Ben alalı bir hafta oldu ve hiç o seviyelere çıktığını görmedim. Şu an böyleyse yazılım ve pil senkronizasyonu oturunca hiç gitmeyebilir de. Ekran süreme çok dikkat etmedim ama bir haftalık kullanıcı olduğum varsayılırsa 6-7 saat alıyorum. (Çok fazla uygulama yüklü ve konum vs. genelde açık.) Hayırlı olsun, güle güle kullanın. :) Çok iyi bir süre. Ben alalı bir hafta oldu ama henüz o bandı göremedim, ekstra yaptığınız bir şeyler oluyor mu? Açıkçası ben bunun hakkında bir haber bulamadım, bilen arkadaşlar varsa yazabilir ama yine her halükar da ilkbaharı bulabilir diyorum. |
Oppo Reno 4 [Ana Konu] (23. sayfa)
-
-
24 Aralık'ta dağıtılmaya başladı aslında Reno 4 4G modeli için. Ama Oppo da çoğu firma gibi önce Pakistan,Vietnam ve Hindistan gibi ülkelere verip geri dönüşlere göre Avrupa'ya dağıtıyor. Lite modelinin erkenden almasının nedeni ülkemizden çok çok fazla geri bildirim gitti video dan ses gelmiyor gibi sorunlar yüzünden. İlk başta müşteri hizmetleri başka ülkeler için yayınlanan Rom linklerini paylaştılar sonra OTA ya geldi.
Bize ne zaman geleceği hakkında bir tarih verilmedi ama aynı telefona başka ülkelerde güncelleme verilmişse kalan ülkeler de eli kulağındadır diye düşünüyorum. 1 ay oldu çünkü.
Bu günlerde Çin'de tatil olması gerekiyor. Ondan sonra kolları sıvayıp verirler inş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Benim pil konusunda sorum olacak. Ben çok fazla oyun oynamıyorum günde en fazla yarım saat King v.s. oynuyorum, işteyken mobil veri evdeyken wifi açık, internetten haberlere bakıyorum, donanım foruma falan bakıyorum birde sosyal medya falan kullanıyorum ve ekran açık kalma süresi ortalama 7 saat alıyorum fakat bazı sitelerde oyun oynadığını söyleyen arkadaşlar 8-9 saat ekran süresi aldıklarını söylüyorlar. Benim telefon da bir sıkıntı olabilir mi acaba?
Nasıl deneyebiliriz? Telefonu yeni aldım dediğinizi bulamadım.
Işığı ortalama yüzde kaçta kullanıyorsunuz ? Birde tam dolu pili kaç gün kullanıyorsunuz, bekleme süreside etkiler.
Yüzde yirmi beş civarında kullanıyorum ışığı. Bekleme süresi ortalama 1,5 2 gün
@kingturkeyman @striven
Evet, bekleme süresinin artması, ekran süresinin azalması demek oluyor. :) -
Şu sıralar 128 gb lik reno 4 3600 TL den alınır mı? sizler kaçtan aldınız? Fiyat daha DÜŞERMİ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsm248 -- 24 Ocak 2021; 18:17:30 >
Ben geçen hafta 3500 TL'den aldım. Evet genel olarak düşme potansiyeli var ama ülke durumları da malum; sanırım çok da beklememeli. Zaten pek de radikal bir düşüş olmayacaktır diye düşünüyorum. -
merhaba telefondan memnun musunuz? beğenmediğiniz bir şey var mı? teşekkürler. ben de almayı düşünüyorum
-
Merhaba,
Alalı bir hafta oldu, şu ana kadar ufak tefek yazılım hataları hariç (kullanıma kesinlikle mani şeyler değil. Neredeyse her marka da olan şeyler diyebilirim.) gayet memnunum. Gün geçtikçe tecrübe ediyorum ama ilk izlenimeme göre gayet doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum. -
Telefon geldi pil %50 den %100 e 40 dk da tamamlandı. uygulamaları yükledim twitter whatsap bankacılık vb. Oyun yok.
SS te görüleceği üzere 1gün 8 saat lik kullanımdan ve 5 buçuk saat ekran açık kalma süresinden sonra kalan pi %35
Bu süreçte en çok yaptığım şeyler:
2 saat toplu görüşme yaptm kamera açık bi şekilde
5 saat civarı sesli konuşma (whatsapp ve normal karışık)
geri kalan 3 saatlik ekran süresinde güncellemeler ,telefonu kurcalamaca ,kamera testleri ve sosyal medya vb
+ uzun bi süre spotfy dinleme
Gece uçak moduna alma alışkanlığım var %1 gitti
Kısaca eski telefonuma göre (xiaomi redmi 4x) batarya açısından gayet tatmin oldum.
Diğer yandan konuşurken üst hoparlör titriyor çok ses yapıyor dendi. Kısmen evet ses çok ama kısılabiliyor. Ayrıca titreşim hissetmedim.
Bunların dışında şuan gözüme takılan bi sıkıntısı çıkmadı.
Kutudan çıkan kulaklık gayet iş görür. şarj cihazı biraz büyük geldi bana :) Kılıf ise standart şeffaf. Fakat kendim farklı bi model satın almıştım kullanmayacağım.
Şimdilik ilk izlenimlerim bunlar umarım alan herkesin telefonu sorunsuz sıkıntısız ulaşmıştır, İlk etapta iyiki bunu almışım diyebilirim.
-
-
-
-
hayırlı olsun cihazınız hocam,telefonu eşim kullanıyor,extra herhangi bir ayar,kısıtlama yapmadım,face,instgram,snapchat vs aktif kullanıyor.
ufak tefek bikaç oyunu var günde ortalama 1-2 saat arası oynar.kullanımın tamamı wifi
ekran parlaklığı %30 civarlarında,karanlık mod kullanmıyor,kullansa süre artabilir :)
bu arada yaklaşık 1,5 aydır kullanıyor cihazı.
sizin de pil zamanla oturacaktır.
ekran süresinden ziyade genel kullanımda günü(sabahtan akşama) çıkarması yeterli aslında,ama bu cihaz ekranın da(amoled mi oled mi belirsiz ) verdiği avantajla iyi süreler veriyor.
24 saat beklemeyi genelde görüyor ortalama 7-9 saat ekran ile beraber.
-
Çok teşekkür ederim.
Evet, aslında bu minvalde yazmanızı bekliyordum, pil zamanla oturacaktır. Dediğiniz gibi bekleme arttıkça, ekran süresi düşüyor zaten. Ben de ekran süresinden çok, beklemeyi önemsiyorum diyebilirim. -
arkadaşlar telefonu yeni aldım şimdi hemen bir güncelleme geldi yapayım mı onu?
-
Hayırlı olsun, ColorOs 7.2 ve aralık ayı güvenlik güncelleştirilmesi sanırım; yapabilirsiniz. -
bugün ya oppo reno 4 ya mi note 10 lite alacağım acil tavsiyede bulunacak yardımsever arkadaşlar yok mu? Bir de ortalama aldığınız ekran sürelerini iletebilir misiniz lütfen. Al alma tavsiyelerinizi acil merakla bekliyorum elde telefon kalmadı :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X