Cihaz neydi bide başlık ve kablo orijinal mi? |
Oppo Reno 4 [Ana Konu] (79. sayfa)
-
-
Hepsi orjinal model reno 4
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Az önce yeni bir güncelleme geldi telefona arkadaşlar
Nedir bu bilen var mı (belki bu vesileyle canlanır buralar)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben proyu guncelledim bi yenilik fark etmedim
Saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar
Hatta uğraşımıyorlar bile.
Ekranın en üstüne saç teli kalınlığında çizgiye ne gerek var.. Ekranın en altında iki kalın çizgi.
Bir bildirim ışığını getirtemedik şunlara yanarım ona yanarım. Ya parmak izinin simgesi yanıp yanıp sönsün yada ön kamera çevresindeki ışık bildirim varsa yanıp yanıp sönsün dedik, herifler inat etti, yapmıyorlar. Boş beleş ne varsa onunla Haşır neşirler
Güncelleme sonrası şarj tüketimi kesinlikle hızlandı.
Merhaba dostlar Facebook ve whatsapp üzerinden indirdiğim word dosyaları neden bin olarak iniyor. Bin e dönüştüğü için word wps Office açmıyor doğal olarak
Bazen Kilidi açıp telefonu açtığımda ana ekrandaki widget lar silinip tekrar yükleniyor gibi oluyor ,sebebi ne olabilir acaba? Uykudan uyanıyor tekrar yükleniyor gibi
Android 12 ne zaman gelecek bu telefona acaba
AONUnitserver isimli uygulama fena sömürüyor. Denk geldikçe kapatın...
-
Oppo kullanıyorum.fotograflar 3/4 formatında çekiyor tam ekran nasıl yapacam bulamadım
Merhabalar
Kamerayı açınca sağ üstteki 3 çizgiye basın, üstte açılan yerin en solunda çerçeve yazan yer var oraya tıklayın istediğiniz formatı seçebilirsiniz
Kamerayı açın , üstteki tek çizgiyi aşağı kaydırın orada çerçeve seçeneğini ve diğer bir kaç ayarı göreceksiniz
Oppo reno 4 pro için kameradan mutlu değilim google cam falan oluyor mu acaba bu telefona
Şubat 2022 gözüküyor oppo renk 4
Dh forum mesajları gelmiyor. Sizde durum ne
Acaba günceleme mi geldi uygulamaya ya da ayarlardan bildirimleri yanlışlıkla kapamış olabilir misiniz
Widget çok az telefonda çok kotu umarım 12 ile gelir
Çentikli,delikli tasarımları sevmiyorum ama bu telefonu alsam çentik gizleme programı sayesinde kameraları gizleyebilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X