|
Oppo Reno 4 [Ana Konu] (11. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tardis*Benim telefona coloros 7.2 sürümü güncelleme geldi hala yapmadım erteliyorum o biraz şarj ömrünü azaltıyor dediler ne kadar doğru bilemiyorum siz yaptınız mı?
yaptım once deseniz yapmazdım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: forum13
Arkadaşlar instagram uygulamadan atma sorunu var mı sizde deEvet benimde instagramdan atma durumu var ama bu sorun bazı telefonlarda varmış facebook grubunda herkes şikayet etmiş başka modellerde de bu durum var
quote:
Orijinalden alıntı: koray_93Teşekkürler, taksitli alan arkadaşlar konuyu yeşillendirebilirse aslında çok iyi olur...
Telefon nasıl bu arada Iphone 8'den geçmeyi düşünüyorum.Realme 7 pro ile arasında kaldım.
ben taksitli aldım ama simdi kalkmış taksit, baska ürünlerde varsa bilmiyorum bakmak lazım. normalde yasal bir iş değil bu, yapamamaları lazım.hikmeti nedir bilmiyorum ama iyi işime yaradı.
realme 7 pro yu testlerini izledim pek başarılı degildi onerilmiyordu, o yuzden reno 4 aldim ama kamerasi daha iyi oldugunu bilsem reno 4 pro alabilirdim. bunun foto netligini pek begnmedim ama prosu nasıldır bilmiyorum belkide aynıdır ki zaten cok pahali 5500tl ye ciksam tercihlerim değişirdi.
genel olarak guzel cihaz oneririm, ama keske 3700 değilde 3000lere daha yakin seviyede bir fiyati olsa..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim şu an düzeldi galiba ınstagramda gezdim bir atma durumu olmadi
Hocam reno 4 pro almak güzel olurdu ama 4 ile aynı seviyede değiller o kadar para verdikten sonra başka tercihlerinde olabilirdi reno 4 kendi seviyesinde bence çok iyi iphone 11 yada 12 ile kıyaslamak olmaz aynı seviye telefonlar değil sonuçta
evet son sürümdeyim
Taksitli alma şansımız olsa evet güzel olabilirdi ama yine de HB'den Realme 7 Pro mu yoksa Amazondan Reno4 mü konusunda Amazon'un satıcı olması sebebiyle Amazon bi tık öne çıkıyor bende.
Realme 7 Pro'da video çekerken ekran kararması problemi var bazı arkadaşlar sorun düzeldi diyor ama tam bir netlik yok gibi. Reno 4 pro konusunda ise, ben o fiyat baremine çıktığımda sanırım Samsung Fan Edition'a yönelirdim diye düşünüyorum.
Dün Mediamarktta Realme 6 pro ve 7 Pro'yu canlı olarak test etme şansım oldu.6 proda 90hz ekran yenileme olması gerçekten avantaj benim de aklımı karıştırmadı değil ama sonuçta Amoled'de karar kıldım.
Amazon'daki Reno4 fiyatlarına gelecek olursak World karta 75 TL puan avantajı var ama belki bir indirim gelir diye de bekliyorum acelem yok şuanda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_93 -- 18 Aralık 2020; 20:24:55 > -
Amazondan 6 taksitle aldım 1 hafta oldu bence gayet güzel başaralı derli toplu bir cihaz. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: vagus35
Amazondan 6 taksitle aldım 1 hafta oldu bence gayet güzel başaralı derli toplu bir cihaz.Hayırlı olsun herkes memnun gidiyor galiba konuya yazan olmuyor gerçekten güzel bir telefon pek duyulmadığı için sadece tereddüt oluyor herkeste
Denedim bende ama bir sorun olmadi indirme ve ekstre açma işlemini sorunsuz yaptı ancak çok kötü bir posta programı yapmışlar google gmail programı çok daha iyi ben telefonun postasinda hotmail hesabimi actim arada kullaniyorum
Bende de sorun yok,yani indirmesine indiriyor.. Fakat yazılar çince, altında ise Türkçe yazıyor.Bu bir yazılım hatasıdır işte.
Yıl olmuş bilmem kaç,paralar fiyatlar astronomik ama gel görki telefonun kendi üstündeki en basit bir uygulama böylesi hatalı...
Sizde bu posta servisinde durum nedir? İndirmr yaparken aynı uyarı ekranını alıyormusunuz,yoksa bana mı özgü bu durum?
Bende her şey Türkçe yazıyordu bir cince bir şey görmedim
Normal modda resim çekerken sahnede kişi olursa otomatik portre moduna mı geçiyor sizde de -
Daha kamerayı deneyemedim malesef karantinadaydım evden çıkamadım yarından sonra denemelere başlarım
Geçmiş olsun -
Teşekkür ederim
https://drive.google.com/file/d/13IUl5yEHR_RMCbrAd8gR9rNUBuY5hgcS/view?usp=drivesdk
telefon durduk yere böyle oldu yav aklım çıktı. zat zor yeniden başlattım da kendine geldi
Geçmiş olsun dostum..Belliki bu Oppo da birşeyler rayına oturana kadar canımızı daha çok sıkacak..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X