|
Oppo Reno 4 [Ana Konu] (13. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim az çok kafamda oturuyor videolarda da izlediğim kadarıyla kamerası rakiplerine göre de gayet iyi performans sergiliyor .. Ön kamerasından memmun musunuz? Özellikle Kapalı ortamlarda ki performansı nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ön kamera en az arka kamera kadar iyi diyeyim kısaca, detaylar falan muazzam, tüm kameraların gece performansı da yerinde ayrıca -
Ozaman şuan fiyatının bir nebze yüksek olduğu zamandayım bir miktar takip de kalıp indirim falan kovalayayım.. Teşekkür ederim cevaplarınız için
Teşekkürler cevaplarınız için en azından merağım giderildi :) İyi geceler diliyorum
Arkadaşlar bu telefonda konum açıkken üst bildirimde görünmüyor, farkettiniz mi?
Ille de bildirim çubuğu indirmek gerekiyor.
Mobil veri, wifi, Bluetooth, hatta kulaklık takılınca kulaklık ve alarm kurulmuşsa alarm simgesi duruyor ama konum açıksa konum orada olmuyor
Ben böyle saçma birşey görmedim ya
Evet bende kontrol ettim herhangi bir işaret çıkmıyor tasarruf etmişler simge koymayarak hep bizi düşünüyor bu firma
Android 11 yarın başlıyor mu -
quote:
Orijinalden alıntı: w00t.2 gün sonra Android 11 dağıtılmaya başlanacak Reno 4 için.
O zaman başlar bana niye gelmedi, sana geldi mi diye mesajlar :)
Fırında öncesi sessizlik bu
Hocam bir de niye fırında öncesi sessizlik güveç öncesi sessizlik olmaz mı
A72 için bile bugün başladı Kazakistan'da. Yarın da Reno 4 için başlayacak 10 küsür ülke için. İçerisinde Türkiye yok ama çok uzun sürmez gelmesi.
Konumu kullandığında işaret çıkıyor, kullanan uygulama yoksa çıkmaz -
İstanbul da yaşıyorsanız. Getir uygulamasını yükleyin ve kullanın lütfen.
Bakın bakalım yine de aynı tezinizi savunacakmısınız..
Alarm uygulaması kurulu, ve saatler sonra alarm çalacak. O zaman alarm simgesi de orada durmasın, çalmasına yakın görünsün, yada alarm çalınca görünsün dimi..
Benim kastım, söylemek istediğim şudur arkadaşlar, Konumu açmışım. Ve unutmuşum örneğin. Pilim de hızlı bitiyor. Anca araştırma yaparsan göreceksin konumunun açık kaldığını, oysaki konum arka tarafta açık! Gps ler aktif. Ama orada açık olan şeylerin simgesi görünür,oranın amacı budur.
Ve siz kalkmış konum kullanınca simge orada yer bulur diyorsunuz.
Ee o zaman İnternete girmiyorum diyelim Yalnızca ekrana bakıyorum, o zaman mobil veri simgesi de görünmesin şebekenin üzerinde,nede olsa İnterneti kullanmıyorum(sizin mantığınıza göre)
Bende konum açılmışsa orada işarette çıkmalı diyorum. Daha önceki telefonlarımda da bu şekildeydi. Yani bunun uygulama kullanımı ile alakası yoktur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir sürü cihaz kullandım sizin bahsettiğiniz gibi bişeye hiç rastlamadım, eski android sürümlerinde öyle olabilir belki, şuan ki güncel cihazlarda bahsettiğiniz gibi bişey yok, konumu o an kullanan uygulama varsa yukarda simge çıkıyor, konum açık olsa dahi o an uygulamalar tarafından kullanılmıyorsa işaret çıkmıyor, bu telefona özgü bi durum değil -
Eşimin xiaomi telefonuna baktım onda da bahsettiğim gibi, konum açık ama yukarıda işaret yok, konum kullanan uygulama açınca hemen işaret geliyor yukarı -
Herkes başka başka düşünüyor tabi. Bana kalsa keşke üst barı özelleştirme olsa da wifi, Bluetooth, volte işaretlerini kaldırabilsem. Nasılsa hiç kapatmıyorum onları. Üst taraftaki kalabalık sinirimi bozuyor.
Haklısın dostum..
Ama gerçekten bu durum bana enteresan geliyor.
Nfc ve Bluetooth örneğin, açar açmaz ve kapatana kadar da simgesi orada duruyor.. Herhangi bir transfer veya alışveriş işlemi yok ama yinede orada ve açık olduğunu bize gösteriyor.
Bazı yerlerde okudum daha çok epey sitesinde yorumlarda gözüme çarptı ortam ışığı ayarı açıkken biraz ekran parlaklığını sacmaladigi sizde bir sorun var mı bende böyle bir sorun olmadı.
Sorun olmadı bende de
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X