Şimdi Ara

Oppo Reno 4 [Ana Konu] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
31
Favori
104.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İllaki vardır ama iki katı para verecek gibi değil, ben a13 bionic ten geçtim bu cihaza, oyun oynadığım için yadırgamadım
  • Bu arada osie görme efekti çok güzel bi özellik, telefonu kullanıp denemeyen varsa denesin derim
  • zaferk_tr kullanıcısına yanıt

Sosyal medya için mı görüntü iyileştirme yapıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tardis* kullanıcısına yanıt
    Evet bayağı fark ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

Baya fark var 4bin tl gibi  

O da doğru 😀 kamera açısından sormuştum

Kamerası nasıl acaba bu telefonun

• scorpion3560 S kullanıcısına yanıt

Iphone 11 ile yarışır mı bilemiyorum tabi ama kendi segmentinde başarılı sizin beklentinize göre araştırmanız daha doğru olur

• w00t. kullanıcısına yanıt

Eyvallah dostum. Fakat nasıl eleştirmeliyiz orayı pek anlamadım!

Günümüz şartlarında 4 bin tl verip bir telefon alıyorsun ve, kendi sitesinde bize ulaşın bölümünden firmaya ulaşamıyorsun diyorum, site sorunlu diyorum.. Marketten bahsetmiş hatta kendi TR deki sitesinde"butun oppo modellerinde kullanılabilir *ibaresi olmasına rağmen bizim telefonda şu özellik yok diyorum buna kötü bir eleştiri mi diyorsun.

Ne şekilde dile getirilmeli, fikrin nedir?

Şunda bunda su var bu var demeyi bırakın, bunların olmadığı firmaları ve ürünleri baz alın biraz bence.. Ve madem bu kadar bağlısinız bu firmaya öyleyse sizlerde gördüğünüz bir eksikliği firmaya iletinizki,gerekli düzenlemeler zamanla yapılsın..

Bir firmaya kendi sitesi üzerinden meil atamıyoruz, bunu hangi gelişmiş firmada olan birşeydir? Buna da bir örneğin var mı?

Burası bir forum ve, bu telefona kullanıcılarina dair bir topluluksa bir kac şey söylemek, fikir alışverişin de bulunmak hatta hatta kullandığın telefonu ve firmasını eeştirmek bizlere kalmış birşeydir. Olması gereken birşeydir.

İçimizde telefonu kendine üreten yada firma sahibi varda biz mi bilmiyoruz acaba..

Demem o ki, bırakın insanlar konuşsun, hatta sizde konuşun ve eleştirin dostum. Bundan sıkıntı doğmaz. Konuşmamak kötüdür.

Saygılar

• Teşekkür ederim hocam bu kılıf benim de gözüme çarpmıştı. Zaten pek fazla bir seçenekte yok :)
  • Mavi renkli telefon alıp siyah renkli linkteki kılıfla kullanıyorum telefonumun kendi rengini özlüyorumOppo Reno 4 [Ana Konu]  ama kılıftan memnunum gayet iyi

Bende kılıf kullanmaktan vazgeçtim, kılıflar telefonu çiziyor, korusun diye aldığım malzeme telefona zarar verecekse onu hiç takmam daha iyi İlk defa böyle bi işe kalkıştım hayırlısı bakalım

Haha riskli ama keyiflidir Oppo Reno 4 [Ana Konu] bende 3 seneden sonra telefon değiştim önceki telefonu çok düşürdüm çok yere çarptım sağlamdı şimdi buna gözüm gibi bakmaya çalışıyorum hala şarjı azalmasin falan diye eskiyi arada internet için kullanıyorum Oppo Reno 4 [Ana Konu] 

Bende masa başı çalışıyorum telefon sürekli masada duruyor o açıdan biraz şanslıyım ama zamanında sony xperia almıştım gece mavisi daha bir kaç gün olmuştu arabanın anahtarıyla elimde duruyordu, arabayı park ettim garajdan çıkıyorum yürürken telefon bi uçtu elimden durduk yere

Oppo Reno 4 [Ana Konu]  acı ama güldürdü malesef çok dikkat edince de aksilik oluyor

• Oppo app store ve tema store olan bir paylaşım gördüm telegram grubu kurulmus orda paylaşılmış indirip kullanmak isteyenler olursa link:
    telegram
    Oppo paylaşım ,bilgi paylaşınca bilgidir
    https://t.me/s/oppopaylasim

• Hahaha Allah'ın vietnamlısının reno 4 üne ColorOs 11 gelir bize gelen güncellemeyle bak.
    Oppo Reno 4 [Ana Konu]

• w00t. kullanıcısına yanıt
    Güvenlik daha önemli
  • Şimdi baktım güncelleme göründü acaba neler olacak neler oldu daha detaylı açıklama olsaydı sistem nasıl kararli oldu

Kendi mail uygulamasında mail silerken çince yazı geliyordu yukarı o düzelmiş

Aslında çok güzel bir şey sorunu görüp güvenlik güncellemesi ile düzeltilmesi Oppo Reno 4 [Ana Konu] 

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.