|
Oppo Reno 4 [Ana Konu] (21. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba reno 4 telefonda arama kaydı kullanabilen varmı acaba Türkiye romunda yoktur büyük ihtimalle ama farklı ülke romu kurup aktif etmek yada rom kurmak kolaymı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğim kadarıyla; android 8 den sonra hiç bir arama kaydı düzgün çalışmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: F-138
Arkadaşlar merhaba reno 4 telefonda arama kaydı kullanabilen varmı acaba Türkiye romunda yoktur büyük ihtimalle ama farklı ülke romu kurup aktif etmek yada rom kurmak kolaymı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz içinde dahili var hocam her ülkede açık değil bizim ülkemizde de kapalı farklı rom kurunca açılıyor örnek Hindistan romu kurarsanız açılır rom kurmak kolaymı onun için sordum
Hocam opponun mu xiaominin mi dokunmatik hassasiyeti daha iyi sence?
Arkadaşlar m51 aldım, çok büyük geldi ekran ve kasası. Dolayısıyla daha küçük ve en az onun kadar iyi kamera performansı olan bir telefon arayışındayım. Realme 7 proya baktım çok kronik sorunu var deniyor. Reno 4 nasıldır memnun musunuz?
-
Reno 4'ü bilmem de 11'leri ekran konusunda beğenmeyen çok insan gördüm. 12 serisi ile kıyaslayan çoğu kişi kötü diyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 17 Ocak 2021; 22:6:0 > -
M51 VE RENO 4 arasında kalmıstım bu akşam reno 4 siparişi verdim amazondan..
hakkımızda hayırlısı deneyimlerimi aktarıcam inş sıkıntısız gelir..
-
Hocam Realme 7 Pro Hepsiburada'da stoklarda bitti. Vatan gibi yerlerden de o fiyata alınmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cglr57M51 VE RENO 4 arasında kalmıstım bu akşam reno 4 siparişi verdim amazondan..
hakkımızda hayırlısı deneyimlerimi aktarıcam inş sıkıntısız gelir..
Yorumlarınızı bizimle paylaşın lütfen. Özellikle kamera konusunda. Bende bu 2 telefon arasında kaldım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare
Hocam Realme 7 Pro Hepsiburada'da stoklarda bitti. Vatan gibi yerlerden de o fiyata alınmaz.Realme 7 proda çok sorun var diyorlar açıkçası. Trde telefon üretime başlanacakmış o zamana kadar bekleyebilirim.
-
m51 i öncelikle neden eledim onu söyliyim büyük kalın ve kronik sorunları oldugu icin on kamera kırmızı renklerin tümünü pembe gösterdiği için birde cebe sıgmadıgı için.
7 pronun video cekim kalitesi berbat otesi
reno 4 ü cok arastırdım sükürler olsun ki bi sorun gözükmüyor hem zarif hemde foto kalitesi gayet güzel duruyor tel elime geçtiğinde sizlere paylaşıcam hissiyatımı ve ürünü.
-
selamlar.
amazondan aldığım oppo reno 4 bugün elime ulaştı.artık ben de bir oppo kullanıcısıyım.telefonu birkaç gün kullandıktan sonra detaylı bir inceleme yapacağım.
-
Merhabalar, dün telefonun siparişini geçtim. Bir iki güne elime ulaşır.
Yap veya yapma dediğiniz güncellemeler var mı acaba? İlk günden güncellemeleri yapıp pil konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorum.
-
hocam detaylı inceleme bekliyoruz pil performansını ve genel kullanıcı deneyimini merak ediyorum. birde sorum olacak galiba telefonda bildirim led i yok onun yerine her hangi bir ayar var mı menüde? ön kameranın etrafında ışık geçişi gibi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jimmy77 -- 20 Ocak 2021; 13:36:39 > -
Merhaba,
Ben de biraz önce teslim aldım. İlk olarak aralık ayı güncellemesi ve coloros 7.2 geldi, kurdum. Sıkıntı sadece lite model de var biliyorum. -
telefon nasıl beğendiniz mi?
-
Evet, şu ana kadar her şey yolunda ve güzel. -
7.2 Aralık güncellemesi geldi en son. Bunları yapabilirsin sıkıntı yok hiç birinde. Ama ColorOs 11 den önce beklemeni öneririm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X