Şimdi Ara

Oppo Reno 4 [Ana Konu] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
31
Favori
104.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    12 pixel çekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferk_tr

12 pixel çekiyor

Teşekkürler hocam 48 mp aktif etmeyince bile bana çekimler çok güzel geldi kamera hususunu beğeniyorum hatta whatsap ile ön kamera görüntülü görüşmede kamera farkı çok iyi ortaya çıkıyor herkes kaliteyi beğendi  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tardis* kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, kamera konusunda sınıfının üzerinde bi cihaz kesinlikle, hayırlı olsun telefonunuz bu arada
  • quote:

Rica ederim, kamera konusunda sınıfının üzerinde bi cihaz kesinlikle, hayırlı olsun telefonunuz bu arada

Teşekkür ederim 😊 hepimize hayırlı olsun sorunsuz kullanalim

• quote:

Bir çok güncel cihaz deneyimledim ancak kamera konusunda dedikleriniz gibi bu yorumum hiç olmadı, mi 5 gibi bi cihazın daha keskin fotoğraf çekmesi sizin cihazın kamerasında problem olma ihtimalini uyandırdı bende, iPhone 11 ki piyasadaki güncel cihazlardan biri zaten kendisi, çok net bu cihaz ondan daha iyi fotoğraf çekiyor, yakın zamanda deneyimledim, siz böyle deyince çok şaşırdım

mi 5 deyip gecmeyin cok iyi foto ceker kendileri:) guncel xiaomilerin cogundan iyi cekiyor. bende note 10 plus varken de karsilastirmistim neredeyse ayni kaliteyi yakaliyordu.

bu cihazi disarda denemedim ic mekanda denedim, dedigim gibi detayları kaybediyor ve keskin net fotolar cekemiyor ama cok kotude değil.

denemesi bedava alın iyi bir kameraya sahip bir telefonla kıyaslayın, dediğimi anlarsınız.

bu arada gece 2 de yuzde 68 de mobil veri wifi vs herseyi kapatip yattim sabah 9 da sarjim yuzde 62 idi. yuzde 6 biraz cok gibi ama zamanla duzelir umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın benimde telefon ilk geldiğinde yüzde 50 şarj vardı baya kullandım sonra şarja takmıştım. Kamera konusu benim hoşuma gitti çekimleri bir de 48 mp için ayrı bir seçim var onu seçince aktiflesiyor onu seçmeyince kaç mp çekiyor onu bulamadım

Alıntıları Göster

teşekkürler sizede hayırlı olsun, kamera dediğim gibi kötü değil isimizi görür, video performansi da güzel, biraz daha deneyimleyim kamerayı yine yazarım belki guncelleme ile ya da google cam gibi uygulamalarla daha iyi sonuc alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: rıdvan.ank

mi 5 deyip gecmeyin cok iyi foto ceker kendileri:) guncel xiaomilerin cogundan iyi cekiyor. bende note 10 plus varken de karsilastirmistim neredeyse ayni kaliteyi yakaliyordu.

bu cihazi disarda denemedim ic mekanda denedim, dedigim gibi detayları kaybediyor ve keskin net fotolar cekemiyor ama cok kotude değil.

denemesi bedava alın iyi bir kameraya sahip bir telefonla kıyaslayın, dediğimi anlarsınız.

bu arada gece 2 de yuzde 68 de mobil veri wifi vs herseyi kapatip yattim sabah 9 da sarjim yuzde 62 idi. yuzde 6 biraz cok gibi ama zamanla duzelir umarım.

Alıntıları Göster

Bugün gece bende şarj durumunu ölçmek için yeni sarjdan cikardigim telefonu aod (always on display) saat teması açık diğer wifi mobil veri herşey kapalı ve güç modu aktif olarak bıraktım 8 saat sonra baktim yüzde 2 düşüş vardı ekran parlaklığı düşük düzeydeydi ancak biraz telefonla oynadım parlaklık açtım wi-fi açtım ınstagram falan yüzde 96 a geldi. Bataryasını beğeniyorum

bencede pili iyi gibi, 3 saat 42 dk ekran aldim suan sarj yuzde 47, mobil veri acik.

bu arada ön kamera başarılı:)

• rıdvan.ank R kullanıcısına yanıt

Benim telefona coloros 7.2 sürümü güncelleme geldi hala yapmadım erteliyorum o biraz şarj ömrünü azaltıyor dediler ne kadar doğru bilemiyorum siz yaptınız mı?

Hocam Amazon nasıl taksit yapabiliyor ben göremedim? Aydınlatabilir misiniz?

• koray_93 K kullanıcısına yanıt

Benim sectigim üründe taksit yazıyordu ancak ben amazondan taksitli sipariş verdiğimde halkbank kredi kartım ödemeyi gerçekleştirmedi o yüzden taksitsiz tek çekim yaptım kabul etti. Ben cep telefonu aldım belki o yüzden taksitli satış olmadi ama bazı arkadaşlar taksitli cep telefonu almış kredi kartı ile alakalı durum galiba. Taksitli olan ürün taksitli diye göstermesi lazım şu an baktim aldığım telefonun taksit yazan kısmı kalkmış.

• Teşekkürler, taksitli alan arkadaşlar konuyu yeşillendirebilirse aslında çok iyi olur...

Telefon nasıl bu arada Iphone 8'den geçmeyi düşünüyorum.Realme 7 pro ile arasında kaldım.

Ben xs den geçtim şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadım batarya konusunda çok iyi oldu hızlı şarjda çok iyi problem yasamadim 1 ay oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray_93

Teşekkürler, taksitli alan arkadaşlar konuyu yeşillendirebilirse aslında çok iyi olur...

Telefon nasıl bu arada Iphone 8'den geçmeyi düşünüyorum.Realme 7 pro ile arasında kaldım.

Karşılaştırma videolarını çok izledim real me 7 pro da nfc yok galiba bir de video çekimlerinde ses kaydında problem vardı ama güncelleme gelip halloldu diye biliyorum oppo reno 4 daha iyi geliyor bana arasında pek fark yok

Ana marka yan markadan iyidir, realme opponun yan kuruluşu, xiaomi ve redmi gibi düşünün
  • chrome haddinden fazla donuyor artık sinirimi bozmaya başladı

bir de genshin impact oynayan var mı? dün biraz oynadım da ara ara takılmalar oluyor ve grafik kalitesini düşürüyor

• kangaetemo kullanıcısına yanıt
    Uygulamayla alakalıdır, en ufak sorun yok chrome da, uygulama ön belleğini verileri falan temizleyip denediniz mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferk_tr -- 18 Aralık 2020; 18:6:33 >
  • Arkadaşlar instagram uygulamadan atma sorunu var mı sizde de

• forum13 F kullanıcısına yanıt
    Bende yok, hiç olmadı
  • zaferk_tr kullanıcısına yanıt

kaldırıp tekrar yükledim falan ama işe yaramadı. diğer uygulamalarda bu tarz soruna denk gelmedim ama chrome donup duruyor anlam veremedim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.