Şimdi Ara

Oppo Reno 4 [Ana Konu] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
31
Favori
104.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünkü güncellemeyi yaptım şarj daha iyi oldu gibi gece telefonu bırakıp sabah baktığımda daha az düşüş olmuş gibiydi.

Hafıza kartı almak istiyorum tavsiyeniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tardis* kullanıcısına yanıt
  • w00t. kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevap için 128 lik almayı düşünüyorum zaten ama bu biraz pahalı geldi samsung evo modeli nasıldır?

https://www.hepsiburada.com/samsung-evo-plus-128gb-100mb-s-microsdxc-kart-mb-mc128ha-tr-p-HBV00000VBJDH?magaza=PDAteknoloji

• Tardis* kullanıcısına yanıt

Samsung pro modelleri normal kartlara nazaran veya SSDlerde de durum aynı, çok daha güvenli ve uzun ömürlüdür. Ama dediğin Evo modeli de zaten çoğu piyasa ürününe göre çok kaliteli gözün kapalı alabilirsin.

Velhasıl samsung bu konuda gerçekten açık ara iyi Toshiba, Sandisk, Kingston gibi markalara göre. Kolay kolay bozulmuyor kartları. Bi anda kartı biçimlendirmek zorunda kalıp tüm verilerini kaybetmene neden olmuyor kolay kolay.

• Bu telefona umarım ColorOS 11 ile unutulan şifreyi oppo hesabı ile kurtarma gelir, şifreyi unuttum(benim hatam) servise göndermek zorunda kaldım umarım bu konulardaki eksikleri giderirler.
    Birde 28 Aralık(dün) tarihi ile ilgili gelen güncellemeyi yükleyenler, pilde herhangi bir performans artışı oldu mu ?
    Bilgilendirirseniz çok sevinirim

• Kingturkeyman kullanıcısına yanıt

Eskiden de akşam eve geldiğimde %50 civarında oluyordu, yine öyle. Varsa da öyle ahım şahım bir değişiklik olduğunu sanmıyorum. Ama kesinlikle öyle belirli bir azalma hissetmedim.

• w00t. kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim cevap için kısa zamanda hafıza kartı temin edeceğim Oppo Reno 4 [Ana Konu] 

Dün gece şarjı yüzde yüz yapıp güncelleme yaptim durum bu

Oppo Reno 4 [Ana Konu]

• Teşekkürler, reno 4 lite a olduğu gibi pili bitirecek bir güncelleme gelir diye bir korkum vardıda

Bunlar güvenlik güncellemesi pek etkili değil Lite modeli android 11 Güncellemesi aldı o yüzden şarj stabil olamıyor ama her geçen gün daha stabil olacaktır bizim reno 4 te android 11 Güncellemesi alınca şarj sıkıntısı çıkabilir Oppo Reno 4 [Ana Konu] 

• Bu güncelleme lite gibi değil ki. Onlar da hemn OS hem de android güncellemesi oldu ColorOs 7 den 11`e, android 10'dan 11`e. Bizimkisi sadece 300 MB güvenlik ve kararlılık güncellemesi.
    Bendeki durum da böyle

Oppo Reno 4 [Ana Konu]

• quote:

Orijinalden alıntı: 35ogi35

Merhabalar. Bu başlık altında ki ve Realme 7 pro altındaki tüm mesajları da okudum sanırım hem reno 4 hem de Realme 7 pro deneyimleme şansınız olmuş.Bir kaç sorum olacak cevap verebilirseniz çok sevinirim. Şuan yeni bir cihaz alma arifesindeyim bende ve bu iki cihaz arasında kaldım. Kullanmakta olduğum cihaz Meizu 16 th ve inceliği hafifliği gerçekten hoşuma gidiyor. Realme de ki 1mm kalınlığı elinize aldığınızda hissediyor musunuz? Daha önceden de sorulmuş arka kameralar Realme 1 tık daha iyi demişsiniz peki ön kameralarda durum nasıl 2. kamera etkisini olumlu yönde gösteriyor mu ? Son olarak oppo üst marka olmasından dolayı malzeme hissiyatı Realme ye göre farklı bir his veriyor mu yoksa ele alınca farkları yok mu ? benim için video tarafı pek önemli olmadığından ve realme forumunda bir kullanıcı gcam ile videoda ki ses sorununa çözüldüğünü söylediğinden pek sorun teşkil etmiyor. Hatta Realme benim için avantajları var fakat gündüz ve gece fotoğraf çekimlerinde ön arka kamera performansı benim için önemli. oppo reno 4 de öndeki 2. kamera derinlik sensörü sanırım ve portre fotoğraflarda kalitesini gösterebilir diye düşünüyorum.

Hocam kamera ile işim olmadığı için çok anlamam

net foto çekiyor mu çekiyor diye bakarım

bunun için youtube videolarına bakınız

benim için önemli olan kriterlere göre yorum yapayım

batarya 7 pro 500 mah fazla

hızlı şarj oluyor (65w süper ötesi birşey)

lakin 8.9mm ve 180 gr ağırlık

elinize reno 4 ü alınca fark ediyorsunuz

eski telim 9t pro idi. O da 180 gr civarında idi.

o zaman ağır gelmiyordu

taki reno 4 160 gr lık bir telefonu kullanlanmaya başlıyınca anlıyorsunuz

ayrıca reno 4 7.7mm kalınlığa sahip

yani ince bir telefon

reno 4 un bu artılarını kullanmasam farkına varmazdım

realme 7 pro da nfc olsa idi muhtemelen onu alırdım tabi reno 4 ün artılarını hiç görmeyerek

eğer nfc önemli değil, bir önceki teliniz kalın ağır ise (180gr, 8,9mm) realme 7 pro alın

bunu kalite anlamında fazlası var diye değil,

şarj hızı batarya gibi faktörlerden diyorum

materyal kalitesini çok incelemedim şahsen lakin reno serisi asıl marka olduğu için bir tık kalitelidir.

Ben herhalükarda kılıf ile kullanıyorum

• Google Asistan'ı kullanıyor musunuz arkadaşlar? Ok Google demeyi denedim de açılmadı bir türlü. Siri tarzı işlevsel ve seri bi uygulama ise kullanmak istiyorum.

• Yeni yılınız kutlu olsun

• Coloros 11 ve android 11 in alacağı tarih açıklandı mı arkadaşlar
  • Covannii C kullanıcısına yanıt

Hayır tarih belli değil.

• Redmi note 7 den bu cihaza gectim
    Cihaz cidden çok hafif ve estetik.
    Kamerası çok iyi diyemem ama idare eder.
    Bataryası,dolum suresi muazzam.
    Ekran muazzam

• scorpion3560 S kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun kamera konusunda çok fazla ayarı var bunları bilmek kurcalamak gerekiyor bir de kamera açılınca 48 MP çekim aktif olmuyor ayarlardan 48 MP çekimi aktif etmek gerekiyor extra HD ayari var uzman mod ayarı var çoğunu deneyemedim daha

• quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

Hayırlı olsun kamera konusunda çok fazla ayarı var bunları bilmek kurcalamak gerekiyor bir de kamera açılınca 48 MP çekim aktif olmuyor ayarlardan 48 MP çekimi aktif etmek gerekiyor extra HD ayari var uzman mod ayarı var çoğunu deneyemedim daha

O ayarlara nerden giriyoruz acaba

• scorpion3560 S kullanıcısına yanıt
    Oppo Reno 4 [Ana Konu]
    Oppo Reno 4 [Ana Konu]
    Oppo Reno 4 [Ana Konu]

48 MP için sağ en üstte 3 çizgiye basın sonra menü açılıyor 48 MP seçersiniz

Diğer ayarlar için fotoğraf portrenin yanında daha fazla yazan yere tıklayın ordan seçersiniz denersiniz

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.