Şimdi Ara

Oppo Reno 4 [Ana Konu] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.704
Cevap
31
Favori
104.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, metro dan çıkınca internet kapalı, anca mobil veriyi (4g) açıp kapatınca geliyor. Hatta arada bir 1 saat bekliyorum gelir mi diye, açıp kapatmadan gelmiyor. Şebeke problemi mi ayarlar ile ilgili bi sorun mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 29 Eylül 2021; 9:28:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama performans olarak bir tık yukarı çıktımış durumda son güncellemeden sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oppo reno 4 e güncelleme mi geldi. kontrol ediyorum ama benim telefonda gelen bişey yok

• Beyler 4 proyu yeni aldım bugün geçti elime direk güncelleme var coloros ve android isletim sistemi güncellemesi yükleyen var mı?

• Sevgili arkadaşlar bir sorum olacak oppo reno 4 kullanıcısiyim bu saklama alanında diğer bölümü 40 GB hafıza kaplıyor ön bellek temizledim veri sildim ne yaptıysam düşüremedim bir bilgiisi olan varsa beni aydınlatabilir mı??

• pestenkerani26 P kullanıcısına yanıt

Ben de 15 GB. Sendeki durumda bir anormallik ver. Diğer kısımda neler saklaniyor bilmiyorum.

Daha komik tarafı telefonun kamerasını her actigimda hdr aktif durumda ve hdr acikken cekilen bütün fotoğraflarda renkler patlıyor, ortaya doğallıktan eser kalmamis renk cümbüşü ile bezenmis kareler çıkıyor. Ben neden kamerayı her açtığım da hdr efektini kapatma mecburiyetin olayim ki? Bu durum çok can sıkıcı.

• SaMueL 19.o7* kullanıcısına yanıt
    Kameradaki durumu fark edemedim fazla kamera kullanmadığım için olabilir bu depolama konusunda da sanırım resetlemekten başka çare yok bir de onu deneyeceğim

Sanırım en anormal olan benim diğer kısmında 18 mb gösteriyor saklama alanında

• vforfreedom kullanıcısına yanıt

Bu cihazlar orta seviye ne pişman ettirecek ne de memnun edecek cihazlar , oneplus 8T 4300 e sıfır satılıyor düşünmeden onu alın.

• Mertccc M kullanıcısına yanıt
    Sanırım ben sorunu çözdüm dün gece dosyalara girdim gizli dosyalar da dahil bütün dosyalar baktım bir de ne göreyim sevgili telegram uygulamasi 26 GB video 5 GB görüntü verisi indirmis su an 40 GB'dan 10 GB 'a indir sanırım bu da normal diğer uygulamalarin verileri diye düşünüyorum

O da gerçekten anormal hiç uygulama oyun falan kurmadın mı??☺️

• __nikolaus__ kullanıcısına yanıt

Hocam çok oldu 8t çıkalı. ben 9 pro almak istiyorum

• Selamlar CPH2113_11_C.41 numaralı 871 MB boyutunda bir güncelleme geldi. Özellik olarak;

Güvenlik
    • Sistem güvenliğini artırmak için Eylül 2021 Android güvenlik yamasını içerir
    RAM genişletme
    • RAM genişletme özelliği ekler: Artık sistem akıcılığını artırmak için saklama alanının bir kısmını "Ayarlar - Telefon hakkında - RAM" menüsünden RAM'a dönüştürebilirsiniz. (Yalnızca dahili saklama alanı 128 GB veya daha yüksek olan telefon modellerinde bulunur.)

Benim verilerin çoğuda telegram sayesinde olmuş şimdi fark ettim. Birde iyi bakın bende Adobe Acrobat var ve Office uygulaması onlar çok indirmiş. Onları sildim şimdi yer açıldı

• Ram genişletme gerçekten güzel bir olay. Yanlış hatırlamıyorsam 8 GB ram olan cihazlarda 1.5-2 GB kadae ram arttırabiliyor

• Fotoğraf cekimlerimde kalıcı bir şekilde hdr yi kapatamadigimiz gibi güç tasarrufunu kapattiktan sonra örneğin ekran kapanma süresi 30 saniye ise pat telefonu 15 saniyeye alıyor ekran kapanma süresini. Hayır onu istesem zaten kendim yaparım. Neden her defasinda fabrika ayarlarindaki 15 saniyeye dönüyorsun.

Umarini bunu duzeltirler ve geribildirimleri dikkate alirlar.

• SaMueL 19.o7* kullanıcısına yanıt

Hocam android ve coloros hangi sürümünü kullanıyorsunuz

5 GB kadar artırılabiliyor.

Oppo Reno 4 [Ana Konu]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Hocam RAM genişletme haricinde, gözünüze çarpan ekstra bir yenilik, bug vs. var mı? Şu sıralar WiFi erişimim olmadığı için güncelleyemedim henüz.

• kaanowski_ K kullanıcısına yanıt

2 gün önce güncelledim. Herhangi bir hata veya hızda bir değişim gözüme çarpmadı. Ana ekrana dönme animasyonu ve ses menüsünün açılma animasyonunda minik dokunuşlar var. Tam ekran görüntüsü alınca çıkan kaydırma ve paylaşma seçenekleri eskiden sadece ikon şeklinde iken şimdi kaydır ve gönder yazıyor. Bildirim varsa üstten çektiğinizde altta bildirimi kapatma simgesi (X) çıkıyor. Başka bir değişim göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 11 Ekim 2021; 14:46:5 >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.