< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Oppo Reno 4 [Ana Konu] (76. sayfa)
-
-
Vay be Mart ayında 3.300 TL civarına almıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar
Telefonun üzerindeki orijinal ekrsn koruyucuyu değiştiren var mı? Yada kırılmaz cam kullanan?
Benim telefonun uzerinde gelen ekran koruyucu bir kac darbe almış değiştirmek istiyorm
İçinizde bunu yapıp aldığı üründen memnun kalan var mı?
Ben... Tam kaplayan nano ekran koruyucu aldım. İnternetten almadım ancak aynısını görmüştüm internette. Selfie kamera boşluğu yok bu arada.
16 ekim yeni arayüzü güncelleme geliyor, umarım bize de en kısa zaman ulaşır.
Telefonunuzda hangi takvim uygulamasını kullanıyorsunuz Google takvim dışında
Arkadaşlar Merhabalar,
Telefonu ilk aldığım zaman üstünde bulunan android ve coloros ile birlikte kullandım. Hiç bir güncelleme yapmadım 6 aydır. Yeni Android ve coloros sürümleri yapmanın ekstra bir artı yönü var mı ? Ya da ilk sürümde devam edeyim mi
Bu telefonda bildirim ışığı olmaması ve bildirim ışığı adı altında sadece bir kere çalışan şu ekran aydınlatması gerçekten canımı sıkıyordu, ki bu basit şey aslında bizler için baya önemli her nekadar onemsemesekte! Bu durumu oppo tr ye defalarca ilettim değerlendirmeye alacağız dediler vs. Ben de geçen gün twitter dan oppo ya oppo global e ayrı ayrı bu durumu belirttim.
Bildirim ışığı telefonda yok fakat on kamera çevresinde yanan ışık yada ekrandaki parmak izi simgesi bildirim ışığı yerine kullanılabilir, ara ara yanıp sönmesi yazılımla çok basit bir şekilde mümkün kılınabilir yönünde tavsiyemi ilettim, gayet anlayışlı karşıladılar. Sizler de bunu yapmak isterseniz, bir mesaj yazmak, buyrun adresleri @oppo @OPPOCareGlobal
Böylelikle geri dönüşlerimizi görürler. Yalnız bildirim ışığı değil belki başka konularda da geri dönüşler yapmak ister, çözümler sağlamalarına katkıda bulunabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim. Ben de internetten tam kaplayan nir erkan koruycu almıştım, kenar çerçeveleri siyah olan sekilde, telefonun üzerinde denediğimde ekrandan bir milim falan çaldığını görünce ve kamera boşluğuda olmayınca uygulamadan geri iade etmiştim. Şimdi görselinde kamera boşluğu olan bir koruycu buldum ve sipariş ettim, henüz gelmedi bakalım sonuç nasıl olacak.
Bu konuda bir kaynak var mı dostum? Görseli merak ettim doğrusu ve dediğin tarihte çıkacaksa bize gelmesi yine baya bir zaman alacaktır sanırım malum, bu duruma güncellemelerin gec gelmesinden baya bir tecrübe ettik🙂
Beyler 4 yıldır op5 kullanıyorum. Bu cihazı almayı düşünüyorum ne dersiniz ? oppo reno 4 pro işimi görürmü. kriterim şarj ve mükemmel olmasa da kamera. Zaten oyun vs oynamam. Stabil , ön kamerası iyi , arka kamerası orta ve üstü olan günü rahat çıkaracak bir telefon arıyorum
-
Coloros 12 yi güncellemeyi alacak mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konu ölmüş. Cevap veren de yok
-
Hocam merhaba
Oppo 4 için cevaplayacak olursam (aralarında çok fark yok zaten dünya kadar)...
Baştan şunları yazayım en azından foruma bakan ve faydalanmak isteyen arkadaşlar da okur.
10 seneyi geçti iPhone kullanıcısıydim, iPhone 3GS ile serüven başladı ve iPhone X'te son buldu. Benim için ana kamera önemliydi ve uygun orta segment aradığım için bu telefona geçtim.
1) kamera mükemmel değil, çok iyide diyemem. Orta sınıf diyebilirim
2) ben oyun oynamıyorum. mail, YouTube, gazete ve makale okuma, forumlar, borsa,whatsapp, bip, ekşi sözlük aktif kullanıyorum. Sabah evden dolu çıkarsam genelde ortalama gece bile gelsem şarjım oluyor. Ortalama ekran açık süresi 5-6 saat buluyor, şu an baktım 9:30 saat önce şarj etmişim telefonu ve 5:29 saat ekran açık süresi var ve %34 şarjım kalmış. Bana fazlasıyla yetiyor. Sadece 4.5 G ile kullandım interneti, wifi ile kullanımda şarj daha uzun gidiyor. Oyun oynanırsa daha hızlı biter diye düşünüyorum.
3) whatsapptan görüntülü görüşmede kim nederse desin kötü görüntü bana göre (iPhone da daha iyiydi sanırım ios ile ilgili)
4) malum Instagram fotoğraf paylaşımında çoğu android telefonda görüntü kalitesi düşüyor bunu bilin.
5) stabilize konusunda sıkıntı yaşamadım 6 aydır ama bazen forum sitelerine yazarken (chrome kaynaklı diye düşünüyorum, bazı arkadaşlar operada bu olmuyor demişti forumda) klavye ve ekran donuyor, tekrar en alt sol sanal tuşa basıp sayfaya dönünce düzeliyor. Her zaman değil, nadir..
6) oppo renk 4 pro kavisli ekran olduğundan tercih etmedim, hatta Samsung S serileri bakmıştım ve kavisli ekran tamiri çok pahalı düz ekrana göre fiyat farkı var. Özellikle telefonu düşüren biri olarak yanal carpmalarda telefon düz ekran kadar korunmaz koruyucu olsada. Kalın bir koruyucu kullanmak gerekir ama bu sefer telefon çok kaba olur diye düz ekran seçtim Reno 4 olarak.
7) ekrani bana göre güzel ve doygun renkler.
Bana sorarsanız tekrar alacak olsan alır mısın, almam açıkçası. Tekrar bir telefon alacak olsam iPhone 11(ekran kalitesi oppo Reno 4 serisi gibi iyi değil ama idare eder) ve üstü bakarım. iPhone 12 ekranları daha canlı ve güzel geldi bana.
Tabiki her şey maddiyatla alakalı. Kısacası çok büyük beklentilerin yoksa iş görür parasına göre.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MertcccHocam merhaba
Oppo 4 için cevaplayacak olursam (aralarında çok fark yok zaten dünya kadar)...
Baştan şunları yazayım en azından foruma bakan ve faydalanmak isteyen arkadaşlar da okur.
10 seneyi geçti iPhone kullanıcısıydim, iPhone 3GS ile serüven başladı ve iPhone X'te son buldu. Benim için ana kamera önemliydi ve uygun orta segment aradığım için bu telefona geçtim.
1) kamera mükemmel değil, çok iyide diyemem. Orta sınıf diyebilirim
2) ben oyun oynamıyorum. mail, YouTube, gazete ve makale okuma, forumlar, borsa,whatsapp, bip, ekşi sözlük aktif kullanıyorum. Sabah evden dolu çıkarsam genelde ortalama gece bile gelsem şarjım oluyor. Ortalama ekran açık süresi 5-6 saat buluyor, şu an baktım 9:30 saat önce şarj etmişim telefonu ve 5:29 saat ekran açık süresi var ve %34 şarjım kalmış. Bana fazlasıyla yetiyor. Sadece 4.5 G ile kullandım interneti, wifi ile kullanımda şarj daha uzun gidiyor. Oyun oynanırsa daha hızlı biter diye düşünüyorum.
3) whatsapptan görüntülü görüşmede kim nederse desin kötü görüntü bana göre (iPhone da daha iyiydi sanırım ios ile ilgili)
4) malum Instagram fotoğraf paylaşımında çoğu android telefonda görüntü kalitesi düşüyor bunu bilin.
5) stabilize konusunda sıkıntı yaşamadım 6 aydır ama bazen forum sitelerine yazarken (chrome kaynaklı diye düşünüyorum, bazı arkadaşlar operada bu olmuyor demişti forumda) klavye ve ekran donuyor, tekrar en alt sol sanal tuşa basıp sayfaya dönünce düzeliyor. Her zaman değil, nadir..
6) oppo renk 4 pro kavisli ekran olduğundan tercih etmedim, hatta Samsung S serileri bakmıştım ve kavisli ekran tamiri çok pahalı düz ekrana göre fiyat farkı var. Özellikle telefonu düşüren biri olarak yanal carpmalarda telefon düz ekran kadar korunmaz koruyucu olsada. Kalın bir koruyucu kullanmak gerekir ama bu sefer telefon çok kaba olur diye düz ekran seçtim Reno 4 olarak.
7) ekrani bana göre güzel ve doygun renkler.
Bana sorarsanız tekrar alacak olsan alır mısın, almam açıkçası. Tekrar bir telefon alacak olsam iPhone 11(ekran kalitesi oppo Reno 4 serisi gibi iyi değil ama idare eder) ve üstü bakarım. iPhone 12 ekranları daha canlı ve güzel geldi bana.
Tabiki her şey maddiyatla alakalı. Kısacası çok büyük beklentilerin yoksa iş görür parasına göre.
Çok teşekkür ederim. Peki reno 5 konusunda fikriniz nedir. Param olsa oneplus 9 alıcam ama çok pahalı
-
Reno 5 ile Reno 4 pro arasında yanlış hatırlamıyorsam çok büyük farklar yok. Reno 5 arka ve ön kamera farkı var ama iki telefonda OIS yok kameralarda.
Bütçenize uygun olan her zaman en doğru seçim olur.
Kapalı ekran hareketlerinden daha önce aktif ettiğim O çizerek kamera açma ve V çizerek el feneri açma modunu bir türlü kapatamıyorum çünkü o menü değil başka bir menü penceresi açılıyor ve kapat imgesi ortada yok.bilen varmı?
Ayarlar /Kolaylaştırıcı Araçlar/El ve telefon hareketleri/Kapalı ekran hareketleri diyor ve menü karşınıza çıkmıyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: artakalanAyarlar /Kolaylaştırıcı Araçlar/El ve telefon hareketleri/Kapalı ekran hareketleri diyor ve menü karşınıza çıkmıyor mu?
Tüm izinleri açmak gerekiyormuş açınca menü geldi kapattım.
Son güncelleme ile performans durumu ne oldu deneyen var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X