telefon 1 günde ulaştı banada dün akşam 19:00 den beri kurulumu kendi ayarlarımı vs... sorunsuz bir sekilde hallettim su anda herhangi bir sıkıntı yok kesintisiz sorunsuz kullanıyorum .. tek kafama takılan güzel bir led bildirim ısıgı uygulaması lazım :( kulanan varmı bu tarz programlar veya önerebilcek olan. |
Oppo Reno 4 [Ana Konu] (22. sayfa)
-
-
mrb arkadaşlar;
cihazda sms geldiğinde sms in tamamını okumak için illaki mesajlar uygulamasına girmek gerekiyor,whatsap vs gibi bildirimi genişleterek mesajın tamamını okuyabilme ben mi göremedim,yok mu?
mesela bankalardan gelen 3d doğrulama şifresini görmek için hep bildirime tıklayıp mesajı açmak gerekiyor.
-
siparişi verdik, hayırlısı bakalım
-
Realme 7 pro'nun kamerası Reno 4'e göre daha iyi diye söyleniyor. Acaba doğru mu? Karşılaştırma yapan oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aman aman bir fark yok ama Reno daha stabil ve kararlı çalışıyor. -
arkadaşlar reno 4 vs mi note 10 lite ne dersiniz?
-
Doslar merhaba,
Eşim için bir telefon arayışı içerisindeyiz. Öncelerde 2 model vardı aklımızda Samsung A71 ve Samsung M51... Sonrasında Media Markt'ta bir görevli o fiat bandında Oppo Reo 4 almamızın daha mantıklı olacağını söyleyince bir anda araştırmaya karar verdim...
Zaten M51 güncelleme konusunda ileriye dönük sorun yaşayacağımızı düşünerek ve kaba oluşundan ötürü bir kaçta kronik arızasından dolayı ilk elediğimiz model oldu.
A71 ile Oppo Reno 4 arasında kaldık.
Deneyimleriniz nedir? Kamera konusunda kağıt üzerinde A71 üstün am resimlerde Oppo öne çıkıyor gibi. Resim ve video deneyimleriniz nasıl?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Kesinlikle Reno 4 diyebilirim, bütün testlerde önde çıktı. -
Uykuda pil yiyor diyor herkes o durum ne halde acaba -
Coloros11 ile mesaj uygulaması değişecek dediğin gibi görebileceksin mesaj içeriğini. Güncelleme gelene dek google mesajları kullanabilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tatataftaf
Uykuda pil yiyor diyor herkes o durum ne halde acabaEvet, çok az yiyor ama yemeyen telefon var mı ki bilemedim. :)
Dipnot : Yediği 2-3 bandında.
-
aodnotify -
2-3 gayet normal s10 lite kullanicisiyim -
Merhabalar
Oppo Reno 4 fiyatı Gittigidiyor sitesinde 3550 ye düşmüş.Axess'e 75 TL chip para da veriyor.
6 taksit imkanı da var ama telefon olduğu için uygulanmıyor.Taksit yaptırmanın bir yolu var mı?
3000-4000 bandında en mantıklısı bu telefonu almak gibi geliyor.Konuyu okudum ciddi bir problem görmedim telefon ile.
Telefon ile ilgili uzun süredir kullanan kişilerin memnuniyeti nasıl?
Bir de telefonun fiyatı hızlı bir şekilde düşüyor gibi geldi bana sebebi nedir?
-
2-3 normal zaten youtube altı yorumlarda falan 8-10 yemesinden dolayı şikayetler gördüm o yüzden sordum. Wifi mobil açıkken 2-3 mü gidiyor hocam. Bir de günlük kullanımda ortalama ekran sürelerinizi söyleyebilirseniz çok sevinirim
-
Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. İlk günlerde geceleri always on display açıktı. Ayrıca uykuda bekleme optimizasyonu kapalıydı. Bu günlerde gece %10 civarı pil tüketimi oldu. Daha sonra aod kapalı (zaman ayarlayıcısı var) ve uyku optimizasyonunu açık şekilde, geceleri 7-8 saatte %3 azalmaya başladı. Bilmiyorum belki de zamanla batarya performansı iyileşiyordur veya yaptığım ayar yüzündendir. Uzun yıllar ios kullandım ancak hiç yabancılık çekmedim. Telefon normal kullanıcılar için fiyatına göre çok iyi. Oyun performansını bilmiyorum. Telefonda oyun oynamayı sevmiyorum.
Ancak bir kere Opera' da açtığım bir alışveriş sitesinde dondu. Hatta komple telefon 15-20 saniye dondu. Sadece açma kapatma tuşu çalışır haldeydi. Kapatıp açtım, aynı sitede ürün sayfasına her girmeye çalıştığımda yine aynısı oldu. Daha sonra Chrome' a geçtim. Tekrar böyle bir sorun yaşamadım. Uygulama kaynaklı da olsa. telefonun donması garip geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telefon bugun elime geçti. Arkadaşlar deneyimlerini paylaşmışsin zaten. Ekstra detaylar olursa zamanla bende paylaşacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bekliyoruz -
Arkadaşlar, Android 11 ve coloros 11 i ne zaman alacağına dair bi açıklama var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X