Geri dönüşünüz için teşekkür ederim hocam. Dün inceleme şansım oldu reno 4 ü. Gerçekten komik derecede fazla hafif boyutuna göre kasa kalitesi gayet tatminkar. Ama hafifliği pek hoşuma gitmedi aslında. Ondan önce reno 3 pro yu incelemiştim vatan bilgisayarda gerçekten çok hoş cihaz olmuş ama fiyat olarak biraz fazla 5300 seviyelerine düşerse reno 3 pro yu yoksa realme 7 pro almayı düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oppo Reno 4 [Ana Konu] (19. sayfa)
-
-
Arkadaşlar oppo 4te şebeke üzerinden 3g görüntülü görüşme yapamıyorum arama bölümümde kamera sönük duruyor bu konuda yardımcı olabilecekler varmı acaba nasıl halledebilirim bu problemi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu şu Google Asistan home tuşunu kullanmadan çalışmıyor mu cidden? Voice match de açık hey google diyorum tepki vermiyor hiçbir şey. Kullanan yok mu bunu?
Seslenerek çalışmayan Asistan'dan ne anladık.
Çoğu android te çalışmıyor zaten, samsungta falan çalışıyor olabilir -
Tamamdır hocam telefonu İngilizce'ye çevirince çalışmaya başladı.
Arkadaşlar, Banka uygulamalarını açarken "çevre güvenliği" uyarısı çıkıyor. Bunun randımanlı çalıştığını gördünüz mü?
İlk dili ingilizce ikinci dili Türkçe yap asistan ayarlarından. O zaman çalışır Hey Google.
Ayrıca bu ayarı aktif edip güç tuşuna basarak da aktif edebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w00t. -- 5 Ocak 2021; 23:8:31 >
Güncellemeden ses seda yok 🙃 -
Reno 4 Lite için şarj durumuyla ilgili yeni güncelleme gelmiş bazi oppo modellere android 11 güncelleme gelmeye başlamış galiba find X2 yi duydum
community.coloros.com[ColorOS Notice] OPPO ColorOS 11 Roll-out Plan for January_Notice_Product_ColorOS Community-OPPO Mobile Phone_ColorOS官方论坛_ColorOS社区_ROM_ROM下载_Find7论坛_OPPO手机 -https://community.coloros.com/thread-51570-1-1.html
Resmi sayfada bizim model devam eden güncelleme olarak görülüyor. Gelen ay dağıtılmaya başladı artık bu ay içinde gelecektir. Valla ben telefondan şu haliyle de memnunum çok da takip etmiyorum o yüzden güncellemeyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ekran ışığı kapanırken yumuşak geçişlerle kısılmıyor sanki, bi ondan memnun değilim -
-
arkadaşlar telefonu tavsiye eder misiniz uzun kullanım genel yorumlarınız nelerdir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: tatataftafarkadaşlar telefonu tavsiye eder misiniz uzun kullanım genel yorumlarınız nelerdir?
Yillarca xiaomi kullandım
En stabil rom oppo daymis
Onceki telefon mi 9t idi ki islemci snd 855
Bu telefonun işlemcisi snd 720
Bu daha hizli çalışıyor
Butun is yazilimda
Bölünmüş ekran nasıl yapıyoruz bilen varmı arkadaşlar -
Ekranın alt kısmında bulunan sanal tuşlardan yapılıyor.. Kullanım yönünüz nasıl bilmiyorum, o yüzden sag bas yada sol baştaki" üç çizgi"ye basılı tutarak bölünmüş ekranı çalıştırabilirsiniz.
Manuel olarak macro moda nasıl alıyoruz kamerayı, yapay zekada çiçek yanında yeşillikler varsa demet moduna alıyor ama tam olarak macro çekim sayılmaz bu -
Arkadaşlar 3700 e sıfır reno4 veya 5000 e 15 günlük mi 1o t arasında kaldım. 1300 tl fark vermeye değer mi acaba.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zaferk_tr
Manuel olarak macro moda nasıl alıyoruz kamerayı, yapay zekada çiçek yanında yeşillikler varsa demet moduna alıyor ama tam olarak macro çekim sayılmaz buKamerada profesyonel moda geçtiğinizde yukarıda ağaç şeklinde bir sembol var ordan geçebilirsiniz
Tek elle kullanim modu var mi telefonda.Varsa nasil yapabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X