reno 4 icin gcam linki verebilir misiniz nereden indirecez? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oppo Reno 4 [Ana Konu] (16. sayfa)
-
-
Yeni bir şey daha öğrendim belki bilenler vardır ortaya basıp son uygulamaları açtığımızda uygulama isimlerinin yanında kilit var ınstagram facebook whatsapta tümünü temizle yapınca kilitli uygulamarı kapatmıyormuş son uygulamalar açıkken programın sağında iki noktadan uygulama kilidi ac dediğimizde artık uygulamalar kapanır oluyor gece telefonu bırakınca neden şarj yediğini anladım yada tuş kilitle iken neden şarjın gittiğini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.cyanogenmods.org/downloads/urnyx05-gcam-apk-7-3-018-v1-1//
Buradaki uygulamayı deneyebilirsin.
Merhabalar. Bu başlık altında ki ve Realme 7 pro altındaki tüm mesajları da okudum sanırım hem reno 4 hem de Realme 7 pro deneyimleme şansınız olmuş.Bir kaç sorum olacak cevap verebilirseniz çok sevinirim. Şuan yeni bir cihaz alma arifesindeyim bende ve bu iki cihaz arasında kaldım. Kullanmakta olduğum cihaz Meizu 16 th ve inceliği hafifliği gerçekten hoşuma gidiyor. Realme de ki 1mm kalınlığı elinize aldığınızda hissediyor musunuz? Daha önceden de sorulmuş arka kameralar Realme 1 tık daha iyi demişsiniz peki ön kameralarda durum nasıl 2. kamera etkisini olumlu yönde gösteriyor mu ? Son olarak oppo üst marka olmasından dolayı malzeme hissiyatı Realme ye göre farklı bir his veriyor mu yoksa ele alınca farkları yok mu ? benim için video tarafı pek önemli olmadığından ve realme forumunda bir kullanıcı gcam ile videoda ki ses sorununa çözüldüğünü söylediğinden pek sorun teşkil etmiyor. Hatta Realme benim için avantajları var fakat gündüz ve gece fotoğraf çekimlerinde ön arka kamera performansı benim için önemli. oppo reno 4 de öndeki 2. kamera derinlik sensörü sanırım ve portre fotoğraflarda kalitesini gösterebilir diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: w00t.https://www.cyanogenmods.org/downloads/urnyx05-gcam-apk-7-3-018-v1-1//
Buradaki uygulamayı deneyebilirsin.
birsuru uygulama var orda hangisini deneyim bilemedim :)
Herkesin beklentisi farklıdır telefondan iyi araştırıp almak lazım.2 haftayı geçti sanırım.kullanıyorum genel anlamda memnunum. Asıl memnun kaldığım bir özelliğide şu: evde hi fi müzik sistemim var Bluetooth ile bağlayıp Spotify ile müzik dinlerim. Evde iphone ve eski telefonum ldac lı Sony xz1 ile kullanıyorum. Bu cihazla ses kalitesi bariz bir şekilde arttı. Gayet başarılı. -
Sayfanın aşağısına gidip download tuşuna tıkla sadece
160.3 x 73.9 x 7.7 mm boyutlarındaki ve 165 gram ağırlığındaki ürünün ekran ve gövdesini özel kılıflar ile koruma altına alabilirsiniz. Ultra dayanıklı Oppo telefon kılıfları, Fiber Nano teknolojili ekran filmleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Ayrıca, ColorOS UI 7.2 arayüzü ile etkili kullanım vadeden telefona online mağaza üzerinden istenilen uygulamalar hızlı biçimde indirilebiliyor. Tek elde kullanım modu, karanlık mod, ultra güç tasarruf modu ve yüz tanıma gibi özellikleri bünyesinde barındıran fiyat performans avantajlı cep telefonunu tercih ederek mobil konforunuzu artırabilirsiniz.
Arkadaşlar ben yanlış mı okuyorum, pek anlayamadım çünkü.
Kılıflardan, ekran koruyuculardan ve kendine has mağazasından uygulama yüklenebilirlikten bahsediyor ürünün ilanında.
Bunları bulan, ulaşabilen var mı?
Mesela şu bahsedilen uygulamalar nerede, nasıl ulaşabiliriz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yılbaşı yaklaştı, Reno 4 için bildiğiniz indirim var mı?
Şuan en düşük mediamark ta 3.999 TL ben 3.500 TL düşünce hemen almayı düşünüyorum.
-
Internette sipariş verirseniz daha uygun fiyatlar olacaktır örnek amazon trendyol hepsiburada gibi en ucuz 3600 tl olarak satış oldu
Opponun diğer ülkelere özel olarak verdiği bir hizmet olabilir
Ben de buna fit oluyorum işte.. Bu ülkede ürün satarken, İngilizce, Çince vs. kullanım kılavuzu koymak gibi birşey mesela.
E sen bu ülkede satıyorsun ürününü ve satarken de açıklamalarda ve vaatler de bulunuyorsun, ee bu yalan beyan olmuyor mu? Opponun burada Türkiye pazarındaki kullanıcılarını aldatma durumu söz konusu..
Bakınız biraz araştırdım ve şu linki incelemenizi isterim,
Ilk giriş kısmını dikkatle okumanızı ..
https://support.oppo.com/tr/answer/?aid=neu2695
Bu durumu yalnız buraya değil, Oppo ya da yazdim! Kendi sitesi üzerinden *Bize ulaşın "başlığı adı altında e posta yollayın seçeneği seçip oppo ya ulaşmaya çalışmak mümkün değil. Her defasında hata veriyor. Bunu dahi kac kere söyledim fakat herhangi bir ilerleme kaydedilmedi..
Anlayacağınız her başlıkları, her beyanları hava da kalmaya çok müsait bir firma gibi görünüyor.
-
Haklısınız ancak bunu bir çok firma yapıyor, xiaomi mi band 5 çıkmasına yakın Türkçe dil desteği anca geldi mesela, bu seriye gelene kadar insanlar ingilizce kullandı saati, hemde alanında en çok satan ürün olmasına rağmen, google asistan halen tam Türkçe desteklemiyor mesela, veya bixby halen Türkçe değil, hiç hoşuma gitmiyor bu iş, devletin işe el atıp zorunlu kılması lazım bazı şeyleri -
Oppo bizim ülkemize giriş yaptı ancak tam yeterli tam performans malesef sağlamıyor ama bildiğim avrupaya karşı da farklı uygulamalar mevcut opponun tam pazarı tam hedefi bizim ülkemiz değil daha çok hindistan pakistan galiba ınstagramda aramalarda hep O ülkeleri gördüm ancak oppo Turkiyede üretim aşamasına geçecek belki bu daha iyi olmasını sağlar
Bu yüzden biz kullanıcıları, gelişimine katkı sağlamalıyız,tabi bizim geri dönüşlerimizi kaale alırlarsa!!
Almalılar. Bu pazara girdilerse, bizler de başka markaları bırakıp Oppo ya inandıysak, aldatılmış olmamalıyız.
Ve yeni olduğu bir yerde gelişmek isteyen bir firmada geri dönüşleri ciddiye almalıdır ama Oppo nun bırakın telefondan bunu bir apk ile yapmasını, kendi internet sitesinden bile kendilerine ulaşmak mümkün değil..
Bir tek şu mail adresi var "" support.tr@oppo.com ""
Ben elimden geldiğince kendilerine ulaşmaya çalışıyorum..
Hocam bu dediğin olay Apple'ın bile yaptığı bir şey. Kaydırarak yazma mevzusu ios 13 ile tanıtıldı üzerine ios 14 çıktı hala Türkçe desteği yok. News Türkiye'de kullanılmıyor vs. Huawei de, Xiaomi de hepsi bu şekilde. Çin menşeli telefonların Ortadoğu ve Avrupa'ya yaptıkları farklılıklar var. Bunları sırf bizi gıcık etmek için yapmıyorlar ama. Mesela Xiaomi Google telefon ve mesajlar uygulaması kullanıyor telefonlarında. Bunu isteyerek mi yapıyor sanıyorsun?? Hayır Avrupa tarafından bastırıldığı, biz size güvenmiyoruz Google hizmetlerini kullanın gibi dayatmalarından ötürü mecburen yapıyorlar.
Eleştirmeyi seven bir arkadaşımızsın, konuda gördüğüm kadarıyla en azından. Tabi ki eleştirmeliyiz ama bu şekilde değil. Oppo'nun kendi marketi var yukarıda bahsettiğib program o. Ama o Çin'de Google servisleri olmadığı için sadece Çin'deki telefonlar için var. Opponun takvim uygulaması da var ama Avrupa romlarda mecburen Google takvim ve Chrome gibi uygulamarı koymak zorunda bırakılıyorlar.
Opponun Türkiye'ye yatırım yapacağı doğrulandı Oppo tarafından. 50 milyon $ bi yatırımdan bahsediyoruz. Belki o zaman en azından ülkemiz için daha güzel olur bazı şeyler.
Selametle
-
Arkadaşlar.
Oppo reno 4 ile xiaomi mi note 10 lite arasında kaldım
Sizce hangisi iyidir.
Telefonda oyun oynamam
Kamerası önemli bwnim için
Mi note 10 lite yakınlık sensörü sorunu vardı, ne oldu sonra bilmiyorum, belki okumuşsunuzdur -
quote:
Orijinalden alıntı: zaferk_tr
Mi note 10 lite yakınlık sensörü sorunu vardı, ne oldu sonra bilmiyorum, belki okumuşsunuzdurHocam. Çok araştırmadım ama xiaomide yazılım sıkıntıları vardı
Sizce iphone 11 ile oppo reno 4 arasında çok fark varmıdır
Baya fark var 4bin tl gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X