Şimdi Ara

Oppo Reno 4 [Ana Konu] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
31
Favori
104.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkürler
  • telefona göz gezdirdim uygulama sayfasını açınca(menu) sanki eski bir telefon hissiyatı veriyor o kısım kişiselleştirilebiliyor mu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fgasfswfadgad -- 12 Ocak 2021; 19:20:55 >
  • sx45 S kullanıcısına yanıt

Mi 10 T nin sıfırı kampanyalarla 4700 e kadar düşüyor, şu an yok ama yakın zamanda düşecektir. 2. eline 5000 vermek mantıklı bir hareket değil 4000-4200 seviyelerinde bulabilirsiniz yakın zamanda

• Arkadaşlar M51 ve Oppo Reno 4 arasındayım hangisini tercih etmeliyim sizce

• Herhün düşüyor fiyat korkutuyor insanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 11 den geçtim. Çok şaşırdım. Daha hızlı ve ekranı daha iyi.
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt

Dostum altına yatırım yapmış gibi olmuş yorumun. Telefon piyasası hep böyle yıllardır Apple hariç. Artık bunu öğrenmiş olmamız gerekiyor. Eğer aldığın telefonun fiyatının gözlerinin önünde düşüp gitmesini istemiyorsan bir yıl önceki modeli almalıydın.

• Ben de iPhone 11 den geçtim ve kullandığım 1 uygulama hariç kesinlikle bu telefon daha iyi. Yok Apple stabilliğiymiş güvenliğiymiş, Android çok değişmiş son bir kaç yılda. Aldığı güncellemeler ile yavaşlayacaktır o zamana kadar da garantisi bitmiş olur root yapar yine düşürürsün sürümü. Apple da öyle bir şans da yok malesef. Şu an iPhone 6s, SE 1 ler perişan durumda o yüzden mesela.

• w00t. kullanıcısına yanıt
    Laf olsun diye yaptığım bir yorum değil gerçekten. Telefon çok hoşuma gitti.
  • Arkadaşlar merhaba,

Oppo'nun yazılım stratejisi genel olarak nasıldır? Yani ortalama iki büyük versiyon güncellemesi ve akabinde aylık güvenlik güncellemeleri veriliyor mu? (Ülke ve takvim konusuna değinmiyorum, netice de alması kafi.)

Reno 4 için konuşursak,

10 ile çıktı, 11 alacak ve sonra da 12 alır mı mesela? Keza 2 veya 3 sene de güvenlik güncellemesi verir mi dersiniz?

Konu reno 4 ama eski oppo kullanıcılardan da tavsiye bekliyorum.
  • Cenkteas kullanıcısına yanıt

İlk oppo telefonum stratejisi nasıldır bilmem. Ama Oppo Reno, RenoZ den itibaren tüm reno serisinin ColorOs 11 alacağı paylaşıldı. Eski modeller biraz geç alacak 2021 ikinci çeyreğinde mesela. Yani buna göre güncelleme konusunda çok üzmeyecek gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w00t. -- 15 Ocak 2021; 22:51:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: w00t.

İlk oppo telefonum stratejisi nasıldır bilmem. Ama Oppo Reno, RenoZ den itibaren tüm reno serisinin ColorOs 11 alacağı paylaşıldı. Eski modeller biraz geç alacak 2021 ikinci çeyreğinde mesela. Yani buna göre güncelleme konusunda çok üzmeyecek gibi görünüyor.

Çok teşekkür ederim. 

• w00t. kullanıcısına yanıt

hocam ben uzun yıllardır iphone 5s kullanıyorum, telefon artık ömrünü doldurmak üzere olduğu için telefon araştırıyorum.

Sizin yorumunuz beni çok şaşırttı, nasıl oluyor da Reno 4'e iphone 11'den daha iyi diyebiliyorsunuz?

Hem çok ciddi fiyat farkı var, (tamam çok para verdiğinde iyiyi almış olmuyorsun ama bence bu kadar da değil?

Iphone ekran, fotoğraf ve video kalitesi bence bariz ezer geçer.

Ben açıkçası neden böyle bir yorum yaptığınızı tam anlıyamadım.

• Musab kullanıcısına yanıt
    Esas yorumu ben yaptim. İpone 11 i sattım.

İlk defa oppo kullanıyorum. İlk farkettigim ipone 11 in berbat ekranından sonra bu telefonun ekranı çok daha güzel. Hız olarak çok iyi.tek eksik yani 4k 60 yerine 4k 30 video çekmesi.

Ama inanın çok ön yargiliydim. Çok şaşırdım.

Bu telefonla beraber iPad pro 12. 9 aldım.

Bence Apple'ın tabletine 10 bin verilir,ki verdim.ama telefonununa o kadar para verilmez.

Bunu ciddi anlamda söylüyorum
  • Musab kullanıcısına yanıt

Kullanım olarak oppo daha çok memnun etmiş olabilir, ama bencede iphone 11 reno 4 ten daha iyi(araya fiyat farkı konusunu koymazsak)

• Sevgili dostlar, reno 4 alacağım. Tecrubeli insanlara danismak isterim. Sizce alinir mi? S7edge kullaniyorum 5 sene oldu ve cok sıkıldım.
  • superoid S kullanıcısına yanıt
    Güzel bir telefon. Tavsiye ederim.
  • Bildirim olarak neden sadece 1 olarak gösteriyor kilit ekraninda
  • Bu telefonda vowifi var mı?
  • Lexco kullanıcısına yanıt

evet var

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.