Şimdi Ara

Oppo Reno 4 [Ana Konu] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
31
Favori
104.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oppo Reno 4 [Ana Konu]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F-138 kullanıcısına yanıt

bakalım neler değişmiş.. bundan önceki güncellemeden memnun değildim.

score match gibi bir oyunu full grafikte oynarken fps düşmeleri oluyordu. inş düzelir :)

• Yeni güncellemeyi yaptım.. Üst bildirim paneline 'Bisiklet&Motorsiklet' isminde bir kısayol ve akıllı kenar çubuğuna da en son kullanılan iki uygulamanın kisa yolunin atanması gibi pek dişe dokunamayan özellik geldiğini gözlemledim..
    Şunların yerine, ön kamerayı açarken kamera çevresinde beliren renkli ışığı nir kac saniye de bir yanıp sönen bildirim ışığı yapmayı.. Ve ses kısma tuşunu basılı tutunca sesi tamamen kıstıktan sonra titreşime ve sonra da tamamen sessize dönmek gibi basit ama önemli şu iki hareketi yapsa ne güzel bir telefon olurdu şu reno 4. Amaa yapmamakta ısrar ediyorlar.
    Bir önceki güncelleme de üst kısa yollara bir tanesi eklenmişti, olaylı olmuştu, sanırım onda geri adim attılar, görünmüyor artık.

• Reno 4 pro'da kronik sorun var mı arkadaşlar? Güncel olarak hangi coloros mevcut hangi android sürümü mevcut?

Oyunlardaki durumu nedir. Boşta iken sistem ne kadar ram kullanıyor.

Cevaplarsanız sevinirim.

• Merhabalar,

Güncellemeyi kurdum. Özellikle bildirimlerin geç düşmesi kısmında bir değişiklik var mı takip edelim.

Edit : Bildirim sorunu devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkteas -- 21 Mayıs 2021; 16:44:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar. Geçen telefonun ayarlarıyla uğraşırken ekran ışığı ile ilgili bir yeri kapattık galiba. Ekran ışığı özellikle dışarıda çok kötü. ışığı sonuna kadar açmama rağmen daha önceki aydınlığı vermiyor. Ayrıca ses yükseltme diye bir şey var nereden kapatılıyor bulamadım. Sağ alt köşede elleri yana açık bir adam duruyor o özellik sesle ilgili galiba. Yardımcı olursanız sevinirim.

• shinji mikami kullanıcısına yanıt

Ekran Renk Sıcaklığıyla mı oynadınız acaba? Oraya bakmanızı ve göz rahatlığı durumunu kontrol etmenizi öneririm.. Aksi halde daha önce parlak olan ekran başka türlü sönük duruma gelemez diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: artakalan

Ekran Renk Sıcaklığıyla mı oynadınız acaba? Oraya bakmanızı ve göz rahatlığı durumunu kontrol etmenizi öneririm.. Aksi halde daha önce parlak olan ekran başka türlü sönük duruma gelemez diye düşünüyorum.

Kontrol edeyim. Teşekkürler kardeşim.

• Selam arkadaşlar reno 4 lerde arka kapak değişimi oluyormu bilgisi olan varmı

• 4 proda güncellemeden sonra sayfalardan geri gelirken sık sıkGoogle asistan çıkıyor kapattım bu seferde aç diye çıkıyor can sıkıcı olmuş.Ayrica pubgde en düşük seviyede olmqsına rağmen arada bir 1-2 sn donma yaşıyorum genelde oyuna ilk girişlerde oluyor sonra yapmıyor varmı bu durumla karşılaşan

• Bugün bir sorun ortaya çıktı reno 4 kullanıyorum WhatsApp ve Instagram kendi güncelleme alması sonrası oldu galiba daha önce böyle sıkıntı olmuyordu telefon elimde ekran açıkken WhatsApp veya Instagram'dan mesaj bildirimleri sadece titreşim oluyor bildirim sesi çıkmıyor ayarları falan hep kontrol ettim sıkıntı yok ama bildirim sesi olmadı

• Arkadaşlar Reno 4 veya 4 Pro kullananlar şunu deneyip cevaplayabilir mi. Hızlı şarj kapalı şekilde, Telefonda kapalı şekilde %100 şarjı bitmiş telefon tam olarak ne kadar sürede şarj oluyor.. Ve ek olarak Telefon açık ama hızlı şarj kapalı şekilde ne kadar sürede şarj oluyor.

Bence birileri mutlaka denemiştir bu dediğimi, az çok süre bilgisi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 29 Mayıs 2021; 7:46:53 >
  • Ben reno4 sattım oneplus nord aldım oppo ana marka ama oneplus bambaşka daha öncede kullandım oneplus hadi değişiklik olsun dedim oppo aldım kesinlikle oneplus daha akıcı

• YouTube da bazen ekran sararıyor? Yaşayan var mı?

• Mr. Crowley kullanıcısına yanıt

hdr içeriklerde oluyor hocam yanlış bilmiyorsam

• Mr. Crowley kullanıcısına yanıt

Evet, dün ilk defa ben de yaşadım bu sorunu

Bir videodan diğerine geçerken ekran sarardı, ve diğer videolarda da hep o şekilde kaldı Oppo Reno 4 [Ana Konu] 

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    Açık ve kapalı arasında çok bir fark yok, çünkü vooc teknolojisi bunu da dengeliyor. Ortalama 50 dk civarı düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkteas -- 31 Mayıs 2021; 22:13:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenkteas

Açık ve kapalı arasında çok bir fark yok, çünkü vooc teknolojisi bunu da dengeliyor. Ortalama 50 dk civarı düşünebilirsiniz.

Biraz detayını soracağım ama, telefon açık kapalı farketmeksizin yine de süre olarak hızlı şarj ile en uzun 50 dk'da mı şarj oluyor ? ? Yoksa hızlı şarj açık iken, telefon açık kapalı farketmeksizin yine de azami 50 dk da mı şarj ediyor.. ?

Eğer anladığım gibiyse o zaman tahminen hızlı şarj ile 65 wattla şarj ederken, hızlı şarj kapalıyken telefon 35 watt ile şarj oluyor.. ? 65 watt ile en son inceleme videolarını izlediğimde 35 dk'da full şarj oluyordu ama hızlı şarj kapalıyken de 50 50 dk'da şarj ediyorsa bu çok iyi.. Boş yere bataryayı yormamış oluyoruz o halde..

Yada ben tümden yanlış anladım.. Oppo Reno 4 [Ana Konu] 

Buna şu yüzden taktım biraz, daha öncelerden hızlı şarjın batarya ömrünü çokta etkilemeyeceğini düşünürdüm ancak geçen youtube'da bi video izledim ve SÜREKLİ hızlı şarj olan telefonun 6 ay sonraki batarya kullanım süresiyle, çok gerekmedikçe hızlı şarj kullanılmadan şarj edilen AYNI telefonun 6 ay sonraki batarya ömrü arasında tam 2-3 saat fark vardı.. Hızlı şarj resmen bataryadan 3 saate yakın kullanım süresi kısaltmişti. Videoyu tekrar bulursam eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 1 Haziran 2021; 7:24:11 >

4 pro kullanıyorum her durumda 30-33 dak 💯/💯

Laboratuvar ortamında hızlı şarj ve batarya performansı defalarca test edilip piyasaya sürülüyor.Ben bir sorun yapacağını düşünmüyorum ki zaten artık 120w değerleri konuşuluyor ve 65W şarj bir bataryaya aynı anda değil içindeki 2 bataryaya aynı anda elektrik veriyor yani 65w 2ye bölünüp şarj işlemi gerçekleşiyor.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.