İyi forumlar. Hocam bir şey soracağım bende Amazondan sipariş verdim bugün, sizin telefon teslim edildi mi acaba? Edildiyse sizde de kulaklık ile ilgili v.s. sorun çıktımı? Umarım iade ürünleri göndermiyorlardır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oppo Reno 4 [Ana Konu] (8. sayfa)
-
-
Hocam sizin cihazın rengi nedir. -
Mavi renk -
quote:
Orijinalden alıntı: strivenİyi forumlar. Hocam bir şey soracağım bende Amazondan sipariş verdim bugün, sizin telefon teslim edildi mi acaba? Edildiyse sizde de kulaklık ile ilgili v.s. sorun çıktımı? Umarım iade ürünleri göndermiyorlardır.
Hayırlı olsun hocam bende amazondan sipariş verdim kargoyu bekliyorum. Ben o kulaklık muhabbetini takip ettim facebook ta oppo grupları var orada konu açıldı farklı model ve farklı yerlerden alınan oppo telefonlarda kulaklık farkları vardı bazısı ici yeşil bazısı renksiz diyenler oldu. Iade ürünle alakası yoktu kulaklıkların
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zaferk_tr
Mavi renkBende mavi renk sipariş ettim gerçekten çok zarif ve güzel duruyor 😁
Amazonda an itibarı ile 3614 lira
Aynen öyle lakin çok narin -
quote:
Aynen öyle lakin çok narinGülü seven dikenine katlanır
@kalavar daha sipariş vermedin mi 😁
Siz yazdığınızda cihaza polish yapıyordum çok şükür kılıf daha yeni çizdiği için hepsi yok oldu pasta cila ile -
haha sevindim çizikleri giderdiginize pasta cila en son üstüne de boya koruma yapılması lazım
Yok ya cesaret edemedım hala :)
Amazonda fiyat düşürüp duruyor bence değerlendirin😁 ben sipariş verdim kargo beklemedeyim bakalım artık
All in one malzemeyle cilaladım korumada yapmış oldum Amazon fiyat politikası çok ilginç acayip indirimler yapıyor, poco x3 nfc aldığımda 300 lira fiyat düştü, müşteri hizmetlerine yazdım fırça attım, doğru fiyat politikası izleyin müşterileri mağdur ediyorsunuz diye, iade edin tekrar ucuz fiyattan alın dediler uğraşmak istemedim ama bir hafta geçmeden power tuşu gevşedi, iade gönderdim bende, 300 lirayı da geri almış oldum -
quote:
All in one malzemeyle cilaladım korumada yapmış oldum Amazon fiyat politikası çok ilginç acayip indirimler yapıyor, poco x3 nfc aldığımda 300 lira fiyat düştü, müşteri hizmetlerine yazdım fırça attım, doğru fiyat politikası izleyin müşterileri mağdur ediyorsunuz diye, iade edin tekrar ucuz fiyattan alın dediler uğraşmak istemedim ama bir hafta geçmeden power tuşu gevşedi, iade gönderdim bende, 300 lirayı da geri almış oldumreno 4 suan 75 tl indirilmiş ben bu miktar icin bile iade edip tekrar alabilirim, benim icin iyi para, zor kazanıyoruz zaten..
ama urun kargolandi. kargonun elimize gelmesi lazim sanırım..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geçen hafta bu cihaz amazon da 4049 liraydı, fiyat politikaları çok kötü, ayrıca 31 ocak 2021 e kadar koşulsuz iade alıyorlar, iade cihazları ne yapıyorlar bilmiyorum -
Gerçekten kötü hissettiriyor ama her gün bir miktar indirim yapıyor oppo telefonlarda nasıl iş anlamadım başka yerlerde fiyat 2 katı nerdeyse teknosa falan 4200 den satıyor yazık günah o fiyat ile almak
Oppo ya özgü değil aslında ara ara her modelde oluyor bu, epey zamandır almak için takip ediyordum model model indirime gidiyorlar ama sonra bi yerde dengeye oturuyor fiyatlar, ufak ufak indirim oluyor diye beklemekte zarar ettirebilir, bir anda fiyat yükseliyor bazen -
Bence kısmetinizi geri çevirmeyin derim, miktar çok yüksek değil, kar yapayım derken arızalı cihaz çıkar Allah muhafaza, servis raporu falan uğraşırsınız, sağlam çıkanı iade alıyorlar da bozuk çıkarsa çok uğraşırsınız -
iade edersem kutuyu acmadan ederim zaten. ama ugrasmak istemiyorum pek, kullanacam galiba
Amazon sitesinden telefonum geldi. Ancak telefonun faturasinda imei numarası falan yok sadece normal oppo reno 4 telefon yazıyor garantisi ve bu telefona ait olduğu nerden bilinecek benim olduğu aklımda soru kaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X