Şimdi Ara

Oppo Reno 4 [Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
31
Favori
104.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Senelerdir ios kullanmaktan androıd bana öcü gibi geliyor ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferk_tr

Pişman olacağınızı sanmıyorum zira cihaz yazılım donanım uyumuyla amiral gemilerini aratmıyor, bende yaklaşık 4 gündür kullanıyorum

Çok teşekkür ederim gayet güzel bilgiler vermisiniz almadan çok araştırdım herkes memnundu oppo tasarım olarak gerçekten bir çok telefondan iyi kamera olarakta beklentileri karşılıyor hızlı şarj olması ayrı güzellik inşallah hep böyle gider

• Bende uzun aradan sonra ios denedim yıllar sonra bile üzerine bişey koymamış olduğunu görüp tekrar vazgeçtim, çoklu pencere bile gelmemiş ios a :-)
  • zaferk_tr kullanıcısına yanıt

Benım düşüncem bi sistemde cok kalan oyekı tatfta hep eksıklık buluyor. Ben en son s3 miniyı hatırlıyorum bende. Antututa 7000 almıstı sonundada ekranda hahaha dıye yazmıstı :)

• kalavar kullanıcısına yanıt
    Alışkanlık meselesi tabi ama android çok gelişti, arayüzü sade bir android cihaz size ios aratmaz
  • zaferk_tr kullanıcısına yanıt

Cesaretı toplayıp alırım dıye dusunuyorum ama kısmet

• Reno 4 kullanıyorum. Vodafone dan faturaya ek aldim. 1500 peşin verdim gerisi taksit toplam 3900 e geldi. 3 ay olacak çok memnunum. 11 güncellemesi de geldi stabil çalışıyor. Oyun için denemedim oyun oynamam telefonda. Oyun performansını bilemiyorum. Ama benim yumurcak pub g mobile kurmuş hayran kaldı. Genelde iş ve konuş ma amaçlı kullanıyorum 3 aydır bir sorun yaşamadım geçen hafta da android 11 güncellemesi geldi.
  • efedemirci kullanıcısına yanıt
    Sizin cihaz lite olmasın, düz reno 4 te android 11 gelmedi henüz
  • Reno4 lite evet belirtmeyi unutmuşum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

Taksitli alabildiniz mı ya ben taksitli olarak çok denedim hiç biri onay vermedi aynı kredi kartı ile tek çekim yaptım kabul etti

Alıntıları Göster

belki karta gore taksit yapıyordur, ben world kartla aldım, ha birde belki prime uyelere ozeldir, prime uyeligim var bedava olan 1 ayı kullanıp iptal ederim dediydim :)

eger kargolanmadiysa iptal edip bu dediklerime dikkat ederek yeniden deneyin isterseniz..

• quote:

Kamera iPhone 11 den daha iyi, se 2 de aynı kamera vardı, onu kullandım ve kendi gözlemlerime dayanarak söylüyorum

bakalım görelim sabırsızlanıyorum, yarın kargolanir sanırım..

• rıdvan.ank R kullanıcısına yanıt
    Sipariş verdiyseniz gece kargoya verirler, Amazon agt kurye veya mng ye veriyor, İstanbul civarı illere ertesi gün teslim ediyorlar
  • rıdvan.ank R kullanıcısına yanıt
    Sipariş verdiyseniz gece kargoya verirler, Amazon agt kurye veya mng ye veriyor, İstanbul civarı illere ertesi gün teslim ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rıdvan.ank

bakalım görelim sabırsızlanıyorum, yarın kargolanir sanırım..

Alıntıları Göster

Malesef kargoya verildi urun elimde başka limiti olan kredi kartı yoktu başka kart ile deneyemedim kaldı böyle artık ürünün gelmesi için sabırsızlanıyorum 😊

• quote:

ankaradayım hala kargolandi gorunmuyor,baska bir saticidan kılıf almıştım onu verdiler kargoya..

• quote:

Orijinalden alıntı: rıdvan.ank

ankaradayım hala kargolandi gorunmuyor,baska bir saticidan kılıf almıştım onu verdiler kargoya..

Alıntıları Göster

Kılıf olarak hangisini aldınız

• kilifplus.com
    Oppo Reno 4 Kılıf İnce Mat Esnek Silikon - Siyah - Ultra İnce Kılıflar
    https://www.kilifplus.com/oppo-reno-4-kilif-ince-mat-esnek-silikon-siyah-21076

Kutunun içinden çıkan kılıf kamerayı korumuyor daha doğrusu kamera çıkıntısı yok kılıfın, linkteki üründen aldım dokusu çok güzel, kamera yükseltisi var ve yumuşak dokulu

• quote:

https://www.kilifplus.com/oppo-reno-4-kilif-ince-mat-esnek-silikon-siyah-21076
    Kutunun içinden çıkan kılıf kamerayı korumuyor daha doğrusu kamera çıkıntısı yok kılıfın, linkteki üründen aldım dokusu çok güzel, kamera yükseltisi var ve yumuşak dokulu

Bu firmanın rugan ve deri görünümlü kılıflarını amazonda görmüştüm onlar da güzeldi telefon gelsin bende hemen bir kılıf alayım

• Tardis* kullanıcısına yanıt

baska bir telefon icin aldim, reno 4 de kutudan cikiyor diye gerek duymadım. begenmezsem alirim bitane

• Tardis* kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun şimdiden güzel günlerde kullanın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.