Şimdi Ara

Oppo Reno 4 [Ana Konu] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.704
Cevap
31
Favori
104.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gagavuzz

4.800e reno 4 pro siparişi geçtim 7 binlerden düşünce tam alınası oldu.Madem teknoloji çağındayız yarım saatte tam şarj etmenin vereceği hissiyatı yaşamak lazım.

Hocam deneyımlerınız nasıl . Bende bakıyorum o telefona ancak genelde o fıyata çok denıyor.

• Kingturkeyman kullanıcısına yanıt
    Efsane.
  • Bugün mediamarktta reno4u inceledim arkadaşlar telefon çok ucuz dandik hissiyatı veriyor arkası plastik ve az bastırınca esniyor telefon çok ince ve hafif ince uzun görüntüsü de bana biraz ilginç geldi keske biraz daha kısa ya da küçük olsaydı çok ısınmıştım bu telefona uygulama cekmecesi menüsü de yok sanırım ardından note 10 lite inceledim o da fazla büyük kalın ve ağır geldi ne yapacağımı şaşırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

Bugün mediamarktta reno4u inceledim arkadaşlar telefon çok ucuz dandik hissiyatı veriyor arkası plastik ve az bastırınca esniyor telefon çok ince ve hafif ince uzun görüntüsü de bana biraz ilginç geldi keske biraz daha kısa ya da küçük olsaydı çok ısınmıştım bu telefona uygulama cekmecesi menüsü de yok sanırım ardından note 10 lite inceledim o da fazla büyük kalın ve ağır geldi ne yapacağımı şaşırdım

Kullandığınız telefon nedir?

Ucuz ve dandik terimler biraz değişik geldi bana. Kılıfsiz mi kullanacaksanız? Eğer öyleyse yorum yapacağım. Zira kılıf kullanacaksınız bu yönü telefondan sizi soğutacak kadar olması bana biraz abartılı geldi.

Telefon işte, malzeme teknoloji klasik bir kullanıcı için öncelikli olması biraz takıntılı düşünce gibi. 6-7 yıllık telefonum bozuldu ve açılmadı. Kılıftan cikardigimdan daha dün alınmış gibiydi. Demem o ki, telefonun ekran süresi nedir, donanım ile yazılım uyumu nasıl vs. Öncelikler olmali. Evet öncelikler göreceli ama yukarida örnek verdim. Mi5 i bilen bilir tamamen plastikten üretilmiş ama canavar gibi 5 sene idare etti beni kılıf taktım o plastik histen eser yoktu. Ayrıca telefonu bı iki sayfa geride yorumladigimda demistim ki kılıfsiz kullanacak ekonomik özgürlüğe sahip miyiz, hayır. O zaman telefonun malzeme kalitesinden çok hangi kılıf bana premium hissi verir onu araştırmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMueL 19.o7* -- 3 Şubat 2021; 17:45:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

Bugün mediamarktta reno4u inceledim arkadaşlar telefon çok ucuz dandik hissiyatı veriyor arkası plastik ve az bastırınca esniyor telefon çok ince ve hafif ince uzun görüntüsü de bana biraz ilginç geldi keske biraz daha kısa ya da küçük olsaydı çok ısınmıştım bu telefona uygulama cekmecesi menüsü de yok sanırım ardından note 10 lite inceledim o da fazla büyük kalın ve ağır geldi ne yapacağımı şaşırdım

İnanın bu telefon hakkında böyle yorumlar yapan ilk kişi olarak sizi görüyorum, şaşırdım; bence daha çok kişi şaşıracak. 

• SaMueL 19.o7* kullanıcısına yanıt

2015 yılından beri lg g4 kullanıyorum kilifsiz ve filmsiz kullanıyorum yeni telefon alınca film mutlaka takacağım ama kılıf kullanmayabilirim. Reno4un hafifliği gerçekten güzel ama kasanin plastiği arkadan bastırınca esnemesi falan zaten hafif olan telefonu hepten dayanıksız hissettiriyor diğer alternatif mi note 10 lite bana agir ve kaba geldi ben eskide kalmışım biraz belkide şimdiki telefonlar hep böyle g4un boyutları agirligi kavisi falan bende alışkanlık yaptığı için beğenmedim belkide ama mecbur değişme zamani da geliyor bugün reno4ten emin olabilseydim hemen siparişi verecektim kaldım ikilemde

• TIRPAN kullanıcısına yanıt
    Ben de G4'ten Reno 4'e geçtim, az çok fikir ve düşüncelerinizi anlayabiliyorum. :) Note 10 lite kesinlikle kalın ve kaba, Reno 4 hafif, zarif ve ele güzel oturuyor. Ha evet, G4 sağlamlığı yok ama genel itibari ile tercih edilecek bir telefon.
  • Teknosada inceledim epey ekran dokunmatiği takılıyor hoşuma gitmedi biraz oyuncak gibi duruyor kalite hissi zayıf oysa fiyatına göre özellikler iyiydi ama

• yarın almayı düşündüğüm cihaz. miui arayüz kullanmış biri için reno arayüz tatmin eder mi arkadaşlar? bildirim stili özelleştirmeler vs

• spectormap S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle tatmin edecektir. Daha hızlı ve daha sade bir arayüzü var.

Şimdiden hayırlı olsun.
  • Cenkteas kullanıcısına yanıt

memnun kalmadığıınız bi yönü var mı hocam? deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

• Note9 pro ve bu cihaz arasında hangisini tercih edersiniz

• @spectormap

Alalı yaklaşık iki hafta oldu ve her şey yolunda. Oppo'nun biraz bölgesel yazılım sıkıntıları var, çok mühim dersem yalan olur. Yani bazı ülke romları ile bazı ülke romları arasında ufak tefek fark ve avantajlar var; hepsi bu. Zamanla bunun düzenleneceğini düşünüyorum.

@onur-40 Tabii ki Reno 4, sorgusuz ve sualsiz. :)
  • Cenkteas kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

Hocam deneyımlerınız nasıl . Bende bakıyorum o telefona ancak genelde o fıyata çok denıyor.

Alıntıları Göster

Hocam telefon çok başarılı akıcı ve stabil.HD ayarda Pubg de bile ısınmıyor en sıcak hali 37 dereceyi geçmiyor bu bana çok ilginç geldi optimizasyon soğutma ve işlemci çok iyi çalışıyor ki S20 plus almaktan vazgeçmeyin sebebi ısınma şikayetleriydi.Ekran zaten kaliteli 90hz farkını 60hz den geçince anlıyorsun ayrıca Netflix sertifikalı.kutudan çıkan kılıf çok kaliteli ayrıca bir negro kılıfta aldım.Ses çıkışı yüksek kaliteli ve tatmin edici.En önemli teknolojisine geldiğimizde karşımıza çıkan hızlı şarj bambaşka bir deneyim yaşatıyor %10da şarja takıyorum 25dakika sonra %100 olarak alıyorum müthiş birşey.Sabahtan gece 12ye kadar yapmadığım birşey kalmıyor şarj yüzdesi 10a zor düşüyor çok verimli bir tüketimi var.Parmak izi fiziksel parmak izleri kadar hızlı çalışıyor.Kameralar çok başarılı.Dizayn olarakta çok başarılı kamera dizilimi olsun parmak izi tutmayışı olsun hem kibar hem hafif.Ben aldığıma memnun oldum tavsiye ederim kullanıcısını asla pişman etmez diye düşünüyorum.8/256 zaten uzun süre tüm ihtiyacı karşılar ve boşta kalan ram miktarı 5gb.ColorOs11 ile android 11 bu yılın ortalarında verilecek.Renk tavsiyem beyaz ve mavi olanıdır.

• Bu cihaza siyah deri kılıf var mı?

• bugün inceledim telefonu çok hoşuma gitti.

ürünün internet satış fiyatı 3.500-3.600 iken mediamarkt, vatan bilgisayar gibi yerlerde 4299tl

neden bu kadar fark var acaba? bildiğiniz gibi 3500tlye kadar olan telefonlarda 12 aya kadar banka kredisi ile almak mümkünken 3500 üstü için 3 ay.

sırf bunun için istemediğim bir telefonu almak istemiyorum, oppo reno 4 bu marketlerde 3500'e düşer mi acaba?

• root yapabiliyor muyuz bu cihaza
  • Arkadaşlar
    Ayarlar a girdiğinizde
    Kolaylaştırıcı Araçlar /El Hareketleri ve Hareketler başlığı altındaki Vücut Hareketleri seçeneklerinden seçmiş olup da randımanlı kullanabiliyormusunuz?
    Kulağa yaklaştırınca çağrı cevaplamıyor ve
    Rehberde kişi detaylarında yada Mesaj penceresindeyken de telefonu kulağıma yaklaştırdığımda arama yapmıyor telefon.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.