Şimdi Ara

Oppo Reno 3 cep telefonu '4 Kameralı orta sınıf' video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oppo Reno 3 ailesinin giriş modeli oppo Reno 3, Mediatek Helio P90 platformu, 8GB RAM ve 128GB depolama alanıyla geliyor. Ön yüzde 44MP kamera arka yüzde ise 4'lü kamera düzeni en büyük farkı. 

• Find X gibi harika bir tasarıma sahip telefondan nasıl bu delikli büzüklü cihaza evrildi Oppo, anlamadım. Helio P90'a 4.000,-₺ veren olur mu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3BKT -- 29 Mayıs 2020; 14:29:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • M3BKT kullanıcısına yanıt
    Ama bu unutulmasınki find x üst segment bir telefondu örnek verecek olursam Apple da hem se gibi uygun hemde normal üst segment telefon çıkarmaya devam ediyor markalar ve örnekleri çoğaltmak mümkün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence orta segment bir telefona göre o kadar kötü değil ama abartılıcak kadar da güzel olmuş da diyemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncelemede bir yanlış mı yapılmış, telefonda ois olduğuna emin misiniz?

• M3BKT kullanıcısına yanıt
    Hayy kalem tutan eline sağlık.. Demi ekranda deliğin ne işi var kevgir mi bu.. ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oppo Reno serisi için,

Artıları çok ama ben

Eksilerini yazıyorum.

1. Ekrana çift tıklayarak ekranı kapatma özelliği yok.

2. t9 türkçe klavye yok.

3. Hızlı arama özelliği yok.

4. Yedeklemeyi telefonun kendi hafızasına kaydediyor. Yedekleme yapılması için yedeklemeyi yapacağınız alanı seçme şansı yok. Örneğin, gmail hesabına telefondaki yedeklemeyi yapamıyorsunuz.

5. Orjinal şarj aleti ile çok hızlı, haricindeki şarj aletleri ile yavaş şarj oluyor.

6. Ana ekrana widget ile tek dokunuşla birisini aramak veya mesaj atmak için kısayol atama özelliği yok.

7. Takvim uygulaması sade, kolay ve anlaşılabilir değil.

8. Ön Selfy kamerada odaklamayı ve netliği ilk kişiye mükemmel yapıyor, ama etrafındakiler veya yanında bulunan diğer kişiler daha soluk görünüyor.

9. Toz ve Suya karşı dayanıklılığı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.