Şimdi Ara

Oppo Reno 4 [Ana Konu] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
31
Favori
104.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran koruyucu çabuk kirleniyor. Güzel bir koruyucu çıksa da alsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butik forum burası. Dert yok sorun yok mis gibi. Arada uğrayıp bakıyorum valla 😀😀😀
  • arada konu yukarı çıksın diye bakıp yazıyorum mis gibi telefonumdan

• Tardis* kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf falan paylaşın bari hiç değilse
  • 10 gündür reno 4 kullanıyorum almak isteyenler icin tevcrubelerimi paylasayim istedim,
    batarya performansi gayet iyi mobil veri acik 7 7buck saat ekran aliyorum gunu cok rahat çıkarıyor.
    yuz okuması cok iyi maskeyle bile aciyor parmak izide cok iyi
    telefonun tek memnun kalmadigim yeri kamerası
    hakikaten kötü foto çekiyor, detayları kaybediyor, en son note 9 pro ile karşılaştırdım redmi note 9 pro bunun fersah fersah ilerisinde kalitede foto çekiyor.
    on planda olan goruntuyu bi nebze net ceksede fotografin kalan kisimlari baya bulanik oluyor, ha on plandaki görüntüyü de net cekmiyor tabi bi nebze dedim..
    burda bazı arkadaslar kamerasini cok övüyor ama bence aldığıyla mutlu olmak isteme psikolojisi bu, kamera sizin icin onemli ise kesinlikle almayin derim..
    bu arada taksitli almamis olsam kesinlikle iade ederdim.
    beni aldığı mala toz kondurmayan, o aldiktan sonra dunyanin en iyi telefonu o olanlar yalanlayabilir :) olsun ama durum bu.
    ha kamera çok kötümü değil, birinde m21 vardı onla da kiyasladim onunla assa yukari aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rıdvan.ank -- 26 Aralık 2020; 13:0:19 >

• rıdvan.ank R kullanıcısına yanıt
    Taksitli de iade ediliyor, tek seferde geri ödüyorlar parayı, başka cihazı iade etmiştim amazon a oradan biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferk_tr

Taksitli de iade ediliyor, tek seferde geri ödüyorlar parayı, başka cihazı iade etmiştim amazon a oradan biliyorum

yo iade almayacaklarindan degil, taksitle aldığımdan isime geliyor, bi seferde 3700 vermekten iyidir.

birde vicdanen de pek rahat edemiyorum, okadar kullandık.

Geri aldığınız parayla tek çekim başka cihaz alsanız bile bunun taksidini ödeyeceksiniz yani taksit bozulmuyor
  • zaferk_tr kullanıcısına yanıt

alla alla ilk taksit odeme donemi gelmemistir belki de normalde taksit odeme zamani gelmisse taksit taksit yatar ama amazona ozgu bir durumda olabilir

Bende fotoğraf çekip çekilen fotoğrafı yakınlastirdigimda arka planda saat vardı saatin içi bulanikti bulanık olduğunu farkettim ama zaten benim için önemli olan sosyal medyada ilk görüntüsü detaylar yada yakın hâli pek ilgilendirmeyecek ama tabi kamerası da sizin dediğiniz gibi keşke mükemmel olsaydı

Yapay zeka yapıyor onu, kapatıp deneyin

Benim bulunduğum yer fotoğraf için elverişli değil Oppo Reno 4 [Ana Konu]  Facebook grubunda buldum çekilmiş fotoğraflar reno 4 ile atayım onları beğendim Oppo Reno 4 [Ana Konu]  telif hakları onlara aittirOppo Reno 4 [Ana Konu] 

Oppo Reno 4 [Ana Konu]
    Oppo Reno 4 [Ana Konu]
    Oppo Reno 4 [Ana Konu]
    Oppo Reno 4 [Ana Konu]

• iPhone dan geçtim, anlıyamadığım android 11, coloros 11 e alt model reno 4 lite a güncelleme geliyor, bi üst model reno 4 ün alıp almayacağı muamma, oppo nun tr distribütör lüğüne yazdım, şu an için belirsiz diyor
  • Lite modeli video çekimlerinde ses kaydetmede sorunu vardı o modele erken güncelleme verdiler ses sorunu giderildi ancak oppo reno 4 android 11 güncelleme yurtdışında almaya başladı ama Türkiye için açıklama yok o yüzden firma bir açıklama yapmıyor mutlaka güncelleme alacaktır

• Telefonun VoWiFi özelliğini Turkcell ile kullanan var mı?

• Covannii C kullanıcısına yanıt
    Güncelleme dağıtılmaya başlandı boşverin onu siz, lite modelde acil düzeltilmesi gereken sorunlar vardı, o yüzden ilk ona verildi
    Yapay zeka açıkken telefonu bir cisme tuttuğunuzda otomatik olarak arka planı bulanık yapıyor, portre moda almasanız dahi, eğer bir cisme yakın değilseniz o zaman her taraf net çekiliyor, az önce arabanın gösterge paneline doğrulttum telefonu, direksiyon kameraya yakın olduğu için orayı netledi ve göstergeler bulanıklaştı, otomatik olarak en yakın cismi odaklıyor yani bu bı sorun değil ki

Yok haklısınız öndeki cisme odaklama var tabiki ama benim dediğim normal manzara resmi gibi çekimlerde detaylar bozuklasiyor bir kaç diyen daha oldu ama telefonun bir çok ayarı var çekim yaptıkça ayarları ile denedikce fotoğraf çekimi kusursuz olabilir bir çok farklı ayarları mevcut kurcalamak lazım

• manuel olarak clour os 11 e güncelleyebiliyor muyuz

• _MedicuS_ kullanıcısına yanıt

Reno 4 kullanıcıları lite kullananlar gibi yayagara koparmadığı için vermiyorlar.

Çünkü cihazın kronik bir sorunu yok. Lite konusunda esnek davrandılar o yüzden. Vietnam vs gibi ülkelerin sunucularına eklenmesini bekliyorum web sitelerinde. O zaman indirip kurabiliriz.

Tekrar söylüyorum 11 yüklemek için acele etmeyin. Sonra telefonum çöp oldu 2 gün giden şarjım vardı şimdi günde 2 kez şarj ediyorum mesajları ile dolar burası.

Gelelim kamera olayına. Yazılım ile alakalı her şeyi otomatikte kullanırsanız m21 ile yatıştırırsınız kamerayı. İkisine de gcam yükleyip bir deneyin note9 ile bunu.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.