

POCO X4 GT Türkiye fiyatı

Bugün itibariyle Mi Türkiye mağazasında listelenmeye başlayan Poco X4 GT, ülkemizde 14.999 TL olarak belirlenen bir fiyatlandırma ile kullanıcılara sunuluyor. Sitede yer verilenlere göre şimdilik 8GB RAM ve 256GB depolama sürümüne sahip olan telefonun, mavi ve gümüş olmak üzere iki farklı renk seçeneği mevcut.

Teknik tarafta mobil oyunculuk deneyimini bir üst noktaya taşımayı hedefleyen POCO X4 GT, 5nm MediaTek Dimensity 8100 platformu ve 7 katmanlı LiquidCool 2.0 teknolojinden güç alıyor. 

Ayrıca Bkz.POCO M5 4G'nin özellikleri ortaya çıktı

Kamera tarafında ise 64MP OIS ana sensör, 8MP ultra geniş açı, 2MP Makro ve 20MP ön kameraya ev sahipliği yapan Poco X4 GT'nin diğer teknik detayları arasında 6.6 inç 144Hz FULL HD+ ekran, X eksenli titreşim motoru, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3, kızılötesi ve NFC gibi özellikler bulunuyor. 

Poco X4 GT özellikleri ve fiyatı

• Ekran: 6.6 inçlik 144Hz Full HD+ LCD ekran

• İşlemci: Dimensity 8100 yonga seti

• Bellek ve Depolama LPDDR5 RAM 8GB/128GB, 8GB/256GB

• Kamera 64MP OIS ana sensör, 8MP ultra geniş açı, 2MP Makro 20MP ön kamera

• Batarya: 5080mAh batarya 67W hızlı şarj

• Boyut: 163,64 x 74,29 x 8,87mm

• Diğer: UFS 3.1 depolama, HDR10, Dolby Vision, 

• Bilmiyorum. Poco moko'ya 15 lira verecek olan çıkar mı ki?

• Çöp o fiyata geçen senenin amiral gemisi alınır

• Umarim sonun LG gibi olur. İyi kudurdu bu firma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 370$'ın miyavsal politikacıların doymayan sülaleleri nedeniyle 15.000TL (824$) olması

Gençlik gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels™ -- 26 Ağustos 2022; 13:13:42 >
  • 2 hafta sonra tanıtılacak olan iPhone lardan 14 Pro yu alıcam. 1259 Eurodan çıkacak Hollandada %21 olan vergiyi şirket üstüne alıp geri alıcağım için 1040 euroya gelecek. Türkiyede ise 9 gün çalışıp 14 Pro almayı geçtim yanına kulaklık zor alınır bu ekonomi ile. Ekonomi iyi diyenlere gelsin bu. Çalmadan çırpmadan Türkiyede standart bir işçi 9 günde değil 90 günde alamaz 14 Pro yu.

• Xiaomi neyin kafasını yaşıyor tez zamanla batması dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4S14N_HUNT3R -- 26 Ağustos 2022; 13:27:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel kafa xiaomi tebrikler

• Anlamak istemediğiniz konu telofunun son fiyatının yarısından çoğunu Türkiye Cumhuriyeti ne vergi olarak ödüyorsun aslında bu kadar pahalı cihazlar değil bunlar sadece coğrafya kader konusu

• 40bin liralık iphone da bile göremeyeceğiniz 144hz, 5000 mAh batarya, 67W ultra şarj gibi özellikleri var. Fiyat performans canavarı resmen!

Böyle telefonların kıymetini bilmezseniz gelecekte daha çok artar. İphone da 100bin falan olur. Xiaomi yine daha ucuz olur

• Xiaomi 1 kudurdu, Mi Türkiye 10 kudurdu. Fiyatlara bak...

• Bu fiyatlara Samsung almamak biraz enayilik...

• Sizin de anlayamadığınız konu bu telefondan donanım olarak daha iyi olan telefonlar bu fiyatlara satılıyor eleştirdiğimiz konu bu yoksa vergilerden vs. haberdarız. Xiaomi Türkiyenin fiyat politikasını eleştiriyoruz. Şahsen telefon alacak olsam ve cebimde 15000 param olsa sağdan soldan 1000 lira daha toplar bu senenin amiral gemisi olan S22 alırdım. Xiaominin 2. alt markasını almak yerine.

Not: Redmi Note 10S kullanıyorum fiyatları normalken almıştım.
  • 15000TL para verip yazları güneş altında ekrana bakacağım diye sekilden sekile girmek de ne bileyim...

Neresinden tutarsan tut falso..

• hasan.sonus kullanıcısına yanıt
    Bunu kim idda etti ki !?

Ruhsal bir hastalığınız yoktur umarım !? Hollanda bence rusya ile arayı iyi tutsun bu kış yoksa g.... donacak :)

Şimdiden hayırlı olsun , güle güle kullan.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    buna 15 vermek yerine Poco X4 5G daha mantıklı: 120hz, 5000mAh, 67W şarj ve 10bin TL 'nin altında.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

1-) Sağda solda röportajlarda millet uçuyoz diye yırtınıyo :(

2-) Say say bitmez 6 yıldır ilaç kullanıyorum :D

3-) Hollanda da değil Belçikadayım. Benim de burda şahıs şirketim var ama geleli 8 ay olduğu için resmi işlerden pek anlamadığımdan 9 yıldır Hollandada olan kuzenimin şirketinin üstüne alıcam. Ayrıca buraya taşınmamdaki en büyük sebeplerden birisi soğuğu aşırı sevmemdi doğalgaz olmasa da olur. Fakat bu yaz anladım ki burası da sıcak İsveçe geçebilirim yılbaşında orası daha soğuk. Orda da babamın kuzeni var illa iyi bi iş ayarlar :)

4-) Teşekkür ederim ilk iPhone um olucak umarım memnun kalırım da satmak zorunda kalmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampec kullanıcısına yanıt
    Samsung almak enayiliktir

• Bir tarafımla güldüm.

• Oneplus alinir daha asil daha kaliteli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.