Şimdi Ara

Oppo’nun katlanabilir telefonu ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MWC 2019 fuarının ilk açılış konuşmasını yaparak dikkatleri üzerine çeken Çinli Oppo bununla birlikte merakla beklenen katlanabilir telefonunu tanıtmadı. Firmanın kıdemli yöneticisi sadece görsel paylaşmakla yetindi.

Halen geliştirme aşamasında

Oppo’nun uzun bir süredir katlanabilir ekranlı akıllı telefon geliştirdiği biliniyordu ancak görülen o ki henüz tanıtım yapacak seviyeye gelmemiş. Oppo Çin başkanı Brian Shen, katlanabilir akıllı telefon projesinde geldikleri noktayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Ayrıca Bkz.Lenovo iki yeni kulaklık duyurdu

Oppo’nun Find markası altına girmesi beklenen katlanabilir telefonu aslında Huawei Mate X katlanabilir telefonu ile oldukça benziyor. Büyük ekran telefonun dış kısmını sarmış. Katlandığı zaman bir telefon haline geliyor. Yani Samsung gibi ikinci bir küçük ekran mevcut değil.

Yine Huawei gibi kameralar ve bazı bileşenler kenar kısımdaki çerçeveye yerleştirilmiş. Böylece telefon katlandığında bu kenar her zaman dışarıda kalıyor ve bileşenlere ulaşımı kolaylaştırıyor.

Henüz telefonun ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyor ancak Shen takipçilerinden görselleri paylaşmalarını ve düşüncelerini yazmalarını istemiş. Muhtemelen bir geri bildirim toplama süreci de olacak.

• Distan bukulenler kervanina Huawei den sonra Oppo da katilmis oldu! Rezalet. Icten bukulenler en mantiklisi ...

Geri bildirim icin mantikli ama disbukey ekranlilar akil kari degildir.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bilirkişi konuşuyor susun. Konuş bilirkişi!

• Dıştan bükülenlerin daha mantıklı olduğu su götürmez bir gerçek. Samsung tokat manyağı oldu yazık 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 25 Şubat 2019; 18:58:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Dıştan bükülenlerin daha mantıklı olduğu su götürmez bir gerçek. Samsung tokat manyağı oldu yazık 😂
    Ben bilmiyorum lütfen anlatır mısınız neden su götürmez bir gerçek ?

Ne gibi avantajları var ?

2 çeşit ekranı da kullandınız sayıyorum bu kadar iddialı konuşabildiğinize göre. Günlük kullanımda ne gibi artıları/eksileri var???
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

Ben bilmiyorum lütfen anlatır mısınız neden su götürmez bir gerçek ?

Ne gibi avantajları var ?

2 çeşit ekranı da kullandınız sayıyorum bu kadar iddialı konuşabildiğinize göre. Günlük kullanımda ne gibi artıları/eksileri var???

Alıntıları Göster
    Ekstradan gereksiz ekran yok, bataryaya daha cok yer var, ekran daha buyuk vbvb. Samsungunkini acin bi de yaninda bunu acin bakin gozlerinizle anlayabilirsiniz hangisinin daha islevsel ve iyi durdugunu. Full ekran olmus bu dizayn ne guzel. Samsungunki tasarim faciasi bence. Bu tarz ekranlar daha fazla tutacak bence :) 1000$ seviyelerine gelirse gayet alinabilir olacak. Bu markalar 500$a satiyor normal telefonunu, belki 1000-1200e de bunlar cikar. Samsungun normal telefonu 1000$dan fazla, bukulebilir olani ise 1900$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vasto Lorde -- 25 Şubat 2019; 19:53:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dosya Yöneticisi yeni gelen firma savunucularının da burda iç bükey auvvvv dış bükey böhühühüğğğ laflarına girmesi de ayrı bir komedi
    Şunun çerçevelerine bakarsak ön kamera yerleştirilebilir gibi duruyor buna ve böyle birşey çıkarsa eğer tahminim fiyata oynarlar. İşte o zaman Huawei gg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vasto Lorde kullanıcısına yanıt
    Açın dediğiniz iki telefonu da ele alabilen test edebilen kimse yok. Bu sebeple peşin hüküm verilecek bir durumda değiliz. Huawei ve oppo tasarımında ekran birleşim noktasında kabarık bir yapı ortaya çıkıyor. Ve günlük kullanımda ciddi anlamda işlevsiz tasarım. Ekranı korumanın imkan ihtimali yok. Ben telefonu kılıfsız kullanmayı seven birisiyim. Bu dıştan katlanan ekranları kılıfsız kullanmanın imkanı yok. Samsung bu anlamda çok daha önde. Katlanır ekranı koruyan bir yapısı var. Batarya farkları da ahım şahım değil.

• Daha düne kadar katlanabilir telefonlar için "takoz gibi, ne gerek var, geçmişe geri dönüş" gibi şeyler konuşulurken, şimdi içe mi büksek, dışa mı büksek diye tartışıyoruz :D Kapitalizm işte, her türlü cüzdanları bükmenin yolunu buluyor.

• yaman06 Y kullanıcısına yanıt
    Samsungun ekranin yarisi yok ve 2.ekranin olmasi ekstra masraf. Ayrica cok guzel kiliflar cikacagini garanti edebilirim. Bukulebilen ekran oluyor, kilif mi olmayacak ipadlarin ekraninin onunu de kapatan kiliflari gayette bu tasarim icin uygun. Hadi cikmadi diyelim kilif, o zaman samsunga yonelirsiniz. Benim de tercihim distan bukulebilenler olacaktir

• Hoppa

• Hala tuslu telefon kullanan adamlar gelip yorum yapıyo ya , bayılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerim5100

Dosya Yöneticisi yeni gelen firma savunucularının da burda iç bükey auvvvv dış bükey böhühühüğğğ laflarına girmesi de ayrı bir komedi
    Şunun çerçevelerine bakarsak ön kamera yerleştirilebilir gibi duruyor buna ve böyle birşey çıkarsa eğer tahminim fiyata oynarlar. İşte o zaman Huawei gg
    İçbükey, dışbükey çokgenler için kullanılan geometrik terimler. Keşke ilk önce şunları bilseydin 😂

• Oppo un yandan kalin genis cercevesi ile elde tutus asiri zorlasmaktadir gorsellerden anlasiliyor.

GSMArena.com
    Oppo VP shows foldable prototype - it�s the same as the Huawei Mate X
    https://www.gsmarena.com/oppo_vp_shows_foldable_prototype__its_the_same_as_the_huawei_mate_x-news-35691.php

Bence elde tutus ergonomisi ozellikle cihaz kapali iken en basarili olani asagidaki derim :

Oppo’nun katlanabilir telefonu ortaya çıktı

• Spider_hip kullanıcısına yanıt
    telefonu bükecez diye belimiz bükülecek
  • Patolojik Bulgur kullanıcısına yanıt
    Samsung tan bilir kişi kadar bilemezsin sen bence bak açıklama yapılmış

https://donanimhaber.com/Samsung-Galaxy-Fold-un-ekraninin-neden-ice-katlandigini-acikladi--108329

Tüketici de akıllı olmalı...

• Nasil bu kadar hizli arakliyorlar bu teknolojileri ya inanilmaz

Tembellik biz de abi dünyada uretim ekonomisi olmaya karar verirsen para kazanmaya uretmeye satmaya karar verirsen yapilmayacak sey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.