Şimdi Ara

Oppo Reno 4 [Ana Konu] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
31
Favori
104.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

valla hocam 3 haftalık yumuşacık darbe bile almayan cihaz bile böyle yapıyorsa ben korkarak kullanırım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 20 Aralık 2020; 6:49:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oppo realme 7 pro mu yoksa reno4 mü😊
  • kangaetemo kullanıcısına yanıt

arkadaşlar iphone kullandığım için bilmediğimden soruyorum.

iphone'un kendi tarayıcısı olan safari yüklü geliyor.

Oppo veya android cihazlarda kendi internet tarayıcısı oluyor mu?

• Musab kullanıcısına yanıt
    Google chrome var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladinkayin

Arkadaşlar oppo realme 7 pro mu yoksa reno4 mü😊

Real me 7 pro da video çekimlerinde ses kısık sorunu vardı güncelleme ile düzeldi ama video çekerken ekran ışığı azalıyordu galiba o düzeldi mi takip edemedim youtube da karşılaştırma videoları mevcut real me de nfc yoktu galiba bence oppo reno 4 ama size kalmış

• kangaetemo kullanıcısına yanıt
    Tekrarlarsa servise gönderin bence, donanımsal soruna benziyor
  • Konu çok sessiz sakin, herkes memnun mu cihazdan 😁
  • 2 gün sonra Android 11 dağıtılmaya başlanacak Reno 4 için.

O zaman başlar bana niye gelmedi, sana geldi mi diye mesajlar :)

Fırında öncesi sessizlik bu

• Arkadaşlar Reno 4 ile Reno 3 arasında kararsız kaldım.

Reno 4 Sd 720G işlemci

Reno 3 MediaTek Helio P90 işlemci

Birde 4'ün kameralarının birkaç artısı var.

İki telefon arasında 500 TL'lik bir fark var. Ben iphone 5s den geçmeyi düşünüyorum. Telefonda oyun oynamam, en çok youtube ve sosyal medya için kullanıyorum. 2-3 yıl takılmadan, donmadan akıcı bir şekilde kullanağım bir telefon olsun istiyorum. Sizde aradaki 500 TL'lik farka Reno 4 değer mi?

• Musab kullanıcısına yanıt
    Reno 4 alın farka değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferk_tr

Konu çok sessiz sakin, herkes memnun mu cihazdan 😁

Herkes telefonun özelliklerine güzelliğine dalıp gidiyor buraya mesaj atacak vakti olmuyor Oppo Reno 4 [Ana Konu] 

• Arkadaşlar ıphone 6splus dan geçmeyi düşünüyorum telefonun batarya/kamera performansı nasıl ? Belirli bir sorun var mı telefonda ?

• Feedbask kullanıcısına yanıt
    iPhone 7 den geçtim, batarya kullanıma bağlı gerçi, iPhone ile gün içinde saat 15-16 gibi şarj etmek zorunda kalırdım, oppo ile şarj yüzdesi gece 12-1 gibi yüzde 30-35 lerde şarj ediyorum. Kamera, arayüz beklentimin üstünde açıkçası, çok araştırmıştım, oppo için android in ios u derler zaten
    Her türlü memnun eder sizi bu cihaz, arayüzü gayet sade, diğer android telefonlar gibi değil, kameralar fazlasıyla yeterli, 8 gb ram uzun ömür için gayet ideal
  • Covannii C kullanıcısına yanıt

Bu fiyat aralığındaki en hoşuma giden cihaz bu oldu sadece batarya kapasitesi biraz düşük geldi diğer yönlerden iyi gibi . Sanırım kronik bir sorunu da yok ciddi olarak bi gözden geçireceğim.. Konu biraz daha canlı olsa daha iyi telefonu tanıma imkanı bulabilirdim. Teşekkür ederim cevabınız için

Sorunuz olursa deneyimlere göre cevap verebiliriz, konu canlı değil evet ama telefondan şikayet olsa yazan çok olurdu
  • zaferk_tr kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevabınız için. Telefonu satıp geçmeyi düşünüyorum inşallah bir problem yaşamam .. Şarj konusunda %0 dan %100 süresi nedir acaba ? Var mı ortalama bir fikriniz ve cihaz şuan 3900 fiyatlarda sizce normal mi fazla mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Feedbask

Bu fiyat aralığındaki en hoşuma giden cihaz bu oldu sadece batarya kapasitesi biraz düşük geldi diğer yönlerden iyi gibi . Sanırım kronik bir sorunu da yok ciddi olarak bi gözden geçireceğim.. Konu biraz daha canlı olsa daha iyi telefonu tanıma imkanı bulabilirdim. Teşekkür ederim cevabınız için

Zaten tek sorun bu telefonun tanınmamış olması bir de piyasada yeni olması yoksa bu fiyat aralığında en iyi tercih sadece samsung m51 var onu da batarya yüzünden tercih ediliyor ama kronik sorunları mevcut. Şimdiye kadar bu reno 4 te bir kronik sorun bildirilmedi.

Kamera örneği paylaşayım, geçende paylaşmıştım domateslerim vardı bir kaç tane, şimdi büyüdüler, araba resmi de gece evde çekildi loş ışık altında Oppo Reno 4 [Ana Konu] Oppo Reno 4 [Ana Konu]

• quote:

Orijinalden alıntı: Feedbask

Teşekkür ederim cevabınız için. Telefonu satıp geçmeyi düşünüyorum inşallah bir problem yaşamam .. Şarj konusunda %0 dan %100 süresi nedir acaba ? Var mı ortalama bir fikriniz ve cihaz şuan 3900 fiyatlarda sizce normal mi fazla mı

0-100 e şarj olması 1 saat sürüyor hızlı şarj sayesinde ayrıca fiyat konusunda en iyi amazon hepsiburada biliyorum 3900 çok fazla bir fiyat 3600 ortalama fiyat sitelerde

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.