MOBİL ANTİVİRÜS
Arkadaşlar herkese selamlar. Bilgili arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Mobilde en iyi ücretlide olabilir farketmez antivirüs programı hangisidir? Mesela telefona mesaj atıp linki tıkladığında telefonu ele geçiriyorlar. Banka vs hepsini boşaltıyorlar. Bunuda engelleyebilecek düzeyde bir antivirüs programı varmıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
TURKCELL ÇALIŞAN YADA ELÇİ KODU
Arkadaşlar acil fiyat şişirmeden öncelik çalışan kodu u olmak üzere çalılan yada elçi kodu lazım. Yardımcı olabilecek varsa lütfen acil pm.
PTTCELL BİZİM TARİFELER
Arkadaşlar pttcell yeni tarife çıkarmış. Ama yine ptt çalışan ve yakınlarına yönelik galiba daha önce kendi tarifelerine çalışan tanıdık vs olmadan geçebiliyorduk. Buda böylemi deneyimleyen ya da bilgisi olan varmı?
Koç ailem şifresi
Vodafone koç ailem şifresi olan varmı arkadaşlar olanlar lütfen iletişime geçebilirmi?
Vodafone koç ailem şifre
Arkadaşlar hattımı vodafone koç ailem tarifelerine taşımak istiyorum. Ancak şifre bulamadım. Bana yardımcı olabilecek biri ya da birileri varmı? Lütfen rica ediyorum.
TÜRK TELEKOM FATURASIZDAN FATURALIYA GEÇİŞ
Arkadaşlar bilgisi olan kişiler yardımcı olursa sevinirim. Sorum şu türk telekoma hattımı taşıyalı yaklaşık 20-25 gün oldu. Faturalı tarifelere geçmek istiyorum. Ancak bazıları 1 ay bazıları 3 ay sürenin geçmesi gerektiğini söylediler. Eğer 3 aysa hattımı tekrardan taşıyacağım. 1 aymı 3 aymı faturasızdan faturalıya geçmek için gereken süre?
TURKCELL ELÇİ YAKINI KODU OLAN VARMI?
Arkadaşlar elçi yakını şifresi için yardımcı olabilecek olan varmı? rica etsem bana ulaşabilirmisiniz?
VODAFONE TOPLAN GEL
Vodafone toplan gel devam ediyormu acaba? Devam ediyorsa bende katılmak isterim varsa kullanacak olan.
EŞ DOST YA DA KOÇ AİLEM ŞİFRESİ
Arkadaşlar merhaba elinde eş dost ya da koç ailem şifresi olan varmı bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba?
ÇOK ACİL EŞDOST ŞİFRESİ LAZIM
Arkadaşlar çok acil eşdost şifresi lazım yardımcı olacak var mı acaba?
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 107
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.233 (Bu ay: 143)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar