Şimdi Ara

Oppo Reno 4 [Ana Konu] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
31
Favori
104.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acaba telefon dual sim desteklyor mu?

• jackhammer kullanıcısına yanıt
    Hayır tek sim cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferk_tr

Hayır tek sim cihaz

tamamdır, teşekkür ederim.

• Güncelleme gelen yok herhalde henüz
  • zaferk_tr kullanıcısına yanıt

Bugün gelecek güncellemede Türkiye yok zaten. Daha önce belirtmiştim bunu. Ama başladığı zaman 1-2 haftada dağıtılıyor Dünya çapında

Oppo Reno 4 [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w00t. -- 24 Aralık 2020; 19:52:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu ürün için mercekleri koruyacak kullanışlı bir kılıf tavsiyeniz var mı?
  • psikomat kullanıcısına yanıt

• Şu kilit ekranı duvar kağıdını değiştirmeyi bi bulamadım. Nereden yapıyoruz ?

• Ayarlar ana ekran ve duvar kağıdı duvar kağıdını ayarlaya girin duvar kağıdı seçin uygula diyince size seçenekleri sunuyor kilit ekranı seçin

• Reno 4, 8 ülke için güncelleme başlattı. Aralarında Türkiye yok henüz. Resimde göreceğiniz üzere dağıtılan ülkelerdeki indirme bağlantıları da güncelleniyor. Reno 4 lite da millet çok fazla şikayet ettiği için sosyal medya oppo sayfaları bu linklerden gönderdiler dm ile kullanıcılara çoğu o şekilde indirip güncelledi. En temizi beklemek ama.
    Oppo Reno 4 [Ana Konu]
    Oppo Reno 4 [Ana Konu]

• w00t. kullanıcısına yanıt

Araştırmadım ama merak ettim android 11 ile yeni ne özellikler geliyor? Coloros 11 ile bildirim ışığı geliyor galiba çerçevesinde

• Çoğu amiral gemi cihazlardan önce android 11 dağıtıyor adamlar 😁
  • Gelecek olan Andorid 11 Color OS11 güncellemesi ile lite modelinde çoğunluk batarya sürelerinin kısaldığından yakınıyor. Color OS11 en belirgin özellikleri görünüm ve özelleştirmeler ile alakalı. Üçüncü parti simge paketleri kullanabilme yazı tipleri vs gibi. Eğer benim için bunlar önemli değil bataryam iyi gitsin diyorsanız en azından çıkar çıkmaz güncellememenizi ve bir süre bekleyip geri dönüşlere göre hareket etmenizi tavsiye ederim.

Ben her türlü gelir gelmez yükleyeceğim Oppo Reno 4 [Ana Konu] 

• Konu çok sessiz sedasız, kullanan mı yok şikayeti olan mı yok anlamadım
  • Kameradan bi örnek
    Oppo Reno 4 [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferk_tr -- 25 Aralık 2020; 23:57:55 >
  • Oppo markası yeni olduğu için piyasada kimse güvenmiyor galiba bir de reno 4 Lite modeli çok tutuldu arasında fiyat farkı pek yok ama Lite tercih edenleri de android 11 Güncellemesi vurdu Oppo Reno 4 [Ana Konu]  reno 4 segmentinde m51 batarya öne çıktı bazıları ona yöneldi Oppo Reno 4 [Ana Konu]  biz bize kaldık işte bir de Facebook gruplarında toplanma var

• Tardis* kullanıcısına yanıt
    Valla isterse tek kullanıcısı ben olayım farketmez, ben memnunum gayet, sorunsuz kullanıyorum kendi adıma
  • Aynen öyle tabi memnun olmak yeterli Oppo Reno 4 [Ana Konu]  @zaferk_tr

• Ön kameraları bildirim ledi olarak ayarlayabiliyor muyuz?

• Menü de böyle bi seçeneğe rastlamadım ama sanıyorum android 11 de çerçevede ışık yanabiliyor, o da dağıtılmaya başlandı gelince deneriz anca
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.