Şimdi Ara

Oppo Reno 4 [Ana Konu] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
31
Favori
104.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim cevabınız için.
  • Arkadaşlar merhaba reno 4 telefonda arama kaydı kullanabilen varmı acaba Türkiye romunda yoktur büyük ihtimalle ama farklı ülke romu kurup aktif etmek yada rom kurmak kolaymı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-138

Arkadaşlar merhaba reno 4 telefonda arama kaydı kullanabilen varmı acaba Türkiye romunda yoktur büyük ihtimalle ama farklı ülke romu kurup aktif etmek yada rom kurmak kolaymı
    Bildiğim kadarıyla; android 8 den sonra hiç bir arama kaydı düzgün çalışmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blacksea2601 B kullanıcısına yanıt

Cihaz içinde dahili var hocam her ülkede açık değil bizim ülkemizde de kapalı farklı rom kurunca açılıyor örnek Hindistan romu kurarsanız açılır rom kurmak kolaymı onun için sordum

• _MedicuS_ kullanıcısına yanıt

Hocam opponun mu xiaominin mi dokunmatik hassasiyeti daha iyi sence?

• Arkadaşlar m51 aldım, çok büyük geldi ekran ve kasası. Dolayısıyla daha küçük ve en az onun kadar iyi kamera performansı olan bir telefon arayışındayım. Realme 7 proya baktım çok kronik sorunu var deniyor. Reno 4 nasıldır memnun musunuz?

• Musab kullanıcısına yanıt
    Reno 4'ü bilmem de 11'leri ekran konusunda beğenmeyen çok insan gördüm. 12 serisi ile kıyaslayan çoğu kişi kötü diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 17 Ocak 2021; 22:6:0 >
  • M51 VE RENO 4 arasında kalmıstım bu akşam reno 4 siparişi verdim amazondan..

hakkımızda hayırlısı deneyimlerimi aktarıcam inş sıkıntısız gelir..

• Disturbed kullanıcısına yanıt
    Hocam Realme 7 Pro Hepsiburada'da stoklarda bitti. Vatan gibi yerlerden de o fiyata alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cglr57

M51 VE RENO 4 arasında kalmıstım bu akşam reno 4 siparişi verdim amazondan..

hakkımızda hayırlısı deneyimlerimi aktarıcam inş sıkıntısız gelir..

Yorumlarınızı bizimle paylaşın lütfen. Özellikle kamera konusunda. Bende bu 2 telefon arasında kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Hocam Realme 7 Pro Hepsiburada'da stoklarda bitti. Vatan gibi yerlerden de o fiyata alınmaz.

Realme 7 proda çok sorun var diyorlar açıkçası. Trde telefon üretime başlanacakmış o zamana kadar bekleyebilirim.

• Disturbed kullanıcısına yanıt

m51 i öncelikle neden eledim onu söyliyim büyük kalın ve kronik sorunları oldugu icin on kamera kırmızı renklerin tümünü pembe gösterdiği için birde cebe sıgmadıgı için.

7 pronun video cekim kalitesi berbat otesi

reno 4 ü cok arastırdım sükürler olsun ki bi sorun gözükmüyor hem zarif hemde foto kalitesi gayet güzel duruyor tel elime geçtiğinde sizlere paylaşıcam hissiyatımı ve ürünü.

• selamlar.

amazondan aldığım oppo reno 4 bugün elime ulaştı.artık ben de bir oppo kullanıcısıyım.telefonu birkaç gün kullandıktan sonra detaylı bir inceleme yapacağım.

• Merhabalar, dün telefonun siparişini geçtim. Bir iki güne elime ulaşır.

Yap veya yapma dediğiniz güncellemeler var mı acaba? İlk günden güncellemeleri yapıp pil konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorum.

@w00t. @forum13 @_MedicuS_ @zaferk_tr @kangaetemo

• AshtonKutcher kullanıcısına yanıt

hocam detaylı inceleme bekliyoruz pil performansını ve genel kullanıcı deneyimini merak ediyorum. birde sorum olacak galiba telefonda bildirim led i yok onun yerine her hangi bir ayar var mı menüde? ön kameranın etrafında ışık geçişi gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jimmy77 -- 20 Ocak 2021; 13:36:39 >
  • bozukparacorci B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben de biraz önce teslim aldım. İlk olarak aralık ayı güncellemesi ve coloros 7.2 geldi, kurdum. Sıkıntı sadece lite model de var biliyorum.
  • Cenkteas kullanıcısına yanıt

telefon nasıl beğendiniz mi?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Evet, şu ana kadar her şey yolunda ve güzel.
  • bozukparacorci B kullanıcısına yanıt

7.2 Aralık güncellemesi geldi en son. Bunları yapabilirsin sıkıntı yok hiç birinde. Ama ColorOs 11 den önce beklemeni öneririm.

• @w00t. @Cenkteas teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.