Opponun sitesinde reno 4 ün yedek parça bölümüne yazmışlar şarj cihazını < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingturkeyman -- 30 Ocak 2021; 20:58:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oppo Reno 4 [Ana Konu] (25. sayfa)
-
-
-
Netflixten indirmiş olduğum filmleri gece düşük parlaklıkta izledim(8 saat)
İzlerken wifi veya mobil ağ kullanmadığım için ordan tüketim konusunda bir artı oldu, onun dışında tüm gün evdeyim o yüzden ekran parlaklığı %20 yi geçmiyor ve neredeyse hiç mobil ağı kullanmıyorum hep wifi dayım, oyun oynamıyorum.
Bu rekor sürem, normalde ortalama 11.5 - 12 saat alıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KingturkeymanNetflixten indirmiş olduğum filmleri gece düşük parlaklıkta izledim(8 saat)
İzlerken wifi veya mobil ağ kullanmadığım için ordan tüketim konusunda bir artı oldu, onun dışında tüm gün evdeyim o yüzden ekran parlaklığı %20 yi geçmiyor ve neredeyse hiç mobil ağı kullanmıyorum hep wifi dayım, oyun oynamıyorum.
Bu rekor sürem, normalde ortalama 11.5 - 12 saat alıyorum.
Anladım, teşekkür ederim..
-
Genel olarak fazla karıştırmadan;
ŞARJ:
Telefon ne iyi ne kötü ama şu an iyi. Hoş bu da tartışılır. mi5'i beş sene kullandim ve bu sürede haliyle teknoloji de gelişti. verdigim paranın karşılığinda tatmin edici bir ekran süresi var yalnız övülecek kadar iyi performansı olduğu düşünmüyorum. Daha doğrusu pazarlamada telefonu ön plana çıkacak yegane yanı değil. Malum eskitme modeli uygulanırsa ve güncelleme ile 6-7 saat erken süresi olan telefon 4-5 saate düşerse cazibesini azaltabilir.
PERFORMANS:
Çok atak ve tepkilere hızlı cevap veren donanıma sahip. Oyun oynamayan ve sevemeyen kullanıcıyım. Ama sizi tatmin edecek bir örnek verebilirim, malum siteden futbol maçları izleyen arkadaslar vardir/olmuştur. Donanımı zorlayan hatta sömüren reklam bannerlarini bilmeyen yoktur. Ha işte bu telefon onlara bana mısın demiyor. Sanki sıradan bir siteye girmiş gibisiniz. Daha da uygulama da şöyle oyun da böyle demeye gerek yoktur.
KAMERA:
Amoled ekran faktörü genellikle kamerada artı yönde etkisi vardır. Yakalanan kareler göze çarpıyor ve siyahın doygunluğu ve asilligi kalite katıyor. Bunun sağlamasını lcd, ips ekrana çektiğim fotoğrafi yansıtarak sadece amoled etkisinin değil, gerçekten kameralarin kollektifligi ve yazılımın birlesmesiyle parasının hakkını verdigini gördüm. Ön plana şarj performansı cikamaz demisti yalnız kamera en iddiali tarafı bu kesin.
ERGONOMİK YAPISI:
İkametim gereği pek test edemedim hatta hiç denemeden tanıtım video yardımıyla aldım. Benim gibi büyük telefon sevmiyorsanız tercih edeceğiniz ilk sırada telefonlardan birisidir. Ekran performansı efsane hatta beni en etkileyen yanı oldu. Malzemesi orta kalitede hoş kilifsiz kullanma ekonomisine kim sahip ki...
DOKUNMATİK / YÜZ TANIMA:
Dokunmatigin sanal haline alışamadım sanki ortada iyi gitmeyen şeylerin hissi doguyor her açmaya çalıştığım da ve yazılım da bu konuda vasat gibi tepkisi zayıf. en sevmediğim hatta bu kadar kötü olamaz dediğim durum. Yüz tanıma özelliği aksine tepkisi şaşırtıcı ve hızlı. Şöyle bir durum var; ön kameraya sagdan soldan, önden bir sekilde yüzünüzü gösterin şak açıyor! Bu esnada küçük bir bebise sahipseniz ve telefona saldiraya geçmişse, genel bildirime tikliyor hatta arama yapabiliyor bu sinir bozucu o yüzden yüz tanimayi kaldirdim kullanmıyorum.
DİĞER;
Arayüzü basit, güzel. Fark yaratacak donanım dışında yazılım kendini tekrar ediyor. Telefonun karakteristik bir yazimli durumu yok. Üç aşağı beş yukarı şeyler. Hepsi uygulamalarla giderilecek şeyler. Hoş alırken bunların hiçbiri almama sebep olmadı, satmama da sebep olmazdı göreceli biraz diyelim.
Şimdilik bir çırpıda bunları yazdım, aklima geldikce editlerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMueL 19.o7* -- 1 Şubat 2021; 18:52:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu oppolar güncelleme konusunda nasıllar? Özellikle de düşük fiyatlı versiyonları?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar merhaba bu cihazı almak istiyorum daha önceki mesajlarda amazon üzerinden taksitle alınabildiği yazılmış ama bitmiş anladığım kadarıyla. Taksitle alınabilecek başka bi site bilen var mı?
-
Vatan bilgisayar web sitesi üzerinden fiba banka kredisi ile 3 taksitte aldım. Telefon bugün geldi. Süreç 5 gün falan sürdü. 2 gün sokağa çıkma yasağı ile geçti. Vatan bilgisayar sitesinde bazı geceler indirim yapıyor. 3672 TL 3 taksitle aldım.
Hocam selam. Bende bu iki cihaz arasındayım. Siz aldınız mı yorumunuz nedir -
Mi note 10 lite aldım çok sevdim pişman etmedi hocam bi hafta oldu daha, pili 11 saat+ ekran, hızı yağ gibi premium hissiyati veren edge ekranı etkileyici, kamerası oldukça başarılı, sadece reno 4 ultra video sabitleme özelliği ile bunu ezer o özelliği çok iyiydi. Ayrıca tam uyumlu ekran koruyucu da var ilk mesajda o da görünümü hiç bozmadı. Miui zaten özelleştirmesi bol bi sistem. Tek kötü yanı biraz ağır telefon ama alışılıyor. İki telefon da çok iyiydi bence, benim bunu mi yi seçme sebebim pazarı olduğu içindi kullanıcısı çok fazla ilerde değerini korur satmak için, ayrıca sorunlara yardımcı olacak tonla kullanıcı var. Reno 4un alınma sayılarının ve bu forumdaki yorumların çok az olması sebebiyle, bir de bataryanın küçük kalması sebebiyle vazgeçtim. İki cihazın da mutsuz edeceğini sanmam orası ayrı ama ben seçimimden mutluyum. Tekrar söylemek isterim edge ekran bambaşka bir hava veriyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatataftaf -- 1 Şubat 2021; 23:16:34 >
-
Hocam bende edge ekran etkiliyor. Ama note 10 litenin ağır olması korkutuyor. Yorum için teşekkürler. Deneyip karar vereceğim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merty -- 1 Şubat 2021; 23:17:29 > -
Yukarıdaki arkadaş da demiş 1-2 sene sonraki pil durumu çok önemli benim için, reno 4 5-6 saat sürelere inebilir o dönemlerde, ben dışarı çıktım mı kafam rahat olsun derim pil olarak, bir arkadaşım daha aynı ağırlıktan korkuyordu ona da sorun olmadı -
cevap için teşekkürler. vatanı takip edeyim ara ara
-
oppo reno 4 mü? redmi note 9s mi? 800 tl fark var arada çok kararsızım?
-
Redmi serisini genel olarak tavsiye etmem -
neden?
-
Alt model çünkü malzeme kalitesi güncelleme ömrü daha kötü -
4.800e reno 4 pro siparişi geçtim 7 binlerden düşünce tam alınası oldu.Madem teknoloji çağındayız yarım saatte tam şarj etmenin vereceği hissiyatı yaşamak lazım.
Ben şuan kullanıyorum telefonu çok beğendim özellikleri dolu dolu. Kamera tarafı beni baya mutlu etti hele gece modu baya basarılı. Benim beğenmediğim tek yönü ince uzun olması. Video izlerken konforu bozuyor gibi. Sizin bu konuda düşünceleriniz neler?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X