Şimdi Ara

Oppo Reno 4 [Ana Konu] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: SAS
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.705
Cevap
31
Favori
104.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

İkisinin arasında kaldıysanız tercihiniz kesinlikle Reno 4 olsun, yukarıda ortalama ekran süreleri var; bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kordem

Nasıl deneyebiliriz? Telefonu yeni aldım dediğinizi bulamadım.

Neyi deneyeceksiniz anlamadım Oppo Reno 4 [Ana Konu] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bildirim ışığı yok mu ben mi bulamadım?

• Merhaba, tavsiye ettiğiniz ekran koruyucu ve kılıf var mı? Ekran koruyucu bulamadım maalesef.

• Gözetleme önlemede whatshapp ve telefonun kendi mesajlar uygulaması dışında discord içinde gözetleme önlemeyi açıyorum, ama belli bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor. Bu durumu yaşayan var mı yoksa sadece ben mi yaşıyorum ?

• yalnız telefonun pili harikaymış gerçekten 12 -13saat ekran süresi alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenal2013 -- 28 Ocak 2021; 17:29:17 >
  • Arsenal2013 A kullanıcısına yanıt
    12-13 sat de anormal. :) Nasıl oldu, ne uyguluyorsunuz?
  • yoğun bir kullanıcıyım ama oyun oynamıyorum telefonda

• arkadaşlar reno 4 ile 4 pro ile arasında kayda değer fark var mı. fiyat farkı var baya çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Qonrul

arkadaşlar reno 4 ile 4 pro ile arasında kayda değer fark var mı. fiyat farkı var baya çünkü

reno 4 pro da 256 gb depolama,90hz ekran,kavisli ekran tasarımı ve 65w hızlı şart desteği var.

bunlar dışında aynı bildiğim kadarıyla

• pretty34 P kullanıcısına yanıt

aradaki fiyat farkına değmez gibi hocam o zaman. şuan mate 10 kullanıyorum, bir süre reno4 fiyatını ve kullanıcı paylaşımlarını takip etmeyi düşünüyorum. akabinde karar vereceğim. teşekkür ederim bilgilendirme için.

• Arkadaşlar merhaba. Oppo reno 4 telefonum yarın elimde olacak. Telefonla ilgili tavsiyeleriniz nelerdir kullanımla ilgili olarak. Mesela telefonu henüz kullanmadan şarj etmek gerekiyor mu belli bir süre?

• Bu eski Nokia 3310 telefonlar için yapılan bir şeydi. Li-ion pile sahip telefonlarda böyle bir şeye hiç gerek yok. Canın istediğinde şarja takıp bir süre sonra çıkarabilirsin dolmasını bekleme ne de gerek yok. Eğer batarya sağlığını düşünüyorsan telefon şarjdayken oynamazsın bu yeterli olur. Zaten hemen doluyor şarjı

• arkadaşlar ürünün malzeme kalitesi nasıl? malum arka kapak da plastik çerçeve de.

yakından görünüm ve dokunma hissiyatı nasıl?

• sahafiec kullanıcısına yanıt
    Evet plastik ama ele oturuşu ve görünüşü gayet güzel, Samsung'un o kötü orta segment hissiyatını vermiyor.
  • 2 hafta önce mi9t telefonum çalındı ve bulunması konusunda umudumu kestim.

bu telefonu aldım tek sıkıntım tuşların konumu sürekli ekran görüntüsü alıyorum istem dışı (tuş kombinasyonundan ayarlanabilir gerçi..)

Ayrıca ses kısma tuşu ile sesı tamamen değil de 1 birim üstüne kadar azalttığımda, sanki 3 birimlik ses veriyor gibi. mute ile ilk seviye ses arasında bariz fark var. belki bunun da ayarı vardır Oppo Reno 4 [Ana Konu] 

bunların dışında herhangi bir sıkıntım yok, kameraları koruyacak bir kılıf vs var ise yazarsanız sevinirim.Oppo Reno 4 [Ana Konu] 

• quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

reno 4 pro da 256 gb depolama,90hz ekran,kavisli ekran tasarımı ve 65w hızlı şart desteği var.

bunlar dışında aynı bildiğim kadarıyla

Alıntıları Göster

Kamera farkı da yok mu? Proda 4 kamera var normalinde 3. 4.sü nedir bilmiyorum ama belki telefotodur. Ama pro çok daha şık duruyor. Arkası mat olması da parmak izini engelliyor. Ayrıca pronun güncellemede daha fazla şansı olduğunu da düşünüyorum

• Oppo Reno 4 [Ana Konu]
    Sanırım rekor bende

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.