Şimdi Ara

Oppo Reno 4 [Ana Konu] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
30
Favori
104.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sedat.

Biraz detayını soracağım ama, telefon açık kapalı farketmeksizin yine de süre olarak hızlı şarj ile en uzun 50 dk'da mı şarj oluyor ? ? Yoksa hızlı şarj açık iken, telefon açık kapalı farketmeksizin yine de azami 50 dk da mı şarj ediyor.. ?

Eğer anladığım gibiyse o zaman tahminen hızlı şarj ile 65 wattla şarj ederken, hızlı şarj kapalıyken telefon 35 watt ile şarj oluyor.. ? 65 watt ile en son inceleme videolarını izlediğimde 35 dk'da full şarj oluyordu ama hızlı şarj kapalıyken de 50 50 dk'da şarj ediyorsa bu çok iyi.. Boş yere bataryayı yormamış oluyoruz o halde..

Yada ben tümden yanlış anladım..  

Buna şu yüzden taktım biraz, daha öncelerden hızlı şarjın batarya ömrünü çokta etkilemeyeceğini düşünürdüm ancak geçen youtube'da bi video izledim ve SÜREKLİ hızlı şarj olan telefonun 6 ay sonraki batarya kullanım süresiyle, çok gerekmedikçe hızlı şarj kullanılmadan şarj edilen AYNI telefonun 6 ay sonraki batarya ömrü arasında tam 2-3 saat fark vardı.. Hızlı şarj resmen bataryadan 3 saate yakın kullanım süresi kısaltmişti. Videoyu tekrar bulursam eklerim.

Alıntıları Göster

Merhaba,

Evet açık ya da kapalı fark etmeksizin ortalama dakika değeri o. Ha arada 2,3 veya 5 dk oynadığı zaman dilimi de oluyordur ama bunun bir rutini yok. Telefonun kendi adaptörü ile test edilmiş değerler bunlar, daha düşük bir amperli adaptör ile ne olur bilemiyorum. Youtube veya başka mecralar içerisinde ömrü etkileyen diyen de çok, etkilemeyen diyen de.  

• Reno 4 ekran koruyucu alan oldu mu? Baktıklarımın çoğu ya ekranı kaplamıyor yada kamera deliği yok. Kutudan çıkan orjinal ekran koruyucuyu bulabilir miyim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

Reno 4 ekran koruyucu alan oldu mu? Baktıklarımın çoğu ya ekranı kaplamıyor yada kamera deliği yok. Kutudan çıkan orjinal ekran koruyucuyu bulabilir miyim acaba

Bu konuda bende öneri bekliyorm, telefoncuda taktırdm bir tane sağdan sukoy verdi açıldı sağ taraf

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenkteas

Merhaba,

Evet açık ya da kapalı fark etmeksizin ortalama dakika değeri o. Ha arada 2,3 veya 5 dk oynadığı zaman dilimi de oluyordur ama bunun bir rutini yok. Telefonun kendi adaptörü ile test edilmiş değerler bunlar, daha düşük bir amperli adaptör ile ne olur bilemiyorum. Youtube veya başka mecralar içerisinde ömrü etkileyen diyen de çok, etkilemeyen diyen de.  

Alıntıları Göster

Cevap için teşekkürler.. Bir kaç gündür çeşitli yabancı kaynakları ve özellikle bunu araştıran siteleri incelemecileri araştırdığımda şunu gördüm sürekli ve sürekli hızlı şarj kullanımı bataryanın cidden ömrünü tüketiyo, ama şöyle bir durum var ki onu da 2 yönlü yazacağim.. "Ben telefonu alırım, resmi garantisi bitene kadar telefona asla dokundutmam" diyen için evet batarya ömrü 1 sene boyunca hep hızlı şarj kullanımında neredeyse 2 3 saat ömründen götürüyo, ekran süresi ilk zamanlar 10 saat gidiyosa 1 sene sonunda bu süreler 6-7 saatlere inebiliyor, bir de bunu eksta 1 sene daha kullanım için düşünüldüğünde batarya ciddi oranda ömrünün yarısını yemiş oluyor zaten.. Kullanıma göre bu süre değişir tabii ki..

Ama "Hızlı şarjdan vazgeçemem, her sene sonunda rutin şekilde öyle yada böyle parasını verir bataryamı zaten yeniletirim " diyen için sorun yok.. O zaman geriye sadece keyifle kullanmak kalıyor ki ben bunu yapma tarafındayım.. Batarya fiyatlarına da baktım işçilik dahil 250 ila 350 TL arası değişiyor.. Ben çoooook daha üst fiyatlarda bir şeyler bekliyordum ama değilmiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenkteas

Merhaba,

Alıntıları Göster

Merhaba Hızlı şarj nasıl kapatılıyor acaba?

• striven S kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Ayarlar kısmında öyle bir şey göremedim ama siz de bulursanız kapatmayın bence. :)

• ProduceR. kullanıcısına yanıt

Ota boka konu açan site sakinleri pro 4 için açmamış çok garip ya

• Merhaba arkadaşlar

Oppo reno 4 cihazım şarja taktigimda normal şarj yapıyor. Vooc Hızlı şarj yapmıyor. Nedeni ne olabilir acaba. Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: rawkid2

Hocam sayılar sizi yanıltmasın. Huawei'nin kullandığı Leica lensleri ben de çok seviyordum çünkü mükemmel bir kaliteye sahiptiler. 2017 yılında kullandığım Huawei P10 ile çektiğim fotoğraflarla şu an elimde olan Mı 9T'yi kıyaslayınca kalite olarak çok net farklar ortaya çıkıyor.

48 ya da 64MP işi tamamen pazarlama. Ya da kürekle atılmış gibi olan kameralar falan hepsi hikaye. Evde Oppo Reno4'te var şu an. Benim cihazımdan daha iyi özelliklere sahip eğer kağıt üstünde bakarsak. Ama fotoğraflara bakınca alakaları bile yok, Reno4 çok geride kalıyor. Hele Huawei P10 ile aralarında baya fark var. Leica lenslerde yakaladığım netlik ve keskinliği başka hiç bir telefonda ne gördüm ne de yakalayabildim.

Şu ambargo olayı olmasa kamerasından dolayı Huawei'den başka telefona bakmazdım. Ama insanın bir yerden sonra ugraşası gelmiyor.

Alıntıları Göster

hocam bende inanın pişman oldum evet HTC telefonlar bir dönem piyasada iken 1 megapixellik bir telefnu vardı piyasada da en güzel(sözde en güzel) telefonlar 10-20-30 mbpixellik telefonlar varken bu HTCninki 1 mgixeldi yeni üretilen bir telefon nasıl olurda 1 m.pixel olur derken media markt telefon reyon personelinin ısrarı ile HTC yi aldım ve şok oldum o 20 m.pixellik telefonlar halt etmiş. çok da menmun kalmıştım.

Aslında teknosaya xaomi almaya gitmiştim. ama yine reyon görevlesinin ısrarı ve anlattıklarına kanarak oppo aldım. bir önceki telefonum huawei p20 idi lite yada pro değil düz p20 piyasada az bulunan bir seri idi ama efsane kamerası vardı dediğğin gibi leica lens vardı ve efsane idi. oppo reno 4 pro yu almaya giderken aklımda 1. xaomi 2. huawei p30 pro felan vardı. ama gittik oppoyu aldık.

hatta forumda isteyen olursa garantisi vs. devam ediyor isteyene satabilirim.

ilk mesajımdaki kamera kalitesi sorunu da dfüzeldi. aslında sorun değilmiş bana öyle gelmiş :)

• Merhaba

Oppo Reno 5 kullanıcısıyım.Mevcut yazı stilini değiştirmek istiyorum ama diğer seçenekler çıkmyor.Nasıl ekleyebilirim.

• Telefonu alalı 2 ay oldu pili hızlı bitmeye başladı gece yatarken 84le koydum 72ye düştü sabah.Çözümü nedir servise göndersem batarya değişimi olur mu? Model reno 4.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba.

İlk önce bir hard reset atmanızı tavsiye ediyorum.

@RagnarLothbrok16

• Cenkteas kullanıcısına yanıt

Bunu bende yapmak istiyorum, tekrardan herşeyin kurulumu gözüme geliyor  

• quote:

Orijinalden alıntı: artakalan

Bunu bende yapmak istiyorum, tekrardan herşeyin kurulumu gözüme geliyor  

Evet insan üşeniyor ama sonu güzel diyelim. :)

• Merhaba arkadaşlar, bende dün itibari ile reno 4 pro ile aranıza katıldım. Genel hatları ile şimdilik telefondan memnunum zaten oyun oynayan bir insan olmadığım için telefonun özellikleri ve kameraları benim için fazlası ile yeterli. Sadece şunu sormak istiyorum telefona whatsapp ile gelen resimleri nasıl ve nereye kaydetmem gerekiyor ki google fotoğraflarım kısmında da ayrıca depolansın ve gözüksün.

• quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

Merhaba arkadaşlar, bende dün itibari ile reno 4 pro ile aranıza katıldım. Genel hatları ile şimdilik telefondan memnunum zaten oyun oynayan bir insan olmadığım için telefonun özellikleri ve kameraları benim için fazlası ile yeterli. Sadece şunu sormak istiyorum telefona whatsapp ile gelen resimleri nasıl ve nereye kaydetmem gerekiyor ki google fotoğraflarım kısmında da ayrıca depolansın ve gözüksün.

Şu an dahili telefon galerisinde görebiliyor musunuz?

• Merhaba arkadaşlar, oppo reno 4 sahibiyim. Bu telefon normalde netflix te hd destekleyen telefonlar listesinde ve başlarda hd destekliyordu uygulamada da l1 yazıyordu. Galiba Güncellemeden sonra netflix uygulaması sd desteklemeye ve l3 yazmaya başladı. Telefonun ne desteklediğini öğrenmek için drm info uygulamasını indirdim. Orda da l3 desteklediği yazıyordu. Netflix ve oppo yu aradım çözüm bulamadılar. Sizde de aynı sorun mevcut mu? iyi günler.

• Great Caesar G kullanıcısına yanıt

Aynı sorun benim telefonda da var aldığım ilk günden beri. Şikayetvar sitesine konu ile ilgili şikayet oluşturdum.1-2 gün sonra bir yetkili aradı telefonun info bilgilerini falan istedi yolladım ama çözüm bulamadılar 6 ay oldu.bazı oppo reno 4 ler l3 sertifikalı geliyor bazıları l1 neden böyle bir durum var anlamadım. Reklamlarında netflix desteğini ballandıra ballandıra anlatmasa sorun etmeyeceğim. Hem öv reklamını yap hemde hd desteği verme. Ne diyeyim.inşallah bir gün yerli güzel telefonlar çıkartırız.

• Opponunda vadettiği özelliği vermemesi çok can sıkıcı. Hiçbir çözüm de sunmadılar. İnşallah güncelleme bu sorun çözülür.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.