|
Oppo Reno 4 [Ana Konu] (9. sayfa)
-
-
Reno 4 telefonda ayarlar menüsünde ek ayarlar satış sonrası hizmetler e garanti kartına giriş yaptım kayıt başarılı dedi oppo sitesinden garanti sorguladım garanti başlatılmış.
Hafıza kartı alan oldu mu 128 lik mı 64 mu hafıza kartı alsam hangi marka tavsiye edersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce link paylaştığım kılıfı iade edip bundan sipariş verdim bugün geldi, İnşaallah telefonu çizmez lekelemez kilifplus.comOppo Reno 4 Kılıf Kamera Lens Korumalı İnce Esnek Süper Silikon 0.3mm - Şeffaf - Silikon Kılıflarhttps://www.kilifplus.com/oppo-reno-4-kilif-kamera-lens-korumali-ince-esnek-super-silikon-0-3mm-seffaf-20421
-
Orjinal sarı oldu gibi bende yeni almak istiyorum nasıl kılıf -
Daha bugün geldi kullanmaya başlamadım henüz, ama çekincem yan parlak kısımlara leke iz yapması çizmesi, araya toz girince gerçekten ciddi çizikler ve arka kapakta lekeler oluşabiliyor, inşaallah böyle bişey olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: SxDark
Orjinal sarı oldu gibi bende yeni almak istiyorum nasıl kılıfOrjinal kılıf yan tarafları çıkıntılı ve sert olduğundan telefona takarken zorlandım icim eridi telefona zarar vereceğim diye
Yeni bir şey farkettim normal konuşma yaparken ben hoparlöre alıp tuş kilidi yapıyorum ancak konuşma sırasında telefonun ekranı yüz kilidi yada parmak izi ile uyandirilmiyor illa gene güç tuşuna basmak gerekiyor
Orijinal çıkan kılıfta kamera çıkıntısı yok maalesef, masaya falan koyunca zeminle temas ediyor lensler -
quote:
Orijinalden alıntı: zaferk_tr
Orijinal çıkan kılıfta kamera çıkıntısı yok maalesef, masaya falan koyunca zeminle temas ediyor lenslerEvet bende farkettim o yüzden telefonu ekran kısmı zemine gelecek şekilde koymaya çalışıyorum lense bir şey olacak diye aklım çıkıyor allah korusun
Amazonda söyle bir parça var alınır mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tardis* -- 17 Aralık 2020; 15:53:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fotoğraf kalitesini bozuyor bunlar bi de iyi yapışmıyor zaten düşüyor, ben kılıfı değiştirdim, komple kapalı orası aldığımın, yukarıda resmini attım, daha doğrusu linkini attım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferk_tr -- 17 Aralık 2020; 16:0:10 > -
quote:
Fotoğraf kalitesini bozuyor bunlar bi de iyi yapışmıyor zaten düşüyor, ben kılıfı değiştirdim, komple kapalı orası aldığımın, yukarıda resmini attım, daha doğrusu linkini attımBende şunları beğendim sipariş vereceğim
https://www.kilifplus.com/oppo-reno-4-kilif-karbon-serisi-mat-fiber-silikon-kapak-siyah-20409
Değişik olarak kamera bölümü sürgülü olan buldum
https://m.n11.com/oppo-reno-4-kilif-surgulu-lens-korumali-buzlu-seffaf-P463553207
-
Sürgülü olanlar geniş açı fotoğrafta sorun oluyor dediler -
quote:
Sürgülü olanlar geniş açı fotoğrafta sorun oluyor dedilerOlabilir doğrudur teşekkürler uyarı için
iPhone kullanırken hep orijinal kılıfını kullanırdım. Ekrana da kutudan çıkardığım gibi en iyisinden cam taktırırdım. Ben sahibi olarak aylarca kullandığım telefonun ne camına ne de kasasına direkt temas etmeden satıp, zerre çizik olmadan kız gibi telefonu başkasına sunardım hep.
Ama artık mantığım ters çalışıyor orta segment telefonlarla. Ben orijinal kılıfını çıkardım direk ve kılıfsız kullanıyorum. İnşallah başına bir şey gelmez kimsenin ama olur da düşerse o zaman takarım kılıf kırıkları gizlemek için
Lensler hemzemin olsa kılıfsız rahat kullanılır ama şimdiki telefonlarda lensler çok dışarda oluyor, zarar görme ihtimali çok yüksek -
Bu korumadan aldım fakat geri iade ettim. Kamera kısımları kapalı ve tam denk gelmiyor deliklere, ayrıca ekran koruyucu gibi çift tarafı jelatinle gelmediği için yapışkanlı kısmı tozlu oluyor.
Linkteki kılıftan 2 tane aldım hem kamerayı koruyor hemde gayet şık duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forum13 -- 17 Aralık 2020; 22:54:44 >
telefon geldi bikac saattir kullaniyorum, arayüz ü güzel, yuz tanima ve parmak izi hizli. foto kalitesi cok cok iyi degil ama kotude değil, mi 5 kadar net foto cekemiyor mesela, detayları baya kaybediyor. video kalitesi daha iyi geldi.
bundan once note 10+ ım vardı kamera hariç her yönden note10+ dan daha iyi (hız ile isim yok oyun vs oynamıyorum) tabi kamerasinin note 10 keskinliğinde foto cekmesini beklememek gerekiyor:)
kutudan yuzde 50 sarjla çıktı suan sarja taktım bakalim batarya nasıl bir performans verecek.
bu arada kilif gayet iyi kapatiyor gibi, kamera korumasi yok tamam ama cizecek bir halide yok gibi..
quote:
Orijinalden alıntı: forum13Bu korumadan aldım fakat geri iade ettim. Kamera kısımları kapalı ve tam denk gelmiyor deliklere, ayrıca ekran koruyucu gibi çift tarafı jelatinle gelmediği için yapışkanlı kısmı tozlu oluyor.
Linkteki kılıftan 2 tane aldım hem kamerayı koruyor hemde gayet şık duruyor.
Bende şimdi bu sizin linkteki kılıftan sipariş verdim çok şık duruyor beğenmiştim
-
Bir çok güncel cihaz deneyimledim ancak kamera konusunda dedikleriniz gibi bu yorumum hiç olmadı, mi 5 gibi bi cihazın daha keskin fotoğraf çekmesi sizin cihazın kamerasında problem olma ihtimalini uyandırdı bende, iPhone 11 ki piyasadaki güncel cihazlardan biri zaten kendisi, çok net bu cihaz ondan daha iyi fotoğraf çekiyor, yakın zamanda deneyimledim, siz böyle deyince çok şaşırdım -
quote:
Orijinalden alıntı: rıdvan.ank
telefon geldi bikac saattir kullaniyorum, arayüz ü güzel, yuz tanima ve parmak izi hizli. foto kalitesi cok cok iyi degil ama kotude değil, mi 5 kadar net foto cekemiyor mesela, detayları baya kaybediyor. video kalitesi daha iyi geldi.
bundan once note 10+ ım vardı kamera hariç her yönden note10+ dan daha iyi (hız ile isim yok oyun vs oynamıyorum) tabi kamerasinin note 10 keskinliğinde foto cekmesini beklememek gerekiyor:)
kutudan yuzde 50 sarjla çıktı suan sarja taktım bakalim batarya nasıl bir performans verecek.
bu arada kilif gayet iyi kapatiyor gibi, kamera korumasi yok tamam ama cizecek bir halide yok gibi..Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın benimde telefon ilk geldiğinde yüzde 50 şarj vardı baya kullandım sonra şarja takmıştım. Kamera konusu benim hoşuma gitti çekimleri bir de 48 mp için ayrı bir seçim var onu seçince aktiflesiyor onu seçmeyince kaç mp çekiyor onu bulamadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X