Şimdi Ara

MOBİL ANTİVİRÜS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selamlar. Bilgili arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Mobilde en iyi ücretlide olabilir farketmez antivirüs programı hangisidir? Mesela telefona mesaj atıp linki tıkladığında telefonu ele geçiriyorlar. Banka vs hepsini boşaltıyorlar. Bunuda engelleyebilecek düzeyde bir antivirüs programı varmıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bitdefender Mobil Security tavsiye ederim şu an cep telefonumda onu kullanıyorum çok memnunum pile etkisi yok denecek kadar az bir çok alanda koruma sağlıyor (Bankacılık işlemleri, internet, e-mail trafiğini kontrol etme, sosyal ağları vb )Arayüzü çok sade güvenlik konusunda da AV TEST tarafından 2023 yılının en başarılı mobil security ödülünü aldı ayrıca Kaspersky Mobil Security de çok başarılı Bitdefender dan bir artısı VPN sınırsız olması onu da tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 12 Mayıs 2024; 23:34:6 >
  • tarik1968 kullanıcısına yanıt
    Vpn sınırsız olması ne demek?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zafermahmut86 kullanıcısına yanıt

Bitdefender mobil security de günlük 200Mb Vpn sınırlaması varken Kaspersky de Vpn ile bağlanmada sınır yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 28 Ekim 2024; 16:29:0 >
  • tarik1968 kullanıcısına yanıt
    Bitdefender da çok pahaliymjs hocam ya

• zafermahmut86 kullanıcısına yanıt

Malesef öyle ben uzun süredir hem bilgisayarda hemde mobilde Bitdefender kullanan birisiyim şu an kullanma süremin bitmesine zaman var ama süre bittiğinde bende Bitdefender lisans alamam muhtemelen Kaspersky'e geçiş yaparım tabii o zaman kadar Kaspersky de fiyatlarını artırmazsa.

• Kaspersky.

1 3 5 10 20 al, her cihazda kullan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Antivirüs Önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Mobil uygulama yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaspersky play Store'dan kaldırıldı ki.

• Yok mudur APK'sı, resmî?

• Samsung telefonların Galaxy Store uygulamasından Kaspersky Security'i indirebilirsin diğer markaların da bu tür uygulamalarından indirilebilinir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 1 Kasım 2024; 7:54:23 >
  • cafyon C kullanıcısına yanıt

Burdan istediğin yerden indirebilirsin,10 cihaz alınınca ucuza geliyor,Bilgisayar,Tablet,telefon istediğine kurabiliyorsun.

MOBİL ANTİVİRÜSwww.kaspersky.com.tr
    Kaspersky Mobile Device Security - Güvenebileceğiniz akıllı telefon koruması | Kaspersky
    https://www.kaspersky.com.tr/mobile-security

MOBİL ANTİVİRÜS

MOBİL ANTİVİRÜS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 24 Kasım 2024; 20:39:54 >

• grubunda yer mevcut olan var mı 1 cihaz için?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.